hoşgeldin nilly canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle ağzına sağlık biz dedik dedik dilimiizde tüh bitti ama bu hanımların inatlarını kıramadık bi türlü zamana bıraktık artık belki bizleri özlerlerde geri dönerler artık bakalım bu hafta bi iftar menüsü hazırlamayı düşünüyoruz umarım kırgınlıkların olmaması gereken bu mübarek ayda tüm sakaryanın hatunları iştirak ederler bir birimiz daha fazla kırmanın bi anlamı yok kk nın diline düşmeyelim bide alimallah kıskanıyorlardı nazar ettiler=((((
slmm .haydeç ablam ve sakaryalı arkadaşlarım.benden de hepinize hayırlı sahurlar dileği.aman da aman güzel güzel doyurun karnınızı.ama çok kaçırmayın heee
slm sakaryam..3 gündür yoktum çünkü net yoktu ve sinir oldum şimdi düzeldide burdayım.... hepinizi öpüyorum..panterim hoşgeldin cicim...opuyorumnanaktan
saol bebgım sende hg nasılsın keyfın falan
kusum ben abıme gıttım awrupa yakasına oglusum anadolu yakasında ıdı hayır goremedım:gitme:
topik ııcene kus ucmaz kerwan gecmez moduna gırmıs :ecrin_bebek:
canım ya kıyamam..rabbim ayrılık versin senin için duacınım canım...
evet... kuş uçmaz kervan geçmez deme sen kuş ben kervan devam ederiz canım ya..kaydirigubbakcemilene yapalım hayırlısı olsun..opuyorumnanaktanaslında takipteler burayı...kaydirigubbakcemile5
birileri bizi gozetlıo desene bitanem:1ninca:
he valla.bundan eminim...alkisalkisalkis iftar buluşması var da bakalım ne zaman gerçekleşcek...yerimseniben
bu duruma uygun bi sarkı hediye edem sana can parem benim hala umudum warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?