• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahurda yalniz olan bayanlar

Kızlar ya ben yanlız degilim ailemleyim ama yerinizde olmayı çook isterdim valla.. Keşke kendi evim yuvam olsaydı da keyfime göre sofra kursaydım:) dua edin eşleriniz var yolunu gözlediğiniz, ya geleni gideni olmayan bi yanlızlığınız olsaydı?:)

İnşallah bigün böyle özleyeceğim onsuz yemek yemeyi bile istemeyeceğim bi hayat arkadaşım eşim olur benim de, çok tatlısınız hepiniz Allah oruçlarınızı kabul etsin:)

bu gece kimse tutmadı ben yalnızdım canım sıkıldı ama olsun actım pc den dızı hala izliyorum

Kızlar ya ben yanlız degilim ailemleyim ama yerinizde olmayı çook isterdim valla.. Keşke kendi evim yuvam olsaydı da keyfime göre sofra kursaydım:) dua edin eşleriniz var yolunu gözlediğiniz, ya geleni gideni olmayan bi yanlızlığınız olsaydı?:)

İnşallah bigün böyle özleyeceğim onsuz yemek yemeyi bile istemeyeceğim bi hayat arkadaşım eşim olur benim de, çok tatlısınız hepiniz Allah oruçlarınızı kabul etsin:)

Rabbim en yakin zamanda aklina fikrinw ve tabiki en önemlisi kalbine göre birini versin ama gözünüde yolda bırakmasın hep yanında olsun sevdiğin ins cnm:)

Back
X