- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Saygı duyarım efendimÖyle bir anlatmissiniz eşime kalkarim yaparım kocisime Hanımefendi yetişkin bir insan yemeğini vs hazırlayabilir bebek değil benim kızım 9 yaşında kızım tost yapabiliyor mesela koskoca adam padisahmi hizmet bekliyor çok saçma hassasiyeti varmış Paşa'nın bak hele bak hele benim hayat goruşumle sizinki tamamen farklı bu nedenle size kendimi anlatamam
Belki deÇok iyi bir eşse, eşi hastayken kendisi hazırlar eşini de davet eder. İyi eş sandığınız gibi bişey değil galiba ya
Ayy dün babam nereye çatacağını şaşırmış en son bana hep artırmadan su içiyorsun mineral almıyorsun böbreklerin iflas edecek senden adam olmaz diye bağırdı off,
Okıduğunu anlamamak günümüzün ciddi bir problemi evet. Çok okumak lazım çooookÇevir kazı yanmasın
Baya baya adamı haklı bulduğunuzu yazmışsınız işte , herkes aynı şeyi okudu.
Konu sahibi hastayım diyor ki keza hasta olmasa da adam kendi yemeğini kalkıp hazırlayabilir değil mi ?
Sizin eşiniz de beceremiyor değildir o , siz öyle alıştırmışsınız .
Yoksa kaç yaşına gelmiş adamlar ekmeğin arasına peynir , domates koyup yiyip karnını doyurabilir.
Yaaaa sonunda kazandım beAferin sana harika kadin. Bu yıl, yılın kadını, eşi, annesi, gelini, eltisi, yengesi ödüllerine aday gösterilir ve hepsini kazanırsın eminim.
Tamam efendim ben şöyle yandan devam edeyimValla maymunlar bile yavrusunu sırtına alıp bulaşık yıkayıp ateş yakiyor ve yemek pişiriyor.
Eşin ortalama bir maymundan bile daha az beceriye sahip ve sen buna gülüyor, eğleniyorsun.
Durma devam et.
Oooo öyle böyle değil aklın almaz hakikaten. Neler nelerya o değilde karnını doyurmak için başka bir insanın önüne yemek koymasına muhtaç birine saygı duyup nasıl sevişiyorlar benim aklım onu almıyor asıl.
Allah AllahYumurta ve pogaca ile sahur mu olur iki tabak yemek hazirlamaliydin sizi haksiz buldum
Bana ithafen söylediniz büyük ihtimalleİyy hizmetci kole ruhlu kadinlar midemi bulandiriyor. Boyle olmadiginiz icin sizi tebrik ediyorum. Ne var kalkip hazirlasaydin diyenler olursa, hic dikkatr alma. Bunun sonu gonullu kölelik. Hastaysan, istemiyorsan yine kalkma yine hazirlama, herkes siniri bilecek. Emzikli bebek gibi kadina muhtac yasayan erkek cok itici zaten. Kendi isini biraz bile olsa halletmeli.
Katılıyorumİyy hizmetci kole ruhlu kadinlar midemi bulandiriyor. Boyle olmadiginiz icin sizi tebrik ediyorum. Ne var kalkip hazirlasaydin diyenler olursa, hic dikkatr alma. Bunun sonu gonullu kölelik. Hastaysan, istemiyorsan yine kalkma yine hazirlama, herkes siniri bilecek. Emzikli bebek gibi kadina muhtac yasayan erkek cok itici zaten. Kendi isini biraz bile olsa halletmeli.
Pardon da siz benim görevim, yetiştireceğim çocuğun hayrını falan ne hakla ve sıfatla katıyorsunuz ortaya haddinizi bilin.Ne olursa olsun kadının "görevini" yerine getirmeli değil mi? Sizin fikirlilerim canının hiç değeri yok, yazık. Yetiştirdiğiniz çocuklardan kime ne hayır gelecek?
