• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahurda yalniz olan bayanlar

Evet ama inan orda çok yoruluyorum bi tek kişilik yemek var birde 6 kişilik. Oraya gidince elim ayağıma dolaşıyo valla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Inanirim cnm ya tek kisi bide esin olunca ne yaparsan yer ama baskasina oyle olmuyor ki herkez evinde rahat eder aslinda ama anlayan cok nadir oluyor

kızlar ben en şanslı polis eşiyim o zaman desenıze :1: gece bıle çalışsa eşim sahura eve gelıyor bızım oturdugumuz bölgedeki ekiplerın amiriyle çalışıyor onu eve atıyor snrada eve gelıyor eşim sahuru yapıp gerı gıdıyor ama gelmese gece kalkamazdm heralde yıymezkı ınsan :26:

maşallah canım. evet gelmeyince insanın yiyip içesi gelmio valla çoluk çocuk da olmayınca bekar öğrenci günlerimin kokusu burnuma gelio iştahım dibe vuruyo resmen

29 yasındayım, 9 ay önce evlendim. ve ömrümde ilk ama ilk defa bugün iftarımı tek başıma açacagım. esim özelde calıstığı için mesailere kalıyor ve bugün de mesai de :( aynı sey sahur için de geçerli olacak çünkü sabaha ancak gelir :( içim buruk :50: :50: :50:
Benim esimde cok fazla mesaiye kaliyor hatta yataktan kalkip gidiyor ise dun gece ki gibi ama 3bucuk sene oldu esim olmadan masaya oturup hic yemek yemedim yiyemiyorum bide ramazanda hic olmuyor:20:

29 yasındayım, 9 ay önce evlendim. ve ömrümde ilk ama ilk defa bugün iftarımı tek başıma açacagım. esim özelde calıstığı için mesailere kalıyor ve bugün de mesai de :( aynı sey sahur için de geçerli olacak çünkü sabaha ancak gelir :( içim buruk :50: :50: :50:

cnm ilkse zor olmuştur ben öğrencilikten çook idmanlıyım:52: ama olsun en uzun ayrılığımız bu olsun kocişlerden inş:52:

Sahura kalkmadan oruç tuttuğum için eğer kalkarsam sahurda ama hemen her akşam iftarda yalnızım.
Alıştım sanırım,bana hiç koymuyor.

Zor olur öyle cümbür cemaat ben hiç kalabaliktan hoslnmiyorum

bugün evdeyim canım dün eltimle ben aynı odada kaldık kaynanamla kayınpederde diğer odad baska kimse yoktu zaten onlar uyudu ben uyumadım :19::19:

bugün evdeyim canım dün eltimle ben aynı odada kaldık kaynanamla kayınpederde diğer odad baska kimse yoktu zaten onlar uyudu ben uyumadım :19::19:

Eltin kafa dengiyse aslinda guzel olur hatta gece birbirinizede gidebilirsiniz cocukta yoksa iyi olur tek kalmak istemiyorsan

Eltin kafa dengiyse aslinda guzel olur hatta gece birbirinizede gidebilirsiniz cocukta yoksa iyi olur tek kalmak istemiyorsan

çocuk yok canım gider geliriz zaten arada ama o rahatsızlandı panik atak gibi bişey oldu 6 aydır kayınvalidemlerde kalıyo

Bende korkmam gece tek kalmaktan ama sevmiyorumda

Ben de yalnızım eşim nöbetçi.. Sevmiyorum yalnız kalmayı hiçç..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çocuk yok canım gider geliriz zaten arada ama o rahatsızlandı panik atak gibi bişey oldu 6 aydır kayınvalidemlerde kalıyo

Gecmis olsun ne guzel arkasas gibisiniz ozaman banada elti gelcek yakimda ins bizde gelince iyi anlasiriz

Back
X