Valla kayınvalidem hep benim paramla alınmış şeylere göz dikiyor.Valla bu kadar esyami bozda biri ben de kizarim. Kizginligimi atacak yollar ararim. Disari cikip yuruyus yapmak da gayet hakli bir istek yani. Biraz kafa dagitmak istemis ne var bunda? Hic bi asirilik yok bu durumda. Macbook, dyson, avent buharli pisirici… Sirada ne var acaba.
Siddet konusunda bir yorumda bulunamayacagim. Saka mi, kizginlikla sakanin ayari mi kacti, bunlari yasayan kisi degerlendirebilir ancak.
Onca zorluğun arasında size sıkıntı çıkartmayan eşiniz varken hep destek oldu diyorsunuz yani gerçekten yanlışlıkla yaptığına siz de inanıyorsunuz ki ,şu an o evi terk etmediniz o evde oturuyorsunuz ! peki neden son damla sevgi yani eşinize karşı sevginiz bitmiş miydi var mıydı böyle içinizde bir duygu var mıydı böyle bir yorgunluk bıkkınlık ?Hayır davranmadı. Bir kere bile vurmadı. Psikolojik anlamda hep destek oldu. Ama yaşadıklarımız kolay değil. Büyük kızım gelişim geriliği gösteriyor. Almanca konuşamıyor diye engelli okuluna aevkedildi. Küçük kızım kalp hastası. Sanırım yorulduk ve bendeki tahammül kalmadı.
Evet. Ya yenisini al ya da parasını ver diyorum.Parayı nasıl alıyorsunuz şu eşyamı kırdın parasını ver falan mı diyorunuz geçerken merak ettim
Yaşadıklarınızdan sağlık sorunlarından sizin psikolojiniz yıpranmış sanırım. Daha önce kırdıklarının da parasını almışsınız bilerek tekrar yapmıyordur nasılsa parasını ödüyor. Eşimin annesini hiç sevmem hiç anlaşamayız ama bir eşyamı kırsa bozsa asla parasını ver demem ya eşim de anneme desin asla asla istemem. Biraz sakinleşmeye çalışın benceEvet. Ya yenisini al ya da parasını ver diyorum.
Terkettim diyelim ki henüz 6 aylık kalbinden ameliyatı 19 gün önce 9 saat ameliyat olmuş çocukla nasıl terkedip trye döneyim bana söyler misiniz? İçimdeki sevgi tabii ki bitmedi ama o an öyle hissettim. Çünkü tüüüüümmm yaşadıklarım eşimden kaynaklı ya da çocuklarımıN sağlığı ya da diğer şeyler birikti ve bir problem yükü olarak omuZlarımdan taştı.Onca zorluğun arasında size sıkıntı çıkartmayan eşiniz varken hep destek oldu diyorsunuz yani gerçekten yanlışlıkla yaptığına siz de inanıyorsunuz ki ,şu an o evi terk etmediniz o evde oturuyorsunuz ! peki neden son damla sevgi yani eşinize karşı sevginiz bitmiş miydi var mıydı böyle içinizde bir duygu var mıydı böyle bir yorgunluk bıkkınlık ?
İçimde kalan son damla sevgi de bitti deyince acaba dedim çocuklar için evliliğini sürdüren bir kadın mıTerkettim diyelim ki henüz 6 aylık kalbinden ameliyatı 19 gün önce 9 saat ameliyat olmuş çocukla nasıl terkedip trye döneyim bana söyler misiniz? İçimdeki sevgi tabii ki bitmedi ama o an öyle hissettim. Çünkü tüüüüümmm yaşadıklarım eşimden kaynaklı ya da çocuklarımıN sağlığı ya da diğer şeyler birikti ve bir problem yükü olarak omuZlarımdan taştı.