Çocuğum hasta iki gündür ne sahur ne iftar hazırlıyorum ben de ev hanımıyım. Bence de bu halden anlamaz, merhametsiz adamdan çocuk yapmayın.Valla sabah özür diledi . Ama yine deli etti beni herkesin bir görevi varmış o para getiriyormuş bende evin düzeninden görevliymişim
Hayır efendim bu yobaz ve faşit zihniyet böyledir. Çoğunluk neye karar veriyorsa doğru odur. Sizin aile dinamiğinizin farklı olması asla önemli değildir ve siz çok kötüsünüzdür. Siz kim olursunuz da başka bir fikri savunursunuz. Lütfen bi daha ki sefere beyninizi bırakıp gelin burada çok var çünküPardon da siz benim görevim, yetiştireceğim çocuğun hayrını falan ne hakla ve sıfatla katıyorsunuz ortaya haddinizi bilin.
Benim eşime hazırladığım sahur tabağı mı beni fikirsiz, canına değer vermeyen birisi yapıyor ? Bu kafadaysanız asıl size yazık.
Hazırlayabiliyorsam kalkıp neden hazırlamayayım ? Sonuçta bende sahur yapacağım ha o hazırlamış ha ben bir şey fark eder mi. Konu sahibinin eşi kıstasındakiler bambaşkalar.
Sanki eş değil de elalemin adamı var karşımızda, önüne bir tabak yemek koyunca değersiz, fikirsiz, koca düşkünü, hayırsız falan ilan ediliyoruz olaya bak. Kendiniz kendi evliliğinizde ne istiyorsanız onu yaparsınız ya da yapmazsınız bu sizi bağlar, tutup da burada sizinle aynı fikirde olmayanlara terbiyesizlik yapamazsınız. Haddinizi bilin.
Siz kimsiniz ya? İsiniz yok bu basligi mi takip ediyor ve her yazilani ustunuze aliyorsunuz? Bi gidiniz isinize bos islerle ugrasamam.Bana ithafen söylediniz büyük ihtimallebende kendi bildiği dışında kimsenin fikrine saygı duymayan yobaz görünce dediğiniz tiksintiyi hissediyorum. Az önce de oldu. Baya iyi anladım yani hissinizi
Şunu anlatmaktan acizsiniz kimisi bi şeye taviz verir kimisi başka bir şeye. Kimisi her şeyi alttan alır kimisi hiçbir şeyi. Bu platformda nasıl bu kadar çok konu var ? Herkesin hayatı,hayata bakışı ve yaşayışı farklı olduğu için. Falan diye anlatırdım aslında ama genelde yobaza ne dersen de anlamaz. Aslında sizi alıntılamayıp size konuşmuyor gibi konuşabilirim ama özgüven dersini şimdi veresin gelmedi
Ay benim de görev yaptığım okul öğlenci. Eve geldiğimde tam 19.30 oluyor, burası için tam iftar saati. Belki sürekli tutamam oruç dediğim için eski nişanlım olur mu öyle şey, yolda açarsın en kötü tutmalısın, diyorduİlk sevgilim 22 yaşında olmuştu, aynı böyle biriydi. Oruç tutcaksın tabi diye azarlamıştı. Ben bununla evlensem yapamam diyip ayrılmıştım.
Ben fikirlerini söyleyebilen biriyim. Öğlen bir ara işim vardı ama şu an yokSiz kimsiniz ya? İsiniz yok bu basligi mi takip ediyor ve her yazilani ustunuze aliyorsunuz? Bi gidiniz isinize bos islerle ugrasamam.
Orucun sevabi size mi yazilcak? Herkes kendi hazirlayip yesin bu ne sacmalikKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Aslında fikrini söylemiş fikir söylemesine sıkıntı yokda tutucaksin diye baskı yapsaydı o zaman sıkıntıAy benim de görev yaptığım okul öğlenci. Eve geldiğimde tam 19.30 oluyor, burası için tam iftar saati. Belki sürekli tutamam oruç dediğim için eski nişanlım olur mu öyle şey, yolda açarsın en kötü tutmalısın, diyordu
Uff ben farkinizda dahi degilim, cidden donup ne yazdiniz okuma zahmetine bile girmiyorum. Hic sevmem ozguvensiz insanlari, belli bir seyler yazmissiniz ve aman herkes bana yaziyor modunda takiliyorsunuz. Ben kadinlarin erkege hizmet amacli yasadiklarini ve bunun hatali oldugunu savunan biriyim. Sizi, onu, bunu okumadim. Ayrica siz kimsiniz sizden cekinecegim? Engelliyorum ugrasamam.Ben fikirlerini söyleyebilen biriyim. Öğlen bir ara işim vardı ama şu an yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?