Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Çok merak ediyorum evlenmiş barklanmış, dünyaya bir çocuk getirecek kadar yetişmiş bir adam yemek hazırlamanın nesini beceremiyor??
Mantı açmasını beklemiyoruz elbette de bir yumurta kırıp yanına peynir ekmek de yiyemeyecek adamlar var mı gerçekten şu dünyada.
Beceremiyor ne demek ya çok komik gerçekten.

Bu da sizin fikriniz
valla bende bilmiyorum ama beceremiyor gözünle görsen inanmazsın

Konu sahibi hata etmişsin. Sen olmadan ne yapabilir ki eşin? Dolabı açmak kolay mı ? Hele ki yumurta al hasla falan. Peynir dilimlemeyi saymıyorum bile! Bı de poğaça ısıtacak. Ya böyle iş olur mu nasıl yapsın adamcağız. Ağzına kaşıkla beslemeniz lazım. Aç kalır Allah korusun

Adam konu sahibi hasta ve yemek hazirlayamadi diye hakli mi ?

İnanırım çünkü önce annesi tarafından sonra eşi tarafından paşa gibi pohpohlanarak hayatını süren malesef tek erkek eşin değil.
Evet değildir muhtemelen. Ben akşam arkadaşlarımla çıktığımda iki çocuğumuzun ödevlerini yaptırıp onları güzelce uyutan ben geldiğimde toplu bir ev göreyim diye bütün evi toplayan eşime yemek yaparak pohpohladığım için çok mutluyum

Orada o adam zaten hakli derken neyi kast ettiniz peki?
Hayır canım sahur hazırlanmasını istemekte bence haklı dedim ben. Bunu bağırarak öküz gibi söylemesinde değil. Dediğim gibi kimine göre sahur istemesi de haksızlık olabilir sonuçta herkesin bambaşka hayatları var herkes burada kendi fikrini söylüyor. Ben istememesi lazımdı diyenlere de saygı duyuyorum umarım konu sahibi de konuyu güzelce halledebilir.

Böyle insanlar oruç tutmasın lütfen. İyi ki babam oruç tutmuyor bu erkekler çekilmez. Hata sizde kendinizi hizmetçi gibi alıştırmışsınız. Zıkkım yesin sahursuz tutsun. Keşke karşılığını verseydiniz

Kendi hazırlasın?

Bu da sizin fikriniz

valla bende bilmiyorum ama beceremiyor gözünle görsen inanmazsın
Ay koskoca adam ekmek peynir yemeyi beceremiyorsa doğal seleksiyonla bitseymis keşke. Bitmediği gibi bir de çocuk yapmış aferin. Normalde hayatta kalamayacak adamları baba yapıp övünüyorsunuz ya

Niye hakli peki? Baba evinin premsesimi bu adam hasta kadindan hizmet bekliyor, sadrazamin sol kolu mu?

1 saat önden kalksın hazırlasin cok mu zor.Ama annelerinin paşam diye simarttıgi herifler böyle oluyor yeni evlendigimiz sene esim kendi ise gitmek icin uyanamazdi illa birinin uyandirmasini beklerdi zamanla bu huyunu bırakti ama ne çektim gel bir de bana sor.Eşin ailesinden öyle görmüs hatasıni anlamasini sen saglayacaksin ama kendini iki lokma ekmekle doyurmayi bilmeyen adam hatasini anlar mi bilemiyorum asla taviz verme ramazan boyunca önüne bir corba koyma kendi yapsin

Aşırı sahur hassasiyetini ilk nasıl fark ettiniz? bu konuda ki gibi bi olay mı yaşandı? Bu konuda ki adamı hiç bir şey kurtaramaz bence özür dilemeli gerçek bir pişmanlıkla tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…