Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Öyle bir anlatmissiniz eşime kalkarim yaparım kocisime Hanımefendi yetişkin bir insan yemeğini vs hazırlayabilir bebek değil benim kızım 9 yaşında kızım tost yapabiliyor mesela koskoca adam padisahmi hizmet bekliyor çok saçma hassasiyeti varmış Paşa'nın bak hele bak hele benim hayat goruşumle sizinki tamamen farklı bu nedenle size kendimi anlatamam

Ya öyle soğudum kii hâla gelemiyorum kendimw 20 dakikadır ağlamaktan
Böyle biri için ne ağlıyorsunuz Allah aşkına bi ayar çekin düzelmezse vallahi değmez çocuk yoksa boşanın önceden kk da hemen boşanın diyenlere kızardımama öyle bu hayatta kendini eğitememişleri eğitmeye gelmedik nankör herif

Ne özrü ya sıvamış resmen. Kafaya bak. Çok mu aradın bunu da küçücük yaşında evlenmişsin bir de

La bi s...git deseydin

Bence eşinle ciddi bir konuşma yap yani bir ömür boyu böylemi davranacak eğer böyleyse ailene durumu aktarmalisin evlilik bu değil eğer yontulacaksa devam edersin yok diyorsa yakma kendini oku mesleğini eline al yanak hersekilde okumalisin

Hayır kocanız öyle değil. Araştırmanızı öneririm. Bundan sonra kocanıza iyi davranırsanız tüm kk olarak sizi içimizden 8 kere kınayacağız. Siz de kendi aile içi dinamiklerinize göre yorum yapmak ne demekmiş anlarsınız o zaman:)

Böyle mükemmel(!) bir eşiniz var ama siz hastayken kalkıp sofra hazırlamanızı isteyebiliyor? Çok çelişkili değil mi. Tamam eyvallah sağlıklı olsanız kalkıp hazırlayın bir şey demem ama hastayken adam size kıyıyormuş bunu nasıl farketmediniz? Sen yat karıcım hastasın ben hallederim demeliydi böyle mükemmel bir eş!

Valla sabah özür diledi . Ama yine deli etti beni herkesin bir görevi varmış o para getiriyormuş bende evin düzeninden görevliymişim
Yaaa işte çalışmazsan böyle sözlere maruz kalırsın. Burdaki benim gibi gözde bekarlara ders olsun.
Bir arkadaşım var karı koca eğitimci. Eşi, sen çalışmasan sana saygı duymazdim, yaptırdığın bakımlara estetiklere para vermezdim minvalinde bir şey söylemişti. Devir para devri kimse kusura bakmasın.

Boşuna oruç tutmasın böyle oruç tutup çevresine saldıran insanların orucunun Allah katındaki değeri nedir acaba

Çok iyi bir eşse, eşi hastayken kendisi hazırlar eşini de davet eder. İyi eş sandığınız gibi bişey değil galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…