- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Tabii tabii..Ohooo sizin oralarda deniz mevsimleri bile başlamıştırYine de sıcak olmaması taraftarıyım, topu topu zaten 1 ay yağmursuz yaz yaşıyoruz o da ramazana denk gelsin İnşallah:)
Bizim burası çok nemli. Güneş yakmıyor da boğuyor seni. Sizin orda da nem vardır ama belki Trabzon kadar değildir. Boğuluyoruz resmen. Yapış yapış falan. Bana bahar ayları lazım. Güneşte yüzümde leke yapıyor ya. Kendime güzel bir güneş kremi araştırmasına girmem lazım.Tabii tabii..
Girilir yani,ben mümkün olsa girerdim çoktan şimdiye kadar.
Nasipse bayrama artık.
Ben sıcağa alışkınım ve aşığım benim için istediği kadar yakabilir güneş sıkıntı olmaz çok şükür...
Menünüze tam yumurta(beyazıyla yani)hatta 2 yumurta, peynir, süt, yumurta da eklerseniz daha uzun süre tok tutar.1 yumurtanın sarısı, haşlanmış patates, roka, maydonoz, domates,salatalık,karpuz. cok acım ama suanda yaa
yumurtanın beyazını yıyemıyorum maalesef. sayı olarak çoğaltayım bari.Menünüze tam yumurta(beyazıyla yani)hatta 2 yumurta, peynir, süt, yumurta da eklerseniz daha uzun süre tok tutar.
Sarımsaklı yoğurt seviyorsan çılbır yapabilirsin.yumurtanın beyazını yıyemıyorum maalesef. sayı olarak çoğaltayım bari.
İzmir.
Açtı şimdi güneş geri geldi...
Ben çılbıra bayılırım da sabah uyanamam ya da gün boyu uykum gelir diye korkarım.Sarımsaklı yoğurt seviyorsan çılbır yapabilirsin.
Ben genel olarak yumurtayı sevmiyorum o şekilde bi diş sarımsakla yoğurda karıştırıp kırmızı biberle löpürdetebiliyorum.
Beyazının daha çok tok tutma özelliği var diye biliyorum ondan bu ısrarım.
Bende sarımsağa bayılıyorum ama susatır diye bi diş koklatıyorum çılbır sarımsaksız eksik kalıyor çünküBen çılbıra bayılırım da sabah uyanamam ya da gün boyu uykum gelir diye korkarım.
Malum sarımsak çok uyku yapıyor bende.
Bende hastasiyim sarımsağın ama sahurda yersek zaten mide boş oluyor tüm gün yanimizdakiler bayilmasinBende sarımsağa bayılıyorum ama susatır diye bi diş koklatıyorum çılbır sarımsaksız eksik kalıyor çünkü
Sarımsak ve ayran yoğurt uyku yapar çay kahve uyku kaçırır derler ama benim bünyeme etki etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?