sakar olmaktan nefret ediyorum

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
cok sakarim ben yaa ve durum beni cok rahatsiz etmeye basladi artik
yanimda cay icenlerin bardagi benim bi kolumla yerde
cok kisa bir surede 3 kez yaptim bardak dusurmeyi
hep birilerine carparim "yanlislikla"
biseyleri hep dusururum
bu gun bi arkadasimin gozlugunu yere dusurdum dersanede cok sinirlendi hakli olarak bi ders benimle konusmadi
allahtan gozluge bisey olmadi
biseylere dokunmaya korkuyorum
sakarligin hastalik oldugunu dusunuyorum bazen
off off cok mahcup ve kucucuk bir cocukmus gibi hissediyorum kendimi

üzülme bende cok sakarım.. Muhtemelen dıkkat dagınıklıgından kaynaklı olabılır..yada kafanda bır cok seyı aynı anda dusunmeye calısırken cevrendekılerı fark edemedıgınden..biraz dıkkat edersen aşarsın..Eger asamam dıye cok kaygılıysan psikologa gıt..Muhtemelen ınsan tepkileri senı asırı hassas hale getırdıgı ıcın daha cok dıkkat edıyorsun o zaman daha kotu gıdıyo sankı hersey..

Ay olsun güzelim noolcak bende öyleyim. Sonuçta bilerek yapmıyoruz ya elimiz kolumuz dengesiz. Arkadaşın da abartmış isteyer mi düşürdün sanki adı üstünde kazara. Ben böyle birşeyleri devirdiğimde kırdığımda filan direk özür dilerim, eğilip düşürdüğüm şeyi alırım yerden ama ya da etrafa birşey döktüysem toparlamaya çalışırım ama karşımdaki insan ısrarla benim hatamı yüzüme vuruyorsa, kızıyorsa ben de kızarım ''Kazayla oldu işte, bilerek yapmadık di mi'' vs. vs. diye. Ben olsam gözlüğünü düşürdüm diye bi saat boyunca benimle konuşmayan arkadaşımla hiç konuşmazdım. Kırılmadı dimi sonuçta? Hem ortalık yere bırakırsa birinin çarpıp düşürmesi normal birşey

bazen bendede oluyor canım genelde dikkat eksikliğinden kanaklanıyor
ya da yorgunluktan ne kadar takarsan o kadar çok oluyor o yüzden düşünme bunu hep

ben de öyleyim birazcık ama napıyım elimde değil ki.
küçükken annem benle hediyelik eşyacıya girdiğinde çok telaşlanırdı bir şey kırıcam diye
nasıl oldu bilmiyorum ama son bir yıldır azıcık azaldı sanki

ya nebiliyim resmen bi tarafimla dunyalari deviriyorum

çok güldüm yazdığına takma bu kadar canım ya
herkeste olan bi durum biraz daha özenli davranmaya çalış
insanın kafasında çok şey olunca dalgınlık oluşuyor oda sakarlığı getiriyor tabii

bir de böyle düşündükçe daha da sakar olursun aman bir şeylere çarpmıyım dökmiyim diye bence önemsememeye çalış

kaç yaşındasın kemik gelişimi sırasında bu tür sakarlıklar çok yaşanır

Canım olur öyle şeyler bazen nazar değincede oluyo öyle aksilikler.

Ergenlik döneminde ben de sakar olduğumu düşünüyordum ama zaman ilerledikçe kesildi. Şimdi ise fazla dikkatliyim.
Sakarlığın en büyük nedeni dikkat eksikliği. Dikkat eksikliğini de yaşamamak için düzenli saatte uyuman, uykunu alabilmen çok önemli. Bir de b12, demir eksikliği de dikkat kaybına yol açabilir.

hepımızın ufak tefek de olsa sakarlıkları olmustur .
hepımız bardak canka kırmısızdır .olur boyle seyler ama ,
sıızın kı asırı ve ılerı boyutta ıse; odaklanamama probleı
dıkkat dagınıklıgı olabılır .bunu uzman terapılerı ıle asabılırsınız

bende öyleyimdir mutlaka biyerleri devirir veya kırarım nişanlımda kendini öldürmediğin sürece kır dök dedi artık takmıyorum

bende öyleyim maalesef...dikkatsizim çok..elimden geldiğince düzelmeye çabalıyorum ama bugün iyi,yarın yine aynı:))

evet dogru soyluyosunuz galiba dikkatten .cok dikkatsizim yahu :))
okulda arkamda cay icen kızın her seferinde bardagına carpıyorum kızın cay keyfi kacıyo neyseki artık cevremde cay icmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…