Ya bende bunu kayinvalidemle çok yaşıyorum. Çok mu güçlü nedir anlamadım. Kadın elini nereye atsa kırıyor.Benim malım kıymetli. Ayrıca öncesinde macbookumu da bozdu Dyson süpürgemi kırdı. Normal değilim evet çünkü bunlar aşırı pahalı ürünler. O buharlı pişirici philips avent 4 in 1 ve evet parayla alınıyor. Bozamaz.
Ay aklıma şimdi geldi... Eşimle daha yeni evliydim yani 11 yıl kadar önce oluyorben ona o cahillikle istediğin zaman eve arkadaşlarını cagirabilirsin demiştim o da bir akşam ben arkadaşlarla geliyorum diye aradı. Apar topar bı soslu makarna bir de bardakta krema yaptım. Yeni evli ve mutfaktan zerre anlamayan biriydim. Onlar yemeklerini yiyip odaya geçtiler eşim geldi omzuna şak diye vurup aferin kız güzel agirladin demişti. Sen bana vurdun diye iki gün ağlamıştım da adam vallahi vurmadım aferin dedim elimin ayarı kaçtı özür dilerim demişti sizin sakalasmada bu hesap olmuş galiba ya
Demir şeyi versem kırarYa bende bunu kayinvalidemle çok yaşıyorum. Çok mu güçlü nedir anlamadım. Kadın elini nereye atsa kırıyor.Fisshler tenceremin sapı, Dyson supurgem, daha öncesinde Siemens elektrikli Süpürgemle gitti inşaat tozu çekti. Yapma bozulur dedim dinlemedi bozulunca da aaa nereden bildin bozulacağını dedi, e aklimi kullanıyorum demiştim. Çok sinir oluyorum. Ufak tefek elinde kalan daha neler var neler. Ama benim kayınvalidem iyidir o yüzden ses etmiyorum. Sadece eline kıymetli birşey verirsem bol bol tembihliyorum ya da sen onu kullanma diyorum buna caninizin sıkılmasıni çok iyi anlıyorum.
Bunun dışında çok geçmiş olsun, acil şifa dilerim yavrunuza.
Eşiniz de pişman gibi geldi ama genel halini siz bilirsiniz. Merhametli midir? Size kıymet verir mi? Hepimiz eşimizi severiz kıymet veririrz ama bazen gözünü oyasimiz gelir. Belki biraz kızgın bir anina mi denk geldiniz. Tek bir olayla geneli yargilamamaya çalışın. Biraz zaman verin. Çok şey üst üste yaşanmış. İkiniz de muhtemelen zorlu donemlerden geçmişiniz. Anlık karar vermeyin derim.
Bendeki de salaklık ben aynısını aldırıyordum ikinci el falan model yenilemek aklıma şu ana kadar gelmemişti.Bence bırak kırsın, model yenilersin böyle böyle ncjcj
Abartı tepki vermişsiniz. Genel yorgun ve gerginsiniz muhtemelen. Kayınvalide kolay lokma gelmiş size. Kırılırsa kırılsın yani alet.Olayı baştan anlatmak istiyorum. Kızım açık kalp ameliyatı oldu bu sebepten annem Almanya’ya yanımıza geldi büyük kızıma bakmak için. O gittiği gün kayınvalidem ve kayınpederim geldi. Nekahat döneminde bize yardım etmek istediler. Allah razı olsun lafım yok. Ama kayınvalidem tuttuğu elinde kalan bir kadın. Pat küt iş yapar. Benim bebeğime aldığım ek gıda için bir alet var buharlı pişirici. Onu bozdu oğluyla yıkarlarken. Ben de sinirlendim çünkü 1 değil 2 değil. Başka olaylara da sinirlendim çünkü sürekli laf sokuyor. Yani kısaca doldum doldum taştım bu noktada. Evi terkettim yürümek için dışarda da yağmur yağıyordu. Sadece baştan başa sokağı yürüyüp gelicem yani. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi devam. Benim tarzım bu. Yalnız kalınca ferahlıyorum. Ama eşim arkamdan geldi bir kavga bir gürültü eve dön ayıp ediyorsun bilmem ne. Tam dönecek gibi oldum dedim yürüyeyim çünkü sinirimi atamadım. Yürüyüm dedim eşim izin vermedi şakalaşırken bu beni merdivene itti dizimi vurdum. İşte o an içimde bir şey kırıldı. Sanki son kalan sevgi damlası gitti. O an dedim kızım sen bitmişsin. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Ama annem büyütüyorsun dedi. Bilmiyorum sizce? O bozulan eşya gözümde değil benim canımı acıtması gözümde. Sonrasında restorana götürdü otel ayarladı yılbaşında beni Prag’a götürecekmiş vs vs. Ama hala kızgınım ve kırgınım. Canını bilerek yakmam yakamam manyak mısın. Senin canın benimkinden değerli diyor bana. Özürler bilmem ne ama kafamda oturmayan bir şey var.
