- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
BNA biraz baban ısrar etmiştir gibi geliyor aileye karışsın sizle kaynaşsın diye..
eşiniz arasın benm haberim yoktu karım başka planlar yapmış kusura bakmayın desin. Çoluk cocuk değilki küssün
Ayrıca bu kadın kp e helal kocanıza deil . Bu rahatlık nedir ya. Ahlakende yanlış buldum
Kimse için niyeti bozuk diyemem kolayca ama emrivaki yapması, ben evde yokum demenize rağmen ısrarla gelecek olması çok ayıp ve kaba bir hareket. Şimdi böyle insana nezaketin gereğide yok. Bence yazın ya da arayın, gelmeyi düşünüyormuşsunuz ama biz 5 gün sonra tatil planladık, gelin biz gidene kadar kalın tabii ama uzunca sizi misafir edemeyeceğiz kusura bakmayın. Bakın şimdi biletlere ayarlayayım gidiş dönüşü 5 gün için sonra bir de mağdur olmayın deyin sıkıştırın daha da yapacak birşey yok emrivakiden başka
kp. kaç olakı keşke Onu da yazsaydıKadının emrivakisi zaten anormal
Lakin kadn ile ilgili her konuda kadın 30 eşim 28 ben 23 yazmamıza gerek yok
Kadın eşinizi elinizden alacakmış gibi olan tavırlarınız hoş değil
Yanlış hatırlamıyorsam kp 50 yaşında canımkp. kaç olakı keşke Onu da yazsaydı
40 derse düşer bayılırım valla
o da gencmıs dahaYanlış hatırlamıyorsam kp 50 yaşında canım
50 yaşında da ben bu kadınla en az on gün npcmkp. kaç olakı keşke Onu da yazsaydı
40 derse düşer bayılırım valla
Eşinizden dolayı mecbur katlanacaksınız gibi görünüyor. Çalışıyor olmanız iyi en azından bütün gün beraber olmayacaksınız. Eşiniz de tuhaf biri vallahi. Ben olsam ortalığı yıkardım. Ne alaka bu kadının gelip kalması? Emeği yok eşinizde neye geliyor yani amaçsız?
Madem dönüş yok diyosun İyi yönden düşünmeye çalış . Belki kadınla çok iyi anlaşcaksın bidaki sefere kendin çağrcaksın belkide. Yaşlarınız yakın . Alışverişe gidersiniz birlikte yemeğe çıkarsınız dolu dolu geçer inşallah..50 yaşında da ben bu kadınla en az on gün npcm
Madem dönüş yok diyosun İyi yönden düşünmeye çalış . Belki kadınla çok iyi anlaşcaksın bidaki sefere kendin çağrcaksın belkide. Yaşlarınız yakın . Alışverişe gidersiniz birlikte yemeğe çıkarsınız dolu dolu geçer inşallah..
Belkide alir nerden biliyorsun??Kadının emrivakisi zaten anormal
Aladabilir yani. Şu kk da nelerini gördükKadının emrivakisi zaten anormal
ne demek evden git alttan alma ne kadar kolay bunu demekEşim her şeye olmsz diyor ayıp diyor yapacak bişey yok diyor sende bahane bulursan bu evden git diyor eşimle kvga ettik bu yüzden.. Ne desem olmaz diyo çare bulamadık eşim yüzünden.
Eşim Dr istemiyor Ama misafir e gelme denmez diyor kadın en az on gün klckmş çok sinir bozucu ya çıldırıyorum
Ya napıyorsun diye mesaj atsan o cvp vermeden bizde sıkıntı çekiyoruz evi ilaçlattık annemlere geçecektik eşimle hem onları da çok özledim vs yazsanız çaktırmadan hissettirin istemediğinizi başka yoku yokEvet bi hafta gdip sonra gelio bi ay snra gdio.. Evi zaten bize çok uzak bz izmirde onlar antalyada oturuyor.. Kadın taktı bize ya hayatında iki gün gördüğün insana neden gidersin ki klmaya saçma
Onceki konunuzu da hatitliyorum. Su olur olmaz zamanda esinize surekli mesaj atam uvey kv.Kayınpederimin yeni eşi tek başına en az bi haFta kalmak için bize geliyormuş.. Kadın 30 yaşında ben 23 eşim 28. Kocası işe gidiyor diye bize gelckmş kadını da hayatta iki gün gördük..
Saçmalık değil mi ya taa başka şehirden kocası yok bize kalmaya geliyor... Deliricem ya kadın rahatımızı bozck hayır evli çiftin evinde tek başına bi kadının bi hafta kalması saçma değil mi.. İstemiyorum ya ne yapayım? Kadına WhatsApp dan bn de işte gidiyorum mu yazsam bana haber vermedi çünkü geleceğini eşime söylemiş.. Eşimde istemiyor ama bahane bulursan kavga çıkar diyor gelene gelme denmez ayıp diyor.. Ne yapacağım ?
Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin diyorlar bosuna dememisler..Kayınpederimin yeni eşi tek başına en az bi haFta kalmak için bize geliyormuş.. Kadın 30 yaşında ben 23 eşim 28. Kocası işe gidiyor diye bize gelckmş kadını da hayatta iki gün gördük..
Saçmalık değil mi ya taa başka şehirden kocası yok bize kalmaya geliyor... Deliricem ya kadın rahatımızı bozck hayır evli çiftin evinde tek başına bi kadının bi hafta kalması saçma değil mi.. İstemiyorum ya ne yapayım? Kadına WhatsApp dan bn de işte gidiyorum mu yazsam bana haber vermedi çünkü geleceğini eşime söylemiş.. Eşimde istemiyor ama bahane bulursan kavga çıkar diyor gelene gelme denmez ayıp diyor.. Ne yapacağım ?
kp nin gerçek yüzünü ona anlat.Kayınpederimin yeni eşi tek başına en az bi haFta kalmak için bize geliyormuş.. Kadın 30 yaşında ben 23 eşim 28. Kocası işe gidiyor diye bize gelckmş kadını da hayatta iki gün gördük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?