Her seferinde değil ama ödüyor bazen. Umrum dışı şu an gerçekten. Olan eşyalara oluyor kendince bir sebebi vardır. Beyninin içine giremem ya. Cidden haklısınız ama çoookkk yorgunum aşırı derecede bittim.Yaşadıklarınızdan sağlık sorunlarından sizin psikolojiniz yıpranmış sanırım. Daha önce kırdıklarının da parasını almışsınız bilerek tekrar yapmıyordur nasılsa parasını ödüyor. Eşimin annesini hiç sevmem hiç anlaşamayız ama bir eşyamı kırsa bozsa asla parasını ver demem ya eşim de anneme desin asla asla istemem. Biraz sakinleşmeye çalışın bence
Yok canım. Evim var trde. Maddi varlığım da var. Kimsenin hayrına evli değilim. Hiç kimseye mecbur da değilim 3 Üni okudum. Yabancı dilim var. Şimdi istesem çalışırım ama elternzeit yani ebeveyn iznindeyim.İçimde kalan son damla sevgi de bitti deyince acaba dedim çocuklar için evliliğini sürdüren bir kadın mı
Anladım Rabbim evladınıza şifa versin . Kayınvalidenizle konuşun artık geldıgınde evınızde iş yapmamasını eşyalara dokunmamasını söyleyinYok canım. Evim var trde. Maddi varlığım da var. Kimsenin hayrına evli değilim. Hiç kimseye mecbur da değilim 3 Üni okudum. Yabancı dilim var. Şimdi istesem çalışırım ama elternzeit yani ebeveyn iznindeyim.
D.tü kurtluAnladım Rabbim evladınıza şifa versin . Kayınvalidenizle konuşun artık geldıgınde evınızde iş yapmamasını eşyalara dokunmamasını söyleyin
Ay pardonda 19 gun once ameliyat olmus bir bebeginiz varken gozunuz 3 kurusluk buharli pisiriciyi gordu ve bunun icin huzurunuz mu kacti?Yok canım. Evim var trde. Maddi varlığım da var. Kimsenin hayrına evli değilim. Hiç kimseye mecbur da değilim 3 Üni okudum. Yabancı dilim var. Şimdi istesem çalışırım ama elternzeit yani ebeveyn iznindeyim.
Önceki mesajları okumanızı tavsiye ediyorum.Çalışıyor musunuz bilmiyorum. Eve alınan eşyaları eşiniz aldıysa annesinin bozması, kırması durumunda imkan dahilinde eşinize tekrar aldırabilirsiniz. Biraz kendi başınızı yakmışsınız gibi olmuş. Eşya için küsüp daha kötü bişey yaşamışsınız. Yani parayla tekrar alınabilen şeyler vardır. Kırılan kalbiniz için ne yapabilirsiniz?
Yok gözüm kayınvalidemi gördü bana ondan göründüler.Ay pardonda 19 gun once ameliyat olmus bir bebeginiz varken gozunuz 3 kurusluk buharli pisiriciyi gordu ve bunun icin huzurunuz mu kacti?
Azicik şükür yahu, minicik bebeginiz kalp ameliyati gecirmis, nazar cikti deyin gecin gidin.
Derdiniz yok dert arıyorsunuz diyecegim ama derdinizde var halbuki, ustelik kisisel mulkunuzde epey cokmus? Bilerek kirsin ya isterse sunun icin huzur mu kaçırılırmis?
Sakalasma mevzusuna yorum yapmiyorum karsilikli vuruşmuşsunuz, cilvelesme sekliniz sanirim.
Neyse ölümlü dünya kalp kırmayın birbirinizin.D.tü kurtlukeşke ah keşke dursa ama benim gibi tutamıyoruz küçük cadıyı kurcalıyor sağı solu şaka bir yana cidden gelmese hayrımıza ama vatandaşlığı var damlıyor oğlu çağrınca Trden
Ha soyle durust olun canimi yeyin,Yok gözüm kayınvalidemi gördü bana ondan göründüler.
Ah salon kadını sen mesaj yazınca beni gülme alıyorHa soyle durust olun canimi yeyin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?