Sizin tekme şiddet sayılmıyor mu? Şakaysa ikisi de şaka, ciddiyse ikisi de ciddi. Buharlı pişiricinin plastik haznesi mi kırıldı, makine nasıl hepten gitti? Ayrıca madem demiri bile kıran cins, oğlu her kırdığı şeyin yenisini alsın önünde açın. Belki giden paraya acır dikkat etmeyi öğrenir. Yani o sağlam süpürgenin neresini nasıl kırdı, macbook u yere mi düşürdü?Şakalaşırken ittirdi orası kesin. Çünkü ben de şakayla tekme attım.
Gecenin yarısı bir gazlı içecek getirdi. Onu açarken birden patladı kapağı uçtu gitti artık ne kadar onu salladilarsa. Ben ona bile ağlamıştım oysaki o kadar korkmamiştimAy aklıma şimdi geldi... Eşimle daha yeni evliydim yani 11 yıl kadar önce oluyorben ona o cahillikle istediğin zaman eve arkadaşlarını cagirabilirsin demiştim o da bir akşam ben arkadaşlarla geliyorum diye aradı. Apar topar bı soslu makarna bir de bardakta krema yaptım. Yeni evli ve mutfaktan zerre anlamayan biriydim. Onlar yemeklerini yiyip odaya geçtiler eşim geldi omzuna şak diye vurup aferin kız güzel agirladin demişti. Sen bana vurdun diye iki gün ağlamıştım da adam vallahi vurmadım aferin dedim elimin ayarı kaçtı özür dilerim demişti sizin sakalasmada bu hesap olmuş galiba ya
Malin kiymetli ise sigortalattir Hausratversicherung yaptirDedim kaç kere hatta kırdığı MacBook’un parasını da aldım yenisi aldım gidip. Amaçları beni huzursuz etmek. Bunu biliyorum 10 senedir tanıyorum onları. Benim kendi paramla aldıklarımı özellikle kırıyor bence.
Eeee sorun ne o zaman sogumaya kavgaya sebeb ariyor gibisinizValla kayınvalidem hep benim paramla alınmış şeylere göz dikiyor.
Diğer konuda da yalvar yakar özür diledi. Şu zamana kadar hiç bir kötülüğüne şahit olmadım eşimin. Ve şaka yolluydu ben de tekme attım gülüşüyorduk. Hani çocuksu bi şakalaşmaydı.
Mac book u nasıl kırdıDedim kaç kere hatta kırdığı MacBook’un parasını da aldım yenisi aldım gidip. Amaçları beni huzursuz etmek. Bunu biliyorum 10 senedir tanıyorum onları. Benim kendi paramla aldıklarımı özellikle kırıyor bence.
Tartışırken mi şakalaşıyodunuz ben hiçbirşey anlamadım. Madem şaka niye konu açtınız. Öfke kontrolünüz de yok.Valla kayınvalidem hep benim paramla alınmış şeylere göz dikiyor.
Diğer konuda da yalvar yakar özür diledi. Şu zamana kadar hiç bir kötülüğüne şahit olmadım eşimin. Ve şaka yolluydu ben de tekme attım gülüşüyorduk. Hani çocuksu bi şakalaşmaydı.
Şakalaşırken ittirdi orası kesin. Çünkü ben de şakayla tekme attım. Yaşanan şey buydu ama şiddet bence de.
Bizimkisi bana gel yağmurda yürüme benim bir tane karım var hem çocuk hasta sen hastalanırsan nicedir halımız deyip beni arkamdan iteledi. Ben sakar yabıştım b.k çuvalı gibiama onun öncesinde ben ona tekme attım gülerek engelleyemezsin beni gitcem bozdunuz her şeyimi heves ettim de aldım ilk kızında alamamıştım hede hödö baya bir carladım
Kızınızın ameliyati, diğer çocuğunuzun rahatsızlığı, hem ruhsal hem fiziksel yorulmuş olabilirsiniz.Yürüyüm dedim eşim izin vermedi şakalaşırken bu beni merdivene itti dizimi vurdum. İşte o an içimde bir şey kırıldı. Sanki son kalan sevgi damlası gitti. O an dedim kızım sen bitmişsin. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?