Şaka yollu şiddet

Ya bende bunu kayinvalidemle çok yaşıyorum. Çok mu güçlü nedir anlamadım. Kadın elini nereye atsa kırıyor. Fisshler tenceremin sapı, Dyson supurgem, daha öncesinde Siemens elektrikli Süpürgemle gitti inşaat tozu çekti. Yapma bozulur dedim dinlemedi bozulunca da aaa nereden bildin bozulacağını dedi, e aklimi kullanıyorum demiştim. Çok sinir oluyorum. Ufak tefek elinde kalan daha neler var neler. Ama benim kayınvalidem iyidir o yüzden ses etmiyorum. Sadece eline kıymetli birşey verirsem bol bol tembihliyorum ya da sen onu kullanma diyorum buna caninizin sıkılmasıni çok iyi anlıyorum.
Bunun dışında çok geçmiş olsun, acil şifa dilerim yavrunuza.
Eşiniz de pişman gibi geldi ama genel halini siz bilirsiniz. Merhametli midir? Size kıymet verir mi? Hepimiz eşimizi severiz kıymet veririrz ama bazen gözünü oyasimiz gelir. Belki biraz kızgın bir anina mi denk geldiniz. Tek bir olayla geneli yargilamamaya çalışın. Biraz zaman verin. Çok şey üst üste yaşanmış. İkiniz de muhtemelen zorlu donemlerden geçmişiniz. Anlık karar vermeyin derim.

Ay aklıma şimdi geldi... Eşimle daha yeni evliydim yani 11 yıl kadar önce oluyor ben ona o cahillikle istediğin zaman eve arkadaşlarını cagirabilirsin demiştim o da bir akşam ben arkadaşlarla geliyorum diye aradı. Apar topar bı soslu makarna bir de bardakta krema yaptım. Yeni evli ve mutfaktan zerre anlamayan biriydim. Onlar yemeklerini yiyip odaya geçtiler eşim geldi omzuna şak diye vurup aferin kız güzel agirladin demişti. Sen bana vurdun diye iki gün ağlamıştım da adam vallahi vurmadım aferin dedim elimin ayarı kaçtı özür dilerim demişti sizin sakalasmada bu hesap olmuş galiba ya

çok iyiymiş. Bizimkisi bana gel yağmurda yürüme benim bir tane karım var hem çocuk hasta sen hastalanırsan nicedir halımız deyip beni arkamdan iteledi. Ben sakar yabıştım b.k çuvalı gibi ama onun öncesinde ben ona tekme attım gülerek engelleyemezsin beni gitcem bozdunuz her şeyimi heves ettim de aldım ilk kızında alamamıştım hede hödö baya bir carladım

Demir şeyi versem kırar kayınvalidelerimiz o hesap.

Abartı tepki vermişsiniz. Genel yorgun ve gerginsiniz muhtemelen. Kayınvalide kolay lokma gelmiş size. Kırılırsa kırılsın yani alet.
Diğer konuda itti ise anlamışsınızdır zaten. Şiddetti diyorsanız evet devamı gelebilir.

Eee zaten parasını da alıyorsunuz kırılan senin.kadın Türkiye den gelip evinize temizliğe yardım etmeye calısıyr anladığım kadarıyla.otursa oturması ayrı problem sakar biraz ama durmayan biri belli sureklı iş yapmaya alısmıs .ben bu konuda cokta kaynananızı suclu görmedim .siz zaten parasını alıyorsunuz .tekmeyle sakalasmadım bugune kdr nsl oluyor bilmiyrm da bana bu normal gelmedı asıl .

Şakalaşırken ittirdi orası kesin. Çünkü ben de şakayla tekme attım.
Sizin tekme şiddet sayılmıyor mu? Şakaysa ikisi de şaka, ciddiyse ikisi de ciddi. Buharlı pişiricinin plastik haznesi mi kırıldı, makine nasıl hepten gitti? Ayrıca madem demiri bile kıran cins, oğlu her kırdığı şeyin yenisini alsın önünde açın. Belki giden paraya acır dikkat etmeyi öğrenir. Yani o sağlam süpürgenin neresini nasıl kırdı, macbook u yere mi düşürdü?

Bence tüm yaşananlar size fazla gelmiş ve sinirleriniz yıpranmış. Karı koca niye geliyorlar orası da ayrı sinir bozucu. Gelsin 3 gün 1 hafta yardım etsin sonra dönsün evine. Bunu da çocuğunuz ağır ameliyat geçirdiği ve diğer çocuğunuzda da gelişim geriliği olduğu için yazdım yoksa herkes kendi çocuğuna baksın.

Gecenin yarısı bir gazlı içecek getirdi. Onu açarken birden patladı kapağı uçtu gitti artık ne kadar onu salladilarsa. Ben ona bile ağlamıştım oysaki o kadar korkmamiştim gece uyurken bilerek kötü rüya görüyormuş gibi yapıyordum sonra o beni uyandırıp şu faln veriyordu ne güzel günlermiş. Çocuk olduktan sonra benmi erkekleştim ne

Şu üç günlük dünyada mal için kalp kıranlara hayret ederim kusura bakmayın..

Ama suç sizde değil size dersinizi veremeyen yakınlarınızda.
O pahalı bu pahalı bozamaz diyen birinin hiç bir eşyasına el sürmem. Yazık yoruldu diye yardım etmem.
Tek başına döner durur. Eşyaları sağlam kendi yamuk..

Malin kiymetli ise sigortalattir Hausratversicherung yaptir

sen bence ruhi bir bunalimda olabilirsin zor zamanlar malin degeri nedir ki üstelik caninizin parcasi böyle bir ameliyat gecirmisken

Eeee sorun ne o zaman sogumaya kavgaya sebeb ariyor gibisiniz

Art niyetlisiniz

Mac book u nasıl kırdı

Tartışırken mi şakalaşıyodunuz ben hiçbirşey anlamadım. Madem şaka niye konu açtınız. Öfke kontrolünüz de yok.

Şakalaşırken ittirdi orası kesin. Çünkü ben de şakayla tekme attım. Yaşanan şey buydu ama şiddet bence de.

Kızınızın ameliyati, diğer çocuğunuzun rahatsızlığı, hem ruhsal hem fiziksel yorulmuş olabilirsiniz.
Lakin kirilan bir eşya için sinirlenip, dışarı çıkıp yürümek, hem sakaladiyorduk deyip,
karşılıklı fiziksel temasta siz ona tekme atıp,
o sizi ittirip düşürünce "içinizde bir şey kırılıp, sevginizin bitmesi" ?
Biraz drama queen olabilir misiniz?

Bi de bu aletler bu kadar çabuk nasıl kırılır? Bende 8 yıldır redmond var. Kaç kere yere düştü, kaç kere çocuklarımın savaşında kullanıldı, kaç kere içine su kaçtı hala taş gibi bak şimdi de içinde pilav pişiriyorum. macbookumun üstünde ortanca oğlum ben yokken zıplamış zıplamıştı, 1 gün açılmadı ama ertesi gün açıldı, Bir şeyi kırması için çok büyük bir şey olması lazım. Kırmaktan kastınız ne en çok bunu merak ettim.?
Acaba siz zaten kırılmış eşyaları bilerek kaynananıza ellettirip sen kırdın diye parasını mı alıyosunuz?
Ben insanlardan her şeyi beklerim, ne malum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…