Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

Eşim her şeye olmsz diyor ayıp diyor yapacak bişey yok diyor sende bahane bulursan bu evden git diyor eşimle kvga ettik bu yüzden.. Ne desem olmaz diyo çare bulamadık eşim yüzünden.
Eşim Dr istemiyor Ama misafir e gelme denmez diyor kadın en az on gün klckmş çok sinir bozucu ya çıldırıyorum

Eşim bnle kavga ediyor bahane bulursan anlar ayıp diyor bahane bulursan bu evden git dedi bana... Ee ypck bişiy kalmıyor o böyle dediği zaman bn gerçkten npcm bilmiyorum birde en az on gün klcakmış.. Çıldırıyorum

Eşinizden dolayı mecbur katlanacaksınız gibi görünüyor. Çalışıyor olmanız iyi en azından bütün gün beraber olmayacaksınız. Eşiniz de tuhaf biri vallahi. Ben olsam ortalığı yıkardım. Ne alaka bu kadının gelip kalması? Emeği yok eşinizde neye geliyor yani amaçsız?

Ohhh kolay gelsin :) zeytinyağlı dolmaları şimdiden sarın :)

Şaka bir yana... kayınpeder hızlıymış. Ama iş sizde ve eşinizde biter... kizmaniz gereken biri varsa kendinizsiniz. Çünkü mesafeyi siz ya da eşiniz koymalı. Sonra olay kendiliğinden çözülür
...

Bn çalışmıyorum eşim çalışıyor malesef bütün gün oturcaz kadınlar offf kafayı yemek üzereyim yaü yarından snra geliyor kadın burda ne halt edecek bi anlasam

50 yaşında da ben bu kadınla en az on gün npcm
Madem dönüş yok diyosun İyi yönden düşünmeye çalış . Belki kadınla çok iyi anlaşcaksın bidaki sefere kendin çağrcaksın belkide. Yaşlarınız yakın . Alışverişe gidersiniz birlikte yemeğe çıkarsınız dolu dolu geçer inşallah..

Tamda para yokken geliyor kadın ya bu aralar biraz sıkışığız şimdi gezer tozarsak hep gelir hiç gitmez dye korkuyorum

ne demek evden git alttan alma ne kadar kolay bunu demek

Evet bi hafta gdip sonra gelio bi ay snra gdio.. Evi zaten bize çok uzak bz izmirde onlar antalyada oturuyor.. Kadın taktı bize ya hayatında iki gün gördüğün insana neden gidersin ki klmaya saçma
Ya napıyorsun diye mesaj atsan o cvp vermeden bizde sıkıntı çekiyoruz evi ilaçlattık annemlere geçecektik eşimle hem onları da çok özledim vs yazsanız çaktırmadan hissettirin istemediğinizi başka yoku yok

Onceki konunuzu da hatitliyorum. Su olur olmaz zamanda esinize surekli mesaj atam uvey kv.
1 hafta nedir yaa. Ne alaka yani. Kayinpederde pek bir rahat ne diye izin veriyor. Siz isteyken o ne yapacak pardon da. Ben evde yokken evimde bir yabanci olmasini istemem acikcasi.
Gelene acikca git denmez belki ama onun ayagini kesmeniz icin bir firsat size. Geldiginde cokta rahat ettirtmeyin iyice yayilmasin. Sonrasi icin ayagini kesin. Direk ona itafen degil ama tahatdix oldugunuz seyleri dolayli yoldan anlatin ona.
Can sıkıcı bir durum. Esini de adam akilli uyar. Samimiyet gostermesin. Nefretlik tip ya

Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin diyorlar bosuna dememisler..
Bu soz uvey anne icin de gecerli..
Konu sahibi yaslari belirtiyor cunku 30 yasinda bir kadin cok genc..
Konu sahibinin killanmasi gayet normal..
Bu kadina bile kocaci diyorlar ya pes valla..
Bazilari sirf yorum olsun diye yaziyor..
Kadin oneri istiyor elestirir degil..

kp nin gerçek yüzünü ona anlat.
hem sen kurtul, hem o kurtulsun.

Her konunuza neden kadının,sizin ve eşinizin yaşını sıkıştırıveriyorsunuz? Ne oluyor 30 yaşında olunca anlamadım?
Eşinize mi güvenmiyorsunuzda üvey kayınvalideden dahi bu denli korkuyorsunuz?
Siz gittiniz eşiniz,kayınbiraderleriniz maaile kaldınız 1+1 evde ne oldu? Neden bu kadar art niyetlisiniz? Üstelik kadın hamile yahu hamile. Eşi yaşlı tatminsizlik vs diyenler olmuş ya,kadın hamile demekki birlikte oluyorlar gayet.
Bakın bunlarla ömür geçmez. Biraz pozitif bakın. Belki kadin gelecek 2 gün kalıp rahat edemeyip dönecek,ne biliyorsunuz. Bu kadar önyargılı olmayın. O dolaylı yoldanda olsa akrabanız artık. Haliyle yüzyüze geleceksiniz,kendinizi doldurmayın boşu boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…