sahurda ne yiyeceksiniz kızlar ;)

Bizde kahvaltı türü şeyler yedik. Ancak ekmeğimiz beyaz ekmekti. Bari bende bugün kepek ve tam buğday ekmeği alım. İki tane de yumurta yedim. Toplasan iki bardak su içmedim. Hiç aram yok suyla. zar zor içiyorum. Bu gecede tost yapım bari canım çekti:)))

Ohooo sizin oralarda deniz mevsimleri bile başlamıştır Yine de sıcak olmaması taraftarıyım, topu topu zaten 1 ay yağmursuz yaz yaşıyoruz o da ramazana denk gelsin İnşallah:)
Tabii tabii..
Girilir yani,ben mümkün olsa girerdim çoktan şimdiye kadar.
Nasipse bayrama artık.
Ben sıcağa alışkınım ve aşığım benim için istediği kadar yakabilir güneş sıkıntı olmaz çok şükür...

Bizim burası çok nemli. Güneş yakmıyor da boğuyor seni. Sizin orda da nem vardır ama belki Trabzon kadar değildir. Boğuluyoruz resmen. Yapış yapış falan. Bana bahar ayları lazım. Güneşte yüzümde leke yapıyor ya. Kendime güzel bir güneş kremi araştırmasına girmem lazım.

7-8 tane erik yedim.
2 bardak da su içtim.

Dur bakalım ne olacak

Haşlanmış yumurta, peynir, yoğurt, domates, salatalık, 1-2 kayısı bol su
Böyle planlıyorum protein ağırlıklı.

1 yumurtanın sarısı, haşlanmış patates, roka, maydonoz, domates,salatalık,karpuz. cok acım ama suanda yaa
Menünüze tam yumurta(beyazıyla yani)hatta 2 yumurta, peynir, süt, yumurta da eklerseniz daha uzun süre tok tutar.

İlk günler sahurda ne yersen ye zorlu geciyor sonra alışmaya baslıyor vücut bu seferde hoooop bir hafta tatil :) sonra devam.Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin

yumurtanın beyazını yıyemıyorum maalesef. sayı olarak çoğaltayım bari.
Sarımsaklı yoğurt seviyorsan çılbır yapabilirsin.
Ben genel olarak yumurtayı sevmiyorum o şekilde bi diş sarımsakla yoğurda karıştırıp kırmızı biberle löpürdetebiliyorum.
Beyazının daha çok tok tutma özelliği var diye biliyorum ondan bu ısrarım.

Biz patates kızartması yumurta haşlaması falan yedik ben yemek tarzı yiyemiyorum ya sahurda kahvaltılık olacak yemek ağır gelir o saatte

İzmir.
Açtı şimdi güneş geri geldi...

Ah cağnım İzmir yaa İki günlüğüne kaçtım dönüş resmen zul geldi. Ama dev sıcak, çok sıcak tüketici bir sıcak yani.

Bu vesileyle herkese hayırlı Ramazanlar dilerim kızlar, Allah kabul etsin.

Ben sahurumu 2 adet domates, 2 adet salatalık, limonlu taze nane, beyaz peynir, ekmek, 2 adet haşlanmış yumurta 4-5 adet hurma ve yeşil çay ile yaptım. Ayrıca da 1 litre su içtim. Ama suyu çok içtiğime pişman oldum. Sabaha kadar tuvalete gitmekten uyuyamadım... Sabah işe gidiyor oldugum için sini roldum... İlk sahurumda uyku sorunu yaşadım yani..

Not: Beslenme uzmanları limon sıkılmış taze nane ve salatalığın harareti ve susamayı önlediğini açıkladı..

Ben çılbıra bayılırım da sabah uyanamam ya da gün boyu uykum gelir diye korkarım.
Malum sarımsak çok uyku yapıyor bende.

Ben çılbıra bayılırım da sabah uyanamam ya da gün boyu uykum gelir diye korkarım.
Malum sarımsak çok uyku yapıyor bende.
Bende sarımsağa bayılıyorum ama susatır diye bi diş koklatıyorum çılbır sarımsaksız eksik kalıyor çünkü
Sarımsak ve ayran yoğurt uyku yapar çay kahve uyku kaçırır derler ama benim bünyeme etki etmiyor

Bende hastasiyim sarımsağın ama sahurda yersek zaten mide boş oluyor tüm gün yanimizdakiler bayilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…