Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Hanımefendi evinizde iş bölümü varsa zaten bu normal olan. Önüne iki yemek koyuyorsunuz diye ne siz mükemmel eş ne de eşiniz aciz olur. Ama kaç yaşına gelmiş insan kahvaltılık çıkartmayı beceremiyorsa eleştirilir, bu kişinin pohpohlamaya değil bu beceriyi öğrenmesine ihtiyacı vardır. Konu sahibinin eşi kadın rahatsızken kendi tutacağı oruç için bir şeyler hazırlanmamış diye bağırıp çağıran kalp kıran biri. Kocanızı veya kendinizi övmek için yanlış bir konudasınız.

Konu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.

Ben hamileyim eşim iki gündür beni uyandırmaz bile hamileyim diye kalkar kendi hazırlar yer
Eşinizin yaptığı çok yanlış
Ne var yani kalksa hazırlasa atıştırsa birşeyler

herkes görevini bilsin mi

ilkokula gittiğim zamanlarda 7-8 yaşlarındaydım erkek hocamız bize annelerimize tüm evin yükünü bırakmamamızı söylüyordu anneye hem baba hem çocuklar yardım etmeli diyordu .O hocanın sözleriyle evde iş yapmaya elimden geldiğince annemin üzerindeki yükü almaya başlamıştım .Çok saçma geliyor kadın evde diye her işin kadına bırakılması .Hepimizşn eli ayağı aklı var ya insan bir kahvaltılık koyup çay demler kendisine zor bi seu değil

Böyle yapacaksa tutmasın. Bir kahvaltı yapamıyorsa da kendi kendine ne diyeyim. Zaten herşeyi de hazırmış. Çok erken evlenmişsiniz. Üzüldüm. Haklısınız. Özür dilesin sizden özür dilemeden alttan almayın.

En sinir olduğum şeylerden birisi, oruç tutuyorlar ama kalp kırıyorlar. Eee bağır çağır ama oruç tut. Yahu ramazanın olayı bu değil ki. Sadece aç kalmış oluyorsun. 1-2 tabak bir şey hazırlamak için böylesine kalp kırmaya değmez bile.
Bazen geç yattığım zaman kalkamayacağımı anlayınca yatmadan eşime bir kahvaltı tabağı hazırlayıp dolaba koyuyorum, o da kalkınca çayını,yumurtasını vs. hallediyor. Ya da küçük sahanda menemen vb. pişiriyorum kalkınca ısıtıp yiyor. Baktınız sizde o gün yorgunsunuz böyle bir tabak hazırlayıp koyabilirsiniz.

Hadi siz evdesiniz o calisiyor diye bu sekilde bir gorev dagilimi yapmis olun.
Siz hic mi hasta olmayacaksiniz?
Gebeyken ne yapacaksiniz? Koku hassasiyetinden dolayi yemek yapmayan ve yemeyen bir suru kadin var.
Dogumdan sonra nasil olacak?
Anlayis gorecek misiniz?

Ne kadar tuhaf bir adam.

Sizi üzmek istemiyorum ama gerçekler ortada.

Çok yanlış bir evlilik yapmışsınız.

Düşünce yapısı çok değişik.

Poğaça yapmışsınız işte daha ne istiyor.Bende oruc tutamıyorum ama eşim kalkar yumurtasını vs haşlar yer hiç de şikayet etmez.Yani siz haklısınız fazlasıyla bana göre

Senide okuzmus kusura bakma ama yapmasi lazim.
3 yillik evliyim ilk senesi sahura kalkti esim ama su 2 senedir sahura kalkmiyor kalkim hazirlayim diyorum yok diyo ne geregi var yat uyu sen, ben bu yil tutmadigim icin daha yeni dogum yaptim ondan uyu diyor.
Biraz gec uyuyo kendisi uyumadan once dondurucuya yapip koydugum pogacalardan kendisine isitir peynir aeytinle yer uyur.
Saolsun hic zorluk cektirmedi bana,yurt disinda hatta bilenler bilir ise gidenlara yemek koyuyoruz cantalarina termoslara hamile kaldigimdan berli onuda yaptirmiyo koyma diyo.

Siz neyini anlamiyorsunuz konu sahibi guzelce halletmeyecek guzelce hallederse her istediğini bağırarak yaptirabileceğini sanan bir erkek çocuğu var cünkü elinin tersiyle çakacak (tabiri caizse) gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…