Sakarya///54

allah seni ne etmeye emi...akannehir nasıl çarşamba pazarı bu hafta ucuzmuydu... ben iyiyim canım sen nasılsın biraz düzeldimi moralin...opuyorumnanaktan

ben takı almaya gittim gulum kıyafet falan bakmadım ben kendıme gore bulamıom pazarda ama ucuzdu etiketlerden baktıgım kadarı ile moral aynı oglusumun teli kapalı 2 gundur konusmadım babasınıda aramadım:bbo:

ben sahur masamı hazırlıyım bitanem bizimkiler kalkıwerir birazdankaydirigubbakcemile

iyigeceler hanımlar dün oğluşumu aldımda bugün pc başından ayıramadım onu, öyle oluncada malum ben ekranını bile göremedim pc ninkafamçokkarıştı
pantercim sende dün demek pazardaydın canoyla bizde oralardaydık ama çok kalabalıktı bide hangi saatlerdeydin kimbiliir rast gelemedikakannehirayy buda pek şekermişkaydirigubbakcemile3

slm hatunlar abimdeyım ck ıs war yha bısmıllah dıyıp baslıorum 4 ıle 6 arası beyaım hepınızı opuorumkaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar.sizlerinde cuması mübarek olsun.biraz geç oldu ama neysee.umarım herkesler iyidir.sizleri seviyorum ve özledimm.

arkadaşlar bi iftar yemeği ve ardından bulvardaki parkta crazy dance nasıl olur sizceee?

iki arkadaş uzun bir yolculuğa çıkmış.bi ara tartışmışlar ve biri diğerine bir tokat atmış.tokatı yiyen kişi sahile vardıklarında tam denzkıyısına arkadaşından tokat yediğini ona kırıldığını yazmış.yola devam etmişler yine tokat atan arkadaş bu kez de arkadaşını ne kadar çok sevdiğini dile getrmiş. bu kez de diğeri bir kayaya eline taş alıp arkadaşına olan sevgisini yazarak kazımış.tabi bu durum arkadaşının dikkatini çekmiş.neden böyle yatın ki demiş.o da arkadaşına'' arkadaşım sen bana tokat attıığnda sahilin kumuna yazdım ki dalgalar vurduğunda silinsin gitsin diye.ama sevgini kadaya kazıdım ki asla silinmesin diye.'' hikaye ne kadar doğru net hatırayamıyorum ama buna benzerdi. sevgili arkadaşlar biliyorum k.k ya nerdeyse hiç girmiyorum.hatta belki bana laf da düşmez farkındayım.ama arkadaşlıklar asla pamuk ipliğine bağlı olmamalı.insanların hassas olduğu dönemler oluyor evet.ama hepimiz malesef yaradılışımızdan ötürü herkesin hassasiyetini sürekli olarak dikkate alamayabiliyoruz.olabiliyor.dikkatten kaçabiliyor.unutulabilir.ama şunu da unutmayın ki eğer kırılmışsanız zaten sevdiğiniz için kırıılmışsınızdır.sevmeseniz çok da tınnnn olurdu.ancak vedalar her zman üzücü olur.inanaın biraz konuları okuyunca bende çok üzüldüm.ama bu böyle omamalı.yavvssss ne mutlu bence bizlere en azından kırılacak kalplerimiz var.ya o da olmamaydı?( biliyorum soğuk bi espriydi)hadi artıkkkk bu mevsimde buzlanma olmazz.sevişin arkadaşlar savaşmayınben uzak duruyor gibi olsamda inanın hepinizi çok seviyorum.iftar meselesine gelinceee lütfen arkadaşlar hepimiz orda olalım.

hoşgeldin nilly canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle ağzına sağlık biz dedik dedik dilimiizde tüh bitti ama bu hanımların inatlarını kıramadık bi türlü zamana bıraktık artık belki bizleri özlerlerde geri dönerler artık bakalım bu hafta bi iftar menüsü hazırlamayı düşünüyoruz umarım kırgınlıkların olmaması gereken bu mübarek ayda tüm sakaryanın hatunları iştirak ederler bir birimiz daha fazla kırmanın bi anlamı yok kk nın diline düşmeyelim bide alimallah kıskanıyorlardı nazar ettiler=((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…