sahurda ne yiyeceksiniz kızlar ;)

Yok yaaa vala almıyor sarımsak kokusu mideden geliyor bak yemeyene bir hoh yap görürsün
Ahaha zevkle yaparım
Bazen sarımsaklı yoğurt yiyoruz herkese maydanoz ikram ediyorum bende alıyorum bi dal mide miss
Tabi tek diş sarımsak yiyorum yiceksem sahurda, dur denicem bu gece

Ahaha zevkle yaparım
Bazen sarımsaklı yoğurt yiyoruz herkese maydanoz ikram ediyorum bende alıyorum bi dal mide miss
Tabi tek diş sarımsak yiyorum yiceksem sahurda, dur denicem bu gece
Güzel haberlerini bekliyorum ozman inşallah kokmaz

Kahvaltı tercih ediyoruz biz de

Salatalık, kabuğu soyulmuş domates, karpuz, fındık, ceviz, dut elma kurusu bunlar demirbaşlar

Ay uyanamadımm

Hiçbişey yiyemedim en son akşam yediğim yemek vardı 8'de
Ve sonrasındaki meyve

Bu akşam ama sahurda köfte barbunya yemegı ve haslanmıs patates dusunuyorum dun aksamın yemegı olacaklardı tabaklara bıle koymustum ama maleseff

Kızlar Benim hiçbirşey yiyesim yok ya
Tost yapsam kaşarlı yanında çay Nasıl olur? Susatırmı kahvaltılık yiyesim yok.
Domates salatalık zeytin yanında favorim.. nerdeyse tüm sahurlarım böyle geçiyo zaten gün içinde aç kaldığım için susamıyorum hiç.. yemek yemezse susamayanlardanım ben

Biz kahvaltiyla tutamiyoruz sabah olmadan acikiveriyoruz.
Protein agirlikli bir yemek ve yaninda pilav gece gece yemesi zor olsa da
Sebze yemegi varsa ekstra yumurta da hasliyorum
Dun gece tavuk sote + pilav, 1 avuc findik, 2 hurma 3-4 bardak su
Bu gece kiymali patlican yemegi + bulgur pilavi insallah

en hafifi en sağlıklısı kahvaltı ve kuruyemışler çok meyve yemek de susatabılır dıye dusunuyorum haşlama yumurta cevız fındık ve hurma tok tutanların basında gelmekde yeşillikler tahıllı ekmekler peynır zeytın tuzsuz yada bol suda yıkayalım salatalık en onmlısı hem su ıhtıyacımızı tamamlar belkı sıkacagımız meyve suları havuc elma karısımı vs ben bunları yapıyorum genelde
hayırlı ramazanlar

Bizde genellikle kahvaltı yapılır
Bu günlerde kv bizde onlar hazılıyor
Bende ne iftarda nede sahurda hiç birşey yiyemiyorum
Bir yumurta ve bir kase yoğurt için zorluyorum kendimi
Akşama kadar sanki boşlukta yürüyormuşum gibi hissediyorum sonra kendi mi

Allah'ım nasip ederse bu akşam arkadaşlar gelecek iftara. Tarhana çorbasını fazla yaptım, sahura da kalsın diye...

Sigra boregi yapiyorum somsi bende:)

koca bi kase yoğurt

Tahin-pekmez,ekmek kızartırım,domates salatalık maydanoz,yumurta kaynatırım tok tutuyor +klasik kahvaltılıklar.....

Kızlar bügün peynirli börek yaptım hem iftarda hem sahurda yenecek.dün sahura yoğurtlu makarna yapmıştım.bazende pizza yaparım tost yaparım .yarın sıcak kanepe yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…