Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Saygı duyarım efendim

Okıduğunu anlamamak günümüzün ciddi bir problemi evet. Çok okumak lazım çooook

Aferin sana harika kadin. Bu yıl, yılın kadını, eşi, annesi, gelini, eltisi, yengesi ödüllerine aday gösterilir ve hepsini kazanırsın eminim.
Yaaaa sonunda kazandım be aynı yarışmada size de en feminist,en bildiği ve kendi bildiğinden başkasının fikri önemli olamaz ödülü kazanmışsınız. Sizi de canı gönülden tebrik ediyorum
Başka fikirlere karşı bu dümdüz tutumunuz yıllarca sürsün sevgiler

Valla maymunlar bile yavrusunu sırtına alıp bulaşık yıkayıp ateş yakiyor ve yemek pişiriyor.

Eşin ortalama bir maymundan bile daha az beceriye sahip ve sen buna gülüyor, eğleniyorsun.

Durma devam et.
Tamam efendim ben şöyle yandan devam edeyim
Sadece sizin bildiklerinizin doğru olduğu yeri geçeyim yana doğru gideyim

İyy hizmetci kole ruhlu kadinlar midemi bulandiriyor. Boyle olmadiginiz icin sizi tebrik ediyorum. Ne var kalkip hazirlasaydin diyenler olursa, hic dikkatr alma. Bunun sonu gonullu kölelik. Hastaysan, istemiyorsan yine kalkma yine hazirlama, herkes siniri bilecek. Emzikli bebek gibi kadina muhtac yasayan erkek cok itici zaten. Kendi isini biraz bile olsa halletmeli.

Bana ithafen söylediniz büyük ihtimalle bende kendi bildiği dışında kimsenin fikrine saygı duymayan yobaz görünce dediğiniz tiksintiyi hissediyorum. Az önce de oldu. Baya iyi anladım yani hissinizi
Şunu anlatmaktan acizsiniz kimisi bi şeye taviz verir kimisi başka bir şeye. Kimisi her şeyi alttan alır kimisi hiçbir şeyi. Bu platformda nasıl bu kadar çok konu var ? Herkesin hayatı,hayata bakışı ve yaşayışı farklı olduğu için. Falan diye anlatırdım aslında ama genelde yobaza ne dersen de anlamaz. Aslında sizi alıntılamayıp size konuşmuyor gibi konuşabilirim ama özgüven dersini şimdi veresin gelmedi

Katılıyorum

Ne olursa olsun kadının "görevini" yerine getirmeli değil mi? Sizin fikirlilerim canının hiç değeri yok, yazık. Yetiştirdiğiniz çocuklardan kime ne hayır gelecek?
Pardon da siz benim görevim, yetiştireceğim çocuğun hayrını falan ne hakla ve sıfatla katıyorsunuz ortaya haddinizi bilin.
Benim eşime hazırladığım sahur tabağı mı beni fikirsiz, canına değer vermeyen birisi yapıyor ? Bu kafadaysanız asıl size yazık.
Hazırlayabiliyorsam kalkıp neden hazırlamayayım ? Sonuçta bende sahur yapacağım ha o hazırlamış ha ben bir şey fark eder mi. Konu sahibinin eşi kıstasındakiler bambaşkalar.
Sanki eş değil de elalemin adamı var karşımızda, önüne bir tabak yemek koyunca değersiz, fikirsiz, koca düşkünü, hayırsız falan ilan ediliyoruz olaya bak. Kendiniz kendi evliliğinizde ne istiyorsanız onu yaparsınız ya da yapmazsınız bu sizi bağlar, tutup da burada sizinle aynı fikirde olmayanlara terbiyesizlik yapamazsınız. Haddinizi bilin.

Hayır efendim bu yobaz ve faşit zihniyet böyledir. Çoğunluk neye karar veriyorsa doğru odur. Sizin aile dinamiğinizin farklı olması asla önemli değildir ve siz çok kötüsünüzdür. Siz kim olursunuz da başka bir fikri savunursunuz. Lütfen bi daha ki sefere beyninizi bırakıp gelin burada çok var çünkü

Siz kimsiniz ya? İsiniz yok bu basligi mi takip ediyor ve her yazilani ustunuze aliyorsunuz? Bi gidiniz isinize bos islerle ugrasamam.

İlk sevgilim 22 yaşında olmuştu, aynı böyle biriydi. Oruç tutcaksın tabi diye azarlamıştı. Ben bununla evlensem yapamam diyip ayrılmıştım.
Ay benim de görev yaptığım okul öğlenci. Eve geldiğimde tam 19.30 oluyor, burası için tam iftar saati. Belki sürekli tutamam oruç dediğim için eski nişanlım olur mu öyle şey, yolda açarsın en kötü tutmalısın, diyordu

Orucun sevabi size mi yazilcak? Herkes kendi hazirlayip yesin bu ne sacmalik

Aslında fikrini söylemiş fikir söylemesine sıkıntı yokda tutucaksin diye baskı yapsaydı o zaman sıkıntı

Ben fikirlerini söyleyebilen biriyim. Öğlen bir ara işim vardı ama şu an yok
Uff ben farkinizda dahi degilim, cidden donup ne yazdiniz okuma zahmetine bile girmiyorum. Hic sevmem ozguvensiz insanlari, belli bir seyler yazmissiniz ve aman herkes bana yaziyor modunda takiliyorsunuz. Ben kadinlarin erkege hizmet amacli yasadiklarini ve bunun hatali oldugunu savunan biriyim. Sizi, onu, bunu okumadim. Ayrica siz kimsiniz sizden cekinecegim? Engelliyorum ugrasamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…