Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Özrü kabahatinden büyük bu olsa gerek

Anneciği tarafından ,şımartılmış ve ayağına hep hizmet edilmiş erkek tipi
Evlenmeden önce hareketler bilinmiyor ama anlayışlı erkeklerde var ,
Empati yoksa sonradan oluşmuyor
Bu tiplere öküz diyoruz ancak ölmeye yakın hafif düzelme oluyor,

Boşanın bu dağ ayısıyla hayat geçmez, sakın cocuk yapmayın.

Orucu bağıra çağıra tutanlar boşuna aç kalıyor. Ben de tutuyorum asla bağırmıyorum.

Ayrıca bu dağ ayısı için 20 saat uzaklıkta bi yerde oturmanızda sizin vizyonunuzu gösteriyor kusura bakmayın.

Evlilik olsun da taştan olsun mantığı hep bunlar

Meslekle alakası yok, ama sürekli eşinin mesleğini söylüyorsun bu ayıyla evlenme motivasyonun ‘mesleği’ belli

Özür dilediğine güvenme 2 güne yine bağırır çağırır şiddet döngüsü böyle işliyor.

Ayrılmayacaksın belli adam seni hizmetçi diye almış hayırlı hizmetçilikler

22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin

Olayın püf noktası bu işte. Ailenin dizinin dibinde olmak varken niye bu yaşta bir öküzle evlenirsin ki.

Rahat mı battı?

Böyle konuları görünce evlenmekten vazgeçiyorum gerçekten ya kendi kendime ''mesleğinde profesyonel ol, evlenip okulunu bırakmayı düşünme'' diyorum. Bana babam bağırmamış bir tokat vurmamış elin oğlu bağırsa çeker giderim, bir özürle nasıl yumuşuyorsunuz, kendinize ''hizmetçiliği'' yerine getirmediğiniz için bağırılmasını nasıl hak görüyorsunuz? Hizmetçilik kavramı da evlilikte eşinize yemek yapmak değil ha, hastayken veya siz oruç tutmazken eşinizin sizden sahur beklemesi ve bunun ''göreviniz'' olduğunu söylemesi.

Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs.
Görev mi:))) Evliliği görev dağılımı gibi gören bir eşe sahip olduğunuz müddetçe sürekli azar işitirsiniz.
Evlilik hayatı paylaşmaktır, bazen siz sofra kurarsınız bazen eşiniz, bazen siz musluk tamir edersiniz bazen eşiniz.

Lavabonun gider borusunu değiştirirken eşime bu senin görevin demedim hiç, o da kızının altını değiştirirken bu senin görevin demedi, önce eşinize evlilik ne demek onu öğretin.

( İç sesim: nereden buluyorsunuz böyle adamları ya )
Geçmiş olsun, herkes kendi dini ibadetleri den sorumlu. Hanımın kalkması hazırlaması hoş güzel ama kalkamadı diye kızılmaz ki, yesin poğaçasını içsin bir yudum su yatsın.
Ne siz onun yerine namaz kılabilirsiniz, ne de onun yerine oruç tutabilirsiniz, namaz kılacağı zaman onun yerine abdest mi alıyorsunuz??
2 gecedir ben kalkıyorum sahur hazırlamaya, sonra yatıp 1 saat sonra çocuk okula gidecek diye kalkıyorum. Oruçtan daha çok yorgunluk insanı zorluyor ramazanda. Eşim de cumartesi çalışmıyorum, sahuru ben hazırlarım sen biraz dinlenirsin dedi.
10 yıllık evliyim, adet dönemimde hiç kalkmadım sahur için!!!!
Ben erkek eşit hazırlasın da demiyorum, ama kızmak olmamış...
Fazla mesaj var okuyamadım ama gençsiniz, çocuğunuz yoksa biraz bekleyin derim

Valla sabah özür diledi . Ama yine deli etti beni herkesin bir görevi varmış o para getiriyormuş bende evin düzeninden görevliymişim
Görev değil, iş bölümü diyebilirsiniz.
Sizin çalışmıyor olsanız bile birine hizmet etmek gibi bir göreviniz yok.
İnsana insanca davranılır, onun da içinden gelir bir şeyin ucundan tutmak.
Kaldı ki bir istisna var, rahatsızlanmışsınız. Benim içim sızladı inanın, bir eş nasıl bu kadar acımasız konuşabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…