- 18 Ekim 2018
- 8.193
- 33.962
- 548
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Hanımefendi evinizde iş bölümü varsa zaten bu normal olan. Önüne iki yemek koyuyorsunuz diye ne siz mükemmel eş ne de eşiniz aciz olur. Ama kaç yaşına gelmiş insan kahvaltılık çıkartmayı beceremiyorsa eleştirilir, bu kişinin pohpohlamaya değil bu beceriyi öğrenmesine ihtiyacı vardır. Konu sahibinin eşi kadın rahatsızken kendi tutacağı oruç için bir şeyler hazırlanmamış diye bağırıp çağıran kalp kıran biri. Kocanızı veya kendinizi övmek için yanlış bir konudasınız.Evet değildir muhtemelen. Ben akşam arkadaşlarımla çıktığımda iki çocuğumuzun ödevlerini yaptırıp onları güzelce uyutan ben geldiğimde toplu bir ev göreyim diye bütün evi toplayan eşime yemek yaparak pohpohladığım için çok mutluyum
Konu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
ilkokula gittiğim zamanlarda 7-8 yaşlarındaydım erkek hocamız bize annelerimize tüm evin yükünü bırakmamamızı söylüyordu anneye hem baba hem çocuklar yardım etmeli diyordu .O hocanın sözleriyle evde iş yapmaya elimden geldiğince annemin üzerindeki yükü almaya başlamıştım .Çok saçma geliyor kadın evde diye her işin kadına bırakılması .Hepimizşn eli ayağı aklı var ya insan bir kahvaltılık koyup çay demler kendisine zor bi seu değilKonu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
Klasik ağam paşam diye büyütülmüş erkek cocugu işteadamın asıl derdi kadının çalışmaması bence
Konu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
Ne kadar tuhaf bir adam.Konu güncellemesi yapayım . Eşim sabah kalktı bayağı özür diledi hatta bana kahvaltı hazırlamiş. Sadece herkes görevini bilsin istiyorum diyor. Ben dışardaki market işi alışveriş işi para getirme olsun herşey bende sana bişey bırakmıyorum ama bu evin idaresi de sende ev senden sorulur vs. Vs. Ya Allah aşkına bu mesleğinden mi kaynaklı burası ev iş yeri değil herkesin bir görevi olsun bende bunu anlatamıyorum ki bu adama.
Senide okuzmus kusura bakma ama yapmasi lazim.Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Siz neyini anlamiyorsunuz konu sahibi guzelce halletmeyecek guzelce hallederse her istediğini bağırarak yaptirabileceğini sanan bir erkek çocuğu var cünkü elinin tersiyle çakacak (tabiri caizse) gerekirseHayır canım sahur hazırlanmasını istemekte bence haklı dedim ben. Bunu bağırarak öküz gibi söylemesinde değil. Dediğim gibi kimine göre sahur istemesi de haksızlık olabilir sonuçta herkesin bambaşka hayatları var herkes burada kendi fikrini söylüyor. Ben istememesi lazımdı diyenlere de saygı duyuyorum umarım konu sahibi de konuyu güzelce halledebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?