Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

Eşimle tartışıyoruz çık git dedi bana misafir o gelme denmez dedi annesine şikayet etti kayınvalidem de bu kdr da olmaz demiş bnm için moralim çok bozuk kadın gelip kalacak on on beş gün sinirim tepemde

kayınvalideye bak iyice şaşırmış
sizi destekleyeceği yerde eski eşin sevgilisini koruyor
ne kıymetli kadın eşiniz bile size rest çekiyor
ne kadar karışık aile ilişkileri
katil kp kızı yaşında birini sevgilisi yapar kv ex eşin sevgilisiyle tanışmak ister ,kadın babası yaşında adamla beraber yaşadığı yetmez gibi sanki olan çocuklarına bakabilmiş de bir de yeni çocuk yapar adamın oğulları daha iki gün tanıdıkları sevgili cicianneleri için eşleriyle kavga eder
doğacak çocuğa şimdiden üzüldüm

Ay cidden bunu da diyen olmus mu pess artik yaa
Gördüm ben eşi tatmin edemiyordur sen dikkat et diyeni. İnsanlığımdan utandım resmen. Ben kimseye potansiyel koca avcısı gözüyle bakmadığım için tuhaf geliyor bu zihniyet bana. Ben mi anormalim diye düşünmedim değil ne yalan söyleyeyim ,mesajları görünce.

ben de çok rahatsız oldum sanki kocanı elinden almaya geliyormuş gibi tavrından, ve öyle yorumlardan.
madem öyle siz niye kadının evine gidip, resmen onla aynı yatakta yatmaya kadar içli dışlı oluyorsunuz anlamadım.(sonuçta kim kimle yattı bilmiyorum )
belli kadın rahat bir kadın, kocası da yok yanında.
tatil amaçlı hava değişimi için falan geliyor bence.
illa art niyet aksettirmeye gerek yok bence.

yerinde olsam gelmesin diye sinirlenmez de, neden bana kimse sormuyor, eşşek başı mıyım bu evde diye sinirlenirdim ki senin derdinin bu olduğunu düşünmüyorum mesajlarından sonra.
ha kocana söyleyince de sana çık git diyorsa, belli ki maaile sizi pek kaale almıyor.
yerinde olsam kadının yaşına şuna buna takacağıma, kocam bana nasıl çık git der buna üzülürüm.
çok garip...

Oha artik o yorumlar bence cok ask-i memnu izlemekten

Ben olsam kabul etmezdim.

1. Kadın seninle mesajlaşmıyor çünkü iletişim kurmak istemeyen sensin gibi geldi bana. Tavrın buradaki gibiyse ve eşin anlayışla davranıyorsa neden ÜVEY OĞLUYLA mesajlaşmasın
2. Siz gerçekten aklınızdan geçirebiliyormusunuz. Hadi kadın niyeti bozdu. Kocanıza meyilli( tövbe tövbe) eşiniz bu kadar midesiz mi kardeşini karnında taşıyan bi kadına karşılık verecek
3. Bence kadın çok sıcak kanlı sizde ailesi gibi görüyor. Yaşlarınızda yakın
4.Kadın geldi diyelim on gün kaldı niye duş alamıyorsunuz niye şortla gezemiyosunuz anlamadım.
5.Bu tavrınızı bırakın burdan bana gına geldi ( ki ben taşı çatlatırım sabır konusunda) eşinizi yormayın bırakın varsa bi rahatsız durum eşinizde istemez gelmesini
6. Kim gelirse gelsin açık konuşun siz kimseyi istemiyorsunuz. Misafir olayı size göre değil. Siz bunu dert etmişsiniz. Bence bi sakin ol bi dur ya gelsin gitsin kadın. on gün de erimezsiniz sıcaktan merak etmeyin

Kadında iyi niyet sezsem sorun olmazdı aslında benim için. Kaynaşırız diye düşünürdüm. Ama bu kadın sanki tek eşin var sülalede gibi takmış. Mesaj atmalar. Kaynaşcam diye sızlamalar. Bu kadar aile meraklısı eşinin 27 yaşındaki oğluyla bu kadar ilgilenen insan kendi öz çocuklarını (muhtemelen küçüktürler) kaç kez arıyor, ilgileniyor acaba?

Öncelikle kadınla buradaki gibi yazisiyorsaniz sizi tabiki ciddiye almaz ,çocukça ergen ergen bir tavrıniz ve yazı şekliniz var , kesin bir dille konussaydiniz eminim gelmekten vazgeçerdi , ama bence siz genel olarak misafir sevmeyen bir tipsiniz 10 gün rahatiniz bozulsa da birsey olmaz ,çalışmıyorsun etmiyorsun evde oturuyorsun neticede çalışan çocuklu bayanlar evde misafir ağırlıyor onlar ne yapsın ? Bu arada kadının niyeti çok açık ortada kolay kolay günahını almam kimsenin ama 30 yaş - 20 yaş kocayla fark - dini nikah - hamile - kirgiz ,hiç kv falan diye eşinizin duyar kasmasina gerek bile yok ,ben kadını ciddiye bile almazdım bizim işimiz gücümüz var derdim siz sözünüzü gecirememissiniz ,herseyi geçtim kocanız evden git demiş ya iki günlük kadın için üstelik hicbirseyi değil ...ben en çok buna üzülürdüm hatta giderdim bile aklı başına gelsin

O evin hanımı sizsiniz. Ne münasebet eve gelen misafire hayir diyemezmis eşiniz, üç günlük kadın daha mı değerli sizden?
Benim eşimi kardeşi arıyor bazen Abi size gelicem müsait misiniz diye ben bilmem yengene sor der. Bir misafir davet etmeden mutlaka bana danışır. Ayrıca ne densiz kadınmış o öyle seni yok sayıp kocanla mesajlaşmalar filan. Art niyet aranacak bir durum değil ama densizlik bu.

Geliyormuş binmiş mnyak kadın ya npcakss bizde

Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Eşim bir ton laf söylüyor sana sevgim azaldı bnm bi ton derdim var sen anca şikayet ediyorsun filan... Sanırım bıktırdım adamı.. Kadın da mnyak mıdır nedir binmiş geliyormuş bugün de sekiz kişi yemeğe misafr geldi... Moralim çok bozuk ya çok büyüttüm bu olayı hayatım başıma yıkılmış gibi... Özellikle de eşimi gerçekten üzdüğümü fark ettim.. Bana bir ton laf etmesi çok üzüldüm kırıldım fakat gerçkten beni mutlu edip gezdşrince bile hep olumsuz olan şeyleri yüzüne vurdum hiç teşekkür etmedim

Vlla bnde üzülüyorum ona

Ben de olsam aynı tepkiyi verirdim size kabahat bulamam o yüzden kadın esinize takmis gibi geldi bana ne yalan söyleyeyim günahı başına

Kendi kayınvalidem de burda sizi başka zaman ağırlarız de , madem istemiyorsunuz .
Israrla gelirse de daha da 1. Kv ye tanismaya hayretler olsun

Eşim gitme konusunda bişiy dersen öok kızarım diyo ee bişiy demezsem bu kadın on gün kalır. Eşimdi işe gtck kadınla bn otırcm akşma kadsr npcm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…