- 15 Temmuz 2019
- 4.500
- 6.934
- 158
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Çok merak ediyorum evlenmiş barklanmış, dünyaya bir çocuk getirecek kadar yetişmiş bir adam yemek hazırlamanın nesini beceremiyor??Bir erkeğin herhangi bi konuda bir kadına bağırması zaten doğru değil o konuda hem fikiriz. Orada o adam zaten haklı. Ben sadece sorun buysa diğer açıdan adamda bi sıkıntı yoksa Karalar bağlayacak kadar üzülmesine gerek olmadığını söylemek istedim.
Korona olduğum dönem kocam bana kalk sahur hazırla da demedi. İlk gün baktım kendi beceremiyor ben kendim kalktım yaptım. Yani yaştayken de biraz zorlayıp kendimizi yapabiliriz geçici bir süreç sonuçta demek istiyorum.
belki bir çözüm önerisi olur diye. Yoksa buradan gaz verip akşam yine bir kavga yaşasınlar istemedim tölere edebilmesi için destek olmaya çalıştım.
Bu da sizin fikrinizŞakaysa komik değil gerçekse komik. Eşiniz anormal biri, gelmiş bunu burda ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz. Her insan ihtiyaçlarını giderebilmeli. Beslenme de buna dahil. Hassas noktasıymış. Şaka mı bu.? Oldu olacak tuvalete de tutun belki hassas noktasıdır.
Eşinizin size davranması gerektiği gibi davranması da lütuf değil ayrıca. Evlilik böyle bir şey.
valla bende bilmiyorum ama beceremiyor gözünle görsen inanmazsınÇok merak ediyorum evlenmiş barklanmış, dünyaya bir çocuk getirecek kadar yetişmiş bir adam yemek hazırlamanın nesini beceremiyor??
Mantı açmasını beklemiyoruz elbette de bir yumurta kırıp yanına peynir ekmek de yiyemeyecek adamlar var mı gerçekten şu dünyada.
Beceremiyor ne demek ya çok komik gerçekten.
Adam konu sahibi hasta ve yemek hazirlayamadi diye hakli mi ?Bir erkeğin herhangi bi konuda bir kadına bağırması zaten doğru değil o konuda hem fikiriz. Orada o adam zaten haklı. Ben sadece sorun buysa diğer açıdan adamda bi sıkıntı yoksa Karalar bağlayacak kadar üzülmesine gerek olmadığını söylemek istedim.
Korona olduğum dönem kocam bana kalk sahur hazırla da demedi. İlk gün baktım kendi beceremiyor ben kendim kalktım yaptım. Yani yaştayken de biraz zorlayıp kendimizi yapabiliriz geçici bir süreç sonuçta demek istiyorum.
belki bir çözüm önerisi olur diye. Yoksa buradan gaz verip akşam yine bir kavga yaşasınlar istemedim tölere edebilmesi için destek olmaya çalıştım.
Adam konu sahibi hasta ve yemek hazirlayamadi diye hakli mi ?
Yo hayır adam haklı değil. Derdini bağırarak anlatan kütük nasıl haklı olabilir ki. Burada kadının kendini çok kötü hissetmesine engel olma çabası var. SevgilerAdam konu sahibi hasta ve yemek hazirlayamadi diye hakli mi ?
Bu da sizin fikriniz
valla bende bilmiyorum ama beceremiyor gözünle görsen inanmazsın
Orada o adam zaten hakli derken neyi kast ettiniz peki?Yo hayır adam haklı değil. Derdini bağırarak anlatan kütük nasıl haklı olabilir ki. Burada kadının kendini çok kötü hissetmesine engel olma çabası var. Sevgiler
Polisle falan görüşüyor olamazsın di miNiye böyle dedin?
Evet değildir muhtemelen. Ben akşam arkadaşlarımla çıktığımda iki çocuğumuzun ödevlerini yaptırıp onları güzelce uyutan ben geldiğimde toplu bir ev göreyim diye bütün evi toplayan eşime yemek yaparak pohpohladığım için çok mutluyumİnanırım çünkü önce annesi tarafından sonra eşi tarafından paşa gibi pohpohlanarak hayatını süren malesef tek erkek eşin değil.
Hayır canım sahur hazırlanmasını istemekte bence haklı dedim ben. Bunu bağırarak öküz gibi söylemesinde değil. Dediğim gibi kimine göre sahur istemesi de haksızlık olabilir sonuçta herkesin bambaşka hayatları var herkes burada kendi fikrini söylüyor. Ben istememesi lazımdı diyenlere de saygı duyuyorum umarım konu sahibi de konuyu güzelce halledebilir.Orada o adam zaten hakli derken neyi kast ettiniz peki?
Kendi hazırlasın?Hayır canım sahur hazırlanmasını istemekte bence haklı dedim ben. Bunu bağırarak öküz gibi söylemesinde değil. Dediğim gibi kimine göre sahur istemesi de haksızlık olabilir sonuçta herkesin bambaşka hayatları var herkes burada kendi fikrini söylüyor. Ben istememesi lazımdı diyenlere de saygı duyuyorum umarım konu sahibi de konuyu güzelce halledebilir.
Ay koskoca adam ekmek peynir yemeyi beceremiyorsa doğal seleksiyonla bitseymis keşke. Bitmediği gibi bir de çocuk yapmış aferin. Normalde hayatta kalamayacak adamları baba yapıp övünüyorsunuz yaBu da sizin fikriniz
valla bende bilmiyorum ama beceremiyor gözünle görsen inanmazsın
Niye hakli peki? Baba evinin premsesimi bu adam hasta kadindan hizmet bekliyor, sadrazamin sol kolu mu?Hayır canım sahur hazırlanmasını istemekte bence haklı dedim ben. Bunu bağırarak öküz gibi söylemesinde değil. Dediğim gibi kimine göre sahur istemesi de haksızlık olabilir sonuçta herkesin bambaşka hayatları var herkes burada kendi fikrini söylüyor. Ben istememesi lazımdı diyenlere de saygı duyuyorum umarım konu sahibi de konuyu güzelce halledebilir.
Ağzından yel alsın en büyük korkularımdan biridir.dkdkdjdPolisle falan görüşüyor olamazsın di mi
Aşırı sahur hassasiyetini ilk nasıl fark ettiniz? bu konuda ki gibi bi olay mı yaşandı? Bu konuda ki adamı hiç bir şey kurtaramaz bence özür dilemeli gerçek bir pişmanlıkla tabi.Tek bir konuya bakıp yorum yapamam ama eşiniz yemek-açlık konularında hassas olabilir. Zaten poğaça falan hazırmış 10 dakika kalkıp bi yumurta haşlayıp yatabilirdiniz.
Ama yapmıyor olmanız da onun bağırmasını gerektirmez. Bilemedim.
Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene. Dert ettim mi etmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?