Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm ben de polis eşiyim :)) olsun bazı iftar ve sahurlarda yalnız kalsam da binlerce milyonlarca kere iyiki evlenmişim ama :))
Alışırsın canım ya 4 sene bitiyo :) yalnız iftar ve sahurlara tek geçen bayram sabahlarına özel günlere daha nicesi..
Maalesef benim o.
eşim evde ama oruç tutmadığı için tek başıma yapıyorum sahuru.
ama yemezsem bayılıyorum açlıktanyemek zorundayım.
Benim gibi sahurda yalniz olan arkadaslar sizse benim gibimisiniz hic bir sey yiyemedim esim olmadan![]()
2 gun yanliz degil 1 gun yanlizim...kotu ama ben istedim polisle ewlenmeyi![]()
aynen cnm ben de polis eşiyim :)) olsun bazı iftar ve sahurlarda yalnız kalsam da binlerce milyonlarca kere iyiki evlenmişim ama :))
iyi yanından bakın hanımlar sadece bazı günler öyleymiş
ben hem yurt dışındayım hem ailemden farklı yerde yaşıyorum hemde sevgilimden uzağım
hiç bir arkadaşım oruç tutmuyor sahuruda iftarıda kendi başıma yapıyorum![]()
sağolasın canım Aminn cümlemizin inşAllahüzüldüm valla canm sana allah sevabını arttırsın inşallah kolaylık versın :26:
iyi yanından bakın hanımlar sadece bazı günler öyleymiş
ben hem yurt dışındayım hem ailemden farklı yerde yaşıyorum hemde sevgilimden uzağım
hiç bir arkadaşım oruç tutmuyor sahuruda iftarıda kendi başıma yapıyorum![]()
benimde eşim gececi bu hafta ya sahurda kaynanamlara gittim dün yalnız kalmamak için aslında gtmk istemiyom ama ısrar ediyolar karışık![]()
Bende yalnızım.. eşim gece gidiyor bu hafta işe. Ben tek yiyemedim tabii k.valideme gitmek zorunda kaldım..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de eşim oruç tutamıyor iftarı beraber yiyoruz ama sahurda yalnızım iştah açacak birşeyler yapıyorum ama yok gitmiyor valla az birşey yiyebiliyorum bu gece hızlı yedim daha fazla şey yerim diye eh işte ondan önceki gece sigara böreği yapmıştım o baya iyi gitti bir tane daha derken. İftarda da gerçi bir çorba tıkıyor ana yemek çok yiyemiyorum su şişiyor zayıfım kilo vermiştim zaten daha da kilo verirsem eşim topa tutcak beni ailem şehir dışında kimse yok yanımda.
Evlemeden önce yalnızlıktan değil de sırf kalabalık olsun diye annem komşuyu çağırırdı, güzel olurdu. İftara gider gibi millet birbirine sahura giderdi.
Yakin mi oturuyosun kvne yoksa gece yatmayami gidiyosun kvne
Hos geldinnn... sendemi evde es bekleyenlerdensin?
Evde tek olunca kvler nedense hep Gelinleri yanlarında istiyorlar hepsi ayni galiba
YAKINIZ ama orda kaldım dün bu hafta kalıcam heralde normalde kalmıyorum eltimde orda onunkide gececi