- 20 Ocak 2010
- 48.798
- 188.611
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Özrü kabahatinden büyük bu olsa gerekKonu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
Yelkenler suya inmiş gibi sankiValla öyle diyor
20 yasında koşa koşa evlenmeye goden birine mi diyorsunuz bunubunu söylediğim için üzgünüm ama lütfen çocuk yapmayın.
Anneciği tarafından ,şımartılmış ve ayağına hep hizmet edilmiş erkek tipiKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
rahim filmi meselesi gördüm bir de. yani ne diyeyim20 yasında koşa koşa evlenmeye goden birine mi diyorsunuz bunu
Konu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
konu sahibi de böyle höd hoş erkek sevmese evlenmezYelkenler suya inmiş gibi sanki?
22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Aynen,biz boşa çene yoruyoruz sankikonu sahibi de böyle höd hoş erkek sevmese evlenmez
Ya ne kadar on yargilisiniz :)Aynen,biz boşa çene yoruyoruz sanki.
Yoooo hiç değilimYa ne kadar on yargilisiniz :)
Valla öyle diyor
Görev mi:))) Evliliği görev dağılımı gibi gören bir eşe sahip olduğunuz müddetçe sürekli azar işitirsiniz.Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs.
( İç sesim: nereden buluyorsunuz böyle adamları ya )Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Valla sabah özür diledi . Ama yine deli etti beni herkesin bir görevi varmış o para getiriyormuş bende evin düzeninden görevliymişimŞimdi bu koca, müslüman evladı ve oruç tutarak nefsini terbiye ediyor öyle mi?
Vah benim hemcinsim.
Görev değil, iş bölümü diyebilirsiniz.Valla sabah özür diledi . Ama yine deli etti beni herkesin bir görevi varmış o para getiriyormuş bende evin düzeninden görevliymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?