- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Siz de kovun o zaman. Ay o kadar stres yapmayın ya hu!
Ay neyse daha fazla cevap yazamayacağım. Kolay gelsinEllerim titriyor sinirden ya on gün npck burda anlmadım
Eşim evde yok diyeydin belki gelmezdi.Tövbe yarabbim ya ne saçma salak insanlar varKadının yokum dedim şehir dışında olcm dedm yine de glckmş şaka gibi
Eşim evde yok diyeydin belki gelmezdi.Tövbe yarabbim ya ne saçma salak insanlar var
Yapacak bir şey yok gelip kalacak artık.Allah sabır versin.bence eşinizi kiskandiginizi ne ona ne de eşinize belli etmeyin.Eşeğin aklına karpuz kabuğu...meselesiEşimle tartışıyoruz çık git dedi bana misafir o gelme denmez dedi annesine şikayet etti kayınvalidem de bu kdr da olmaz demiş bnm için moralim çok bozuk kadın gelip kalacak on on beş gün sinirim tepemde
Ne iğrenç düşünceler sıralandı burda, pes gerçekten. Ayıptır arkadaşlar insanlara nasıl iftira atıyorsunuz? Hamile bir kadın bi de. Yapmayın, ayıptır günahtır.
Herkes sizin kocişlerinize asılmıyor!
Kimse için niyeti bozuk diyemem kolayca ama emrivaki yapması, ben evde yokum demenize rağmen ısrarla gelecek olması çok ayıp ve kaba bir hareket. Şimdi böyle insana nezaketin gereğide yok. Bence yazın ya da arayın, gelmeyi düşünüyormuşsunuz ama biz 5 gün sonra tatil planladık, gelin biz gidene kadar kalın tabii ama uzunca sizi misafir edemeyeceğiz kusura bakmayın. Bakın şimdi biletlere ayarlayayım gidiş dönüşü 5 gün için sonra bir de mağdur olmayın deyin sıkıştırın daha da yapacak birşey yok emrivakiden başka
O ne ya uvey anne ezinizden 2 yas buyuk ve size kalmayami geliyor surekli ne sacmalik kabul etme
Cakisiyorum de ne biliyim anlasin sfni
Nefret ediyorum evimde kalandzn
O zaman çekeceksiniz, maalesef hala ayıp olur aman kırgınlık olur derdindesiniz. Siz kabullenmişsiniz, çözüm istemiyorsunuz ki, size nasıl yardım edelim?Eşim bahane bulma ayıp diyor eşimle kavga ettk kadın yüzünden.. Moralim çok bozuk.. Malesef geliyor en az on gün klckmş yandık
Kayınpederin kaç yasında?birde hamile miymiş kadınÇare bulamadık eşim bnmle kvga ediyor misafire glme denmez ayıp diyo.. Kadın en az on gün klck yandım
O zaman çekeceksiniz, maalesef hala ayıp olur aman kırgınlık olur derdindesiniz. Siz kabullenmişsiniz, çözüm istemiyorsunuz ki, size nasıl yardım edelim?
Kayınpederin kaç yasında?birde hamile miymiş kadın
30 yasında cici anne mi olur ya ben buna takıldım
Gidecek baska yeri yokmuymus resmen eziyet etmeye geliyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?