- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Özelden anlatırım. Şimdi burada linç yiyemem ajsjajjajaAğzından yel alsın en büyük korkularımdan biridir.dkdkdjd
Ama tepkinin nedenini de merak etmedim değil.
Öyle bir anlatmissiniz eşime kalkarim yaparım kocisime Hanımefendi yetişkin bir insan yemeğini vs hazırlayabilir bebek değil benim kızım 9 yaşında kızım tost yapabiliyor mesela koskoca adam padisahmi hizmet bekliyor çok saçma hassasiyeti varmış Paşa'nın bak hele bak hele benim hayat goruşumle sizinki tamamen farklı bu nedenle size kendimi anlatamamEn iyi eş yarışmasına katılmadım sonucu bilmiyorum o yüzden. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.
İnsanların fikirlerine saygı duymak bu kadar zor mu?
Normal hayatta gözümün içine bakan,beni el üstünde tutan 10 senelik evlilikte kalbimi kırdıysa gönlümü almayı bilen, beni kimseye ezdirmemiş. 10 yılda hala sohbet muhabbet edebildiğin, el ele gezebildiğim, çocukları büyüklerimize emanet edip bana süprizler hazırlayıp ilk evlendiğimiz yılları bana yaşatan, her konuda fikrimi alan adamın hassas olduğu noktay Özen göstermiş olmam bu kadar problem değil benim için. Çünkü bende kredisi çok yüksek. Eğer bir gün o böyle bir eş olmayı bırakırsa o zaman da o duruma göre değişir fedakarlıklar.
Böyle biri için ne ağlıyorsunuz Allah aşkına bi ayar çekin düzelmezse vallahi değmez çocuk yoksa boşanın önceden kk da hemen boşanın diyenlere kızardımYa öyle soğudum kii hâla gelemiyorum kendimw 20 dakikadır ağlamaktan
Ne özrü ya sıvamış resmen. Kafaya bak. Çok mu aradın bunu da küçücük yaşında evlenmişsin bir deKonu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
La bi s...git deseydinKonu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
AynenLa bi s...git deseydin
Eeee bu benim mobbing yapıp işten atan patronum? Eş gibi davranmıyor size?Sadece herkes görevini bilsin istiyorum
Hayır kocanız öyle değil. Araştırmanızı öneririm. Bundan sonra kocanıza iyi davranırsanız tüm kk olarak sizi içimizden 8 kere kınayacağız. Siz de kendi aile içi dinamiklerinize göre yorum yapmak ne demekmiş anlarsınız o zaman:)En iyi eş yarışmasına katılmadım sonucu bilmiyorum o yüzden. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.
Normal hayatta gözümün içine bakan,beni el üstünde tutan 10 senelik evlilikte kalbimi kırdıysa gönlümü almayı bilen, beni kimseye ezdirmemiş. 10 yılda hala sohbet muhabbet edebildiğin, el ele gezebildiğim, çocukları büyüklerimize emanet edip bana süprizler hazırlayıp ilk evlendiğimiz yılları bana yaşatan, her konuda fikrimi alan adamın hassas olduğu noktay Özen göstermiş olmam bu kadar problem değil benim için. Çünkü bende kredisi çok yüksek. Eğer bir gün o böyle bir eş olmayı bırakırsa o zaman da o duruma göre değişir fedakarlıklar.
En iyi eş yarışmasına katılmadım sonucu bilmiyorum o yüzden. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.
Yaaa işte çalışmazsan böyle sözlere maruz kalırsın. Burdaki benim gibi gözde bekarlara ders olsun.Valla sabah özür diledi . Ama yine deli etti beni herkesin bir görevi varmış o para getiriyormuş bende evin düzeninden görevliymişim
Niye böyle dedin?
Forma sevdasına düşecek en son kişiyim
Çok iyi bir eşse, eşi hastayken kendisi hazırlar eşini de davet eder. İyi eş sandığınız gibi bişey değil galiba yaTek bir konuya bakıp yorum yapamam ama eşiniz yemek-açlık konularında hassas olabilir. Zaten poğaça falan hazırmış 10 dakika kalkıp bi yumurta haşlayıp yatabilirdiniz.
Ama yapmıyor olmanız da onun bağırmasını gerektirmez. Bilemedim.
Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene. Dert ettim mi etmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?