Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

bu kadın sürekli esine mesaj atan degilmi.

bak canm en basitinden kadın yaslı nir adamla bile cnsel yönden belki tatminsizdir . ne yap et kv deyip durma o kadına cazgırlık et istemiyom de gitsin kendi akrabasında kalsın.

esin birsey düsünmez belki ama zorlada seytanı getirmemek lazım

Eşim evde yok diyeydin belki gelmezdi.Tövbe yarabbim ya ne saçma salak insanlar var

Eşimle tartışıyoruz çık git dedi bana misafir o gelme denmez dedi annesine şikayet etti kayınvalidem de bu kdr da olmaz demiş bnm için moralim çok bozuk kadın gelip kalacak on on beş gün sinirim tepemde

Eşimle tartışıyoruz çık git dedi bana misafir o gelme denmez dedi annesine şikayet etti kayınvalidem de bu kdr da olmaz demiş bnm için moralim çok bozuk kadın gelip kalacak on on beş gün sinirim tepemde
Yapacak bir şey yok gelip kalacak artık.Allah sabır versin.bence eşinizi kiskandiginizi ne ona ne de eşinize belli etmeyin.Eşeğin aklına karpuz kabuğu...meselesi

1+1 eve 7 kişi gidilmişti sanırım yatıya ve o ev bu hanımefendinin eviydi yanlış hatırlamıyorsam. Konuya giresim var ama neyse.
Şortunuzu da giyersiniz duşa da girersiniz, rahat edemeyeceğinizi düşünüp kasılırsanız zaten rahat edemezsiniz. Kv gelmeye kararlı gibi, yapacak bir şey yok 7 kişiyi ağırladı kendisi sizde 1 kişiyi ağırlayın belki iyi anlaşırsınız.

Kimse için niyeti bozuk diyemem kolayca ama emrivaki yapması, ben evde yokum demenize rağmen ısrarla gelecek olması çok ayıp ve kaba bir hareket. Şimdi böyle insana nezaketin gereğide yok. Bence yazın ya da arayın, gelmeyi düşünüyormuşsunuz ama biz 5 gün sonra tatil planladık, gelin biz gidene kadar kalın tabii ama uzunca sizi misafir edemeyeceğiz kusura bakmayın. Bakın şimdi biletlere ayarlayayım gidiş dönüşü 5 gün için sonra bir de mağdur olmayın deyin sıkıştırın daha da yapacak birşey yok emrivakiden başka

Şunu anlayamıyorum o kadar çözüm yolu sunuluyor ama sen hepsi için bir bahane buluyorsun. Kırılacaksa kırılsın. Senin huzurundan daha mı önemli?

Ay esin de varya oz annesi degil uzerinde emegi yok nesi icin senle kavga ediyor. Senin evine sen ben yokum derken nasil geliyomus kadin ya napcakmis 2 yas kucuk uvey ogluyla. Hic de iyi niyet aranacak davranislar degil. Cok ilginc.

O ne ya uvey anne ezinizden 2 yas buyuk ve size kalmayami geliyor surekli ne sacmalik kabul etme
Cakisiyorum de ne biliyim anlasin sfni
Nefret ediyorum evimde kalandzn

Size katılıyorum.. Yorumlara hayret ettim doğrusu..
Bir de şu açıdan baksak mesela; üvey babamız bize gelecek ama eşimiz düşünüyor ki 'ya karımın aklını çelerse, ya aklına karpuz kabuğu düşürürse'.. Ne kadar iğrenç ithamlar öyle değil mi ? Eşimiz bize böyle bişey söylese çıldırırız 'sen benden bunu nasıl beklersin, o benim annemin kocası' diye..
Ama söz konusu başkaları olunca yaftalamak kolay..
Daha da önemlisi şu var ki, eğer eşim kendi öz babasının karısına yan gözle bakabilecek bi zihniyete sahip ise baksın zaten, ben de onun aslında ne kadar iğrenç bir yüzü olduğunu göreyim. Ben kadını evime sokmadığım için fırsatı kaçırması ne ifade eder ki ? Bu eşimi namuslu yapmaz.. Fırsatı kaçırmış olur sadece..

He kv emrivaki yapmış, hava sıcakmış, konu sahibi misafir sevmiyormuş onlar başka konular.. İstemiyorsa ağırlamak zorunda değil elbette.. Ama insanların namusuna dil uzatmak bu kadar kolay olmamalı.. Arada bir de kültür farkı var, bunu unutmayalım..

Eşim bahane bulma ayıp diyor eşimle kavga ettk kadın yüzünden.. Moralim çok bozuk.. Malesef geliyor en az on gün klckmş yandık

Eşim bahane bulma ayıp diyor eşimle kavga ettk kadın yüzünden.. Moralim çok bozuk.. Malesef geliyor en az on gün klckmş yandık
O zaman çekeceksiniz, maalesef hala ayıp olur aman kırgınlık olur derdindesiniz. Siz kabullenmişsiniz, çözüm istemiyorsunuz ki, size nasıl yardım edelim?

Çare bulamadık eşim bnmle kvga ediyor misafire glme denmez ayıp diyo.. Kadın en az on gün klck yandım
Kayınpederin kaç yasında?birde hamile miymiş kadın
30 yasında cici anne mi olur ya ben buna takıldım
Gidecek baska yeri yokmuymus resmen eziyet etmeye geliyor size

BNA biraz baban ısrar etmiştir gibi geliyor aileye karışsın sizle kaynaşsın diye..
eşiniz arasın benm haberim yoktu karım başka planlar yapmış kusura bakmayın desin. Çoluk cocuk değilki küssün
Ayrıca bu kadın kp e helal kocanıza deil . Bu rahatlık nedir ya. Ahlakende yanlış buldum

Kayınpederin kaç yasında?birde hamile miymiş kadın
30 yasında cici anne mi olur ya ben buna takıldım
Gidecek baska yeri yokmuymus resmen eziyet etmeye geliyor size

Vlla yandık ya orda ablası var ama ndn geliyor bi bilsem ağladım sinirden ya hava 4 derece on gün klmaya misafr geliyor ya çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…