Şaka gibi

Geçmişi bilemem ama bir erkek sogumussa geri döndürülemez. Zorda olsa kabullenmeniz gerekir cocukca yıllar önceki seyi katması bahane gibi .. Belki hayatında biri vardır. Duymanız acı verici ama her acı zamanla hafifler önemli olan yüklerden kurtulmak.

Hayır öyle değil her üyeye de ayrıca teşekkürler ama konuya deşifre olacak kadar detay girmek istemiyorum
Sinirle soylemis cok belli
Pek sanmıyorum kafasında kurup söylediği ufak şeyler şuan aklıma bile gelmiyor ama uzun zamandır böyle düşünüyormuş demek ki
Çok haklısınız...
Şuan konuşmak istemiyorum kendimi çok kırgın hissediyorum ama eşimin kafası net anladığım kadarıyla dün öyle olduktan sonra ben odama gittim üzüntüyle çok mutsuz hissederek, o ise bunları söylediğinin arkasında durur gibi tavırlarla oturdu tv izledi
Çok teşekkür ederim inşallah Ama güvenim sarsıldı birden böyle bir şey yaşamak travma gibi düzelse bile yine aynı şekilde konuşabilir diye düşünücem hep

Evet bence de tamamen soğumuş

canım sen diyarbakırda değilsin dimi?

Eşiniz sizden neden soğumuş anlamadım ama bana göre çok uzatmanın anlamı yok.
Gerçekten kırıcı sözler girmiş araya,toparlanması zor hatta barışsanız dahi yeniden o şekilde ve hatta daha ağır konuşma hakkı vermiş oluyorsunuz karşınızdakine. Ben olsam bu durumdan çok rahatsız olurdum.
Oturup konuşulur yeniden. Anlaşma şartları belirlenir,en kısa zamanda yolumu çizerdim ben olsam.

Tokat öyle unutulacak birşey değil
Şiddete eğilimlisiniz
Kadın kocasından yediği tokatı kişiliği varsa unutmaz bu adam içinde geçerli
Her olumsuzlukta karşınıza gelecektir
Gereksiz teferuata hiç gerek yok

Eşiniz sizin ne yaptığınıza takılmış kalmış, neden yaptığınızı sorgulamıyor. Üstelik bunu da, en çirkin biçimde kullanıyor.
Demişsiniz ya, dediklerinden pişman gibi değil, oturmuş TV izliyor; sinirle söylemiş olan insan, söylediği an pişman olur da özür diler merak etmeyin. Onun o "oh iyi yaptım" duruşu da "ben üzüldüysem (ki saçma sapan bahanelerle) o da üzülsün." misillemesi.
Soğuduysa soğudu paşazade, siz de hoh hoh diye nefesle ısıtmaya çalışmayın.
Ömrünüzü çürütür bu tipler.
Buna benzer bir narsistten boşanmaya çalışıyorum.

Tabi detayları siz biliyorsunuz, özeleştrinizi de yapın. Gerekirse yardım alın ama emin olun %100 suçlu değilsiniz, karşınızdaki size öyle hissettirmeye çalışsa da.

Çok doğru kafamı toparlayınca böyle yapıcam ama gururum çok incindi sevmediğini düşünüyorum ve bir an önce bitmesinden başka bir seçenek yok kafamda çok üzücü bir şey bu

Ama iki yıldır problem olmayan şey şimdi mi sorun oldu içine atma sorunu var zaten bazen öyle bir şey diyor ki şaşırıp kalıyorum bunu neden böyle düşündü veya niye bana o an sormadı diyorum kendi kendine kırılıyor ama problem bu da değil gerçekten çok kırıcı şeyler söyleyip çok da sevgisiz konuştu beni küçümser tarzda bakış açımız asla benzemiyor sen benim içime sinmiyorsun dedi açık ve net düşününce moralim çok bozuluyor

Evet öyle bir konuştu ki ben evliliğe sürüklemişim ben yapmışım benim ailemin etkisinde kalmış gibi konuştu bilmiyorum çok zarar verdi güvenime yani konuşma uzasa senin yüzünden senden boşanamıyorum bile diyebilirdi bilmiyorum sizin konunuzu hatırlıyorum benim eşimde de var böyle narsistik davranışlar..ve beni suçladığına mi yanayım layığım değilsin tarzı konuşmasına mı bilmiyorum

Çok doğru kafamı toparlayınca böyle yapıcam ama gururum çok incindi sevmediğini düşünüyorum ve bir an önce bitmesinden başka bir seçenek yok kafamda çok üzücü bir şey bu
Muhakkak üzücü,ona şüphe yok.
Ancak kafa toplayacam diye aynı evin içinde beraber yaşamaya devam ederseniz daha çok yıpranırsınız.

Muhakkak üzücü,ona şüphe yok.
Ancak kafa toplayacam diye aynı evin içinde beraber yaşamaya devam ederseniz daha çok yıpranırsınız.
Ne yapabilirim ki ailemin yanına gitsem işimi nasıl bırakıcam veya burda boşanma davası açıp ev tutsam aynı bölgede yaşayıp ayrı eve çıktığımda daha fazla zorlanıcam eminim küçük bir yerdeyim hazirana kadar beklemem daha mantıklı ama çok kederliyim değersiz hissediyorum böyle lafları duymayı hak edecek bir şey yapmadım ama eşimin gözünde saygı ve sevgi bitmiş bunu çok çok iyi anladım

Haziran mı?
Bu şekilde boşanma kararı da ilk defa duyuyorum.
Boşanacam ama hazirana kadar bekleyelim mi diyeceksiniz kendisine? Adam güler geçer bence.

O zamana kadar ya barışırsınız ya da aranız daha çok bozulur.

Hiç bir şey söylemeyi düşünmüyorum gidip boşanma davası açarsa asla ikiletmem ama tayin hakkım olmadan böyle bir şeye girişmek en çok benim zararıma olur tek bildiğim bu.. tüm gün hiç konuşmadık konuşmaya da çalışmıyor hayırlısı ne diyeyim ben çok kırıldım

Bu mesajı beğenmeyip kızgın ifadesi atan hanımlar bana mi kızgınsınız anlamadım

Arkadaşlar ben yardım almayı düşünüyorum ama bugün araştırdım malesef yaşadığım ilçe ve şehirde psikolog bulamadım internetten videolar izliyorum kendimi iyi hissedebilmek için bana özellikle önerbileceğiniz bir isim var mı? Bi de aklıma şöyle bir fikir geldi benim gibi nüfusu az yerlerde yaşayan insanlar için uzaktan terapi alabilmek mümkün olsaydı iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum

Dünden sonra aramızda konuşma geçmedi kendimi fena haksızlığa uğramış gibi hissediyorum odama gelip yattım moralim bozuk

Depresyona girmemek akıllı sağlam durabilmek için tavsiyelerinize ve desteğinize ihtiyacım var

Tokata cok kizdıysa ,madem o zaman neden ayrılmamis?Bu kadar biriktirmenin sonra birdenbire kusmasi bu sanırım.Ama nasıl bu kadar birikmiş,onu anlayamadim.Allah yardimciniz olsun demeye geldim.Kolay bi süreç olmayacak gibi sizin için.Ben olsam ,bana boyle soyleyen bi adami kendisiyle başbaşa birakırdim.İlla evden gitmek değil ilk etapta resmileşmek.Mesafelenmek.Sonra ne yapacaksa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…