- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Ezan okunduğu an vakit girmiştir imsak vaktine bakicaksin canım yemeyi içmeyi kesmen lazım orucunuz boşa gitmesinHah bide konusu varken sorayım.
Ezan okunduğu an su hani sigara falan içiyormusunuz yani ezan başlayınca bırakıyormusunuz yoksa ezanın sonuna kadar içiyormusunuz
Ya ben illa o ezanın sonuna kadar su sigara içicem yoksa sanki ölüyorum susuzluktan psikolojik işte hocalarda hep farklı farklı konuşuyor. En iyisi senin dediğin garantiye alayım bari sağol :)Ezan okunduğu an vakit girmiştir imsak vaktine bakicaksin canım yemeyi içmeyi kesmen lazım orucunuz boşa gitmesin
Kesinlikle doğrusu bu imsak vakti girince bişey yiyip içme garanti Allah kabul etsin herkese hayırlı ramazanlar bu aradaYa ben illa o ezanın sonuna kadar su sigara içicem yoksa sanki ölüyorum susuzluktan psikolojik işte hocalarda hep farklı farklı konuşuyor. En iyisi senin dediğin garantiye alayım bari sağol :)
Bi biz miyiz obur ve hamur kafalar :)
Benim.eşim öyle kahvaltılık falan doymaz kesmez onu sayesinde beni de :)
Pogca yapıyorum canı çeken olmasın ne olur. Hemen gelin size de yedireyim yada
İşte her gece ağır bi yiyecek olacak gorunuyor iftrda az sahurda çok yemek sünnet ama.biz her ikisinde de maşallah[/QU
Teşekkür ederim kızlar.benim eşim çorba istedi çorba var.Yoğurtlu makarna var.ızgarada köfte falan susatır mı acaba...
artık yarın akşama kahvaltılık koyarım...
Burada imsak 3 26 bilgece daha var bize
Ben açıldım biraz biraz.akşamdan kalan yemegi isittim..
sonra kahvaltılık...:)
yumurta haşladim (tok tutar)
bide karpuzz.:)
şimdi mi UYKUMMM VARRRRR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?