sahurda ne yiyeceksiniz kızlar ;)

Burada daha 2 saat var oooffff uyumakdan korkuyorum simdi uyarsam bordaha uyanamam. Yatagada uzandim simdi uyumaktan korkuyorumma simdiden de yemek yemek istemiyorum napim simdi yaa

Haslanmis yumurta tok tutar,yufka acar kuruturuz biz,sonrada gece tavada borek yapariZ,bide kahvaltilik ,iste soguk cay :)ben bu sene tutamiycagim kocis icin saati bekliyorum:)hayırlı ramazanlar

2 haşlanmış yumurta, ya da yağsız omlet ,
bolca salatalık ve sivri biber.. kavun, karpuz.
Imkan varsa bir kaç hurma.
Bunlar gerçekten susuzlugu azaltıyor ve dinç tutuyor.

Tabi beyaz ekmek olmayacak.
Hemen aciktiranlardan biri hamur.
Ben genelde galeta yiyorum.

Herkese hayırlı Ramazanlar .

Biz daha yapmadik.
Kahvaltı turu tercihim yumurta zeyin peynir domates salatalık cay ve su
Hayırlı sahurlar

Zeytin çok susatıyor arkadaşlar yemeyin
Siz dişlerinizi yemekten sonra mı fırçalıyorsunuz?
Ben yemekten sonra fırçalıyınca içim yanıyor sabah çok susuyorum kalkınca.
Bende yemekten önce fırçalıyorum sonrada çalkalıyorum.

Hah bide konusu varken sorayım.
Ezan okunduğu an su hani sigara falan içiyormusunuz yani ezan başlayınca bırakıyormusunuz yoksa ezanın sonuna kadar içiyormusunuz

Ezan okunduğu an vakit girmiştir imsak vaktine bakicaksin canım yemeyi içmeyi kesmen lazım orucunuz boşa gitmesin
Ya ben illa o ezanın sonuna kadar su sigara içicem yoksa sanki ölüyorum susuzluktan psikolojik işte hocalarda hep farklı farklı konuşuyor. En iyisi senin dediğin garantiye alayım bari sağol :)

Ya ben illa o ezanın sonuna kadar su sigara içicem yoksa sanki ölüyorum susuzluktan psikolojik işte hocalarda hep farklı farklı konuşuyor. En iyisi senin dediğin garantiye alayım bari sağol :)
Kesinlikle doğrusu bu imsak vakti girince bişey yiyip içme garanti Allah kabul etsin herkese hayırlı ramazanlar bu arada

Tahin bal daha iyi bence tahin pekmez çok çaysatıyor susatıyor. Bir de kabuk tarçını kaynatıp suyunu içiyordum en son. Hem temizliyor yağ hissini hem de tok tutuyor. Bu arada domates zeytin mideyi fena yapıyor

Eşim fix tost yer sucuklu bide hep öyle yiyor karpuzda kestim içecek bitti gitti ben sadece karpuz yedim su içtim karnım çok toktu ama en iyi sahurluk kahvaltılık şeylerdir bence

çok özendim size kızlar :)
Oruç tutabilmek, sahur, iftar bunların hepsi bir nimet.

Eşim oruç tutmuyor bu sene ben de tutmayacağım. bugünün ramazan ayının 1 i olması dışında bir değişiklik yok hayatımızda. Kıymetini bilin :)

Bizde de imsak o saatte ama esim gec geliyir yoruluyor uykusu geliyor yatinca da sahura kalkamiyor o yüzden yatmadan yapiyoruz biz.

Börek yapıyorum ben tok tutuyor kahvaltılık ta koyuyorum yanına çay demliyorum meyve olarakta karpuz yiyoruz susuzluğa iyi geliyor

Biz de kahvaltı türü yapıyoruz.
Haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta tok tutar.
Susamamak için de bol bol karpuz yeyin :)

Günaydın...
Her sene aynı konu...
Her sene dolan gözlerim...
Ne çok seviyorum Ya Rabbim ben Ramazanı,orucu,kurbanı,namazı...
Güzel Allahım, hepimizin tüm ibadetlerimizi kabul etsin inşallah...
Neyse...
Çok çok çok uzun yıllardır tek başıma tutmaya çalışıyorum orucumu Allahım kabul ederse inşallah.
Sahurda yumurta ve tost yerim,her ikisini de zaten çok severim.
Yanında da bol biber,salatalık.
Şimdi kızlar yazınca farkettim hurma da yeseydim iyimiş.
En sona da bol bol buz gibi su ve tek sigara.
Allahım kolaylık versin inşallah hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…