Sakarya///54

sağol beyazım h.b.bence de nazara geldik..

slmm .haydeç ablam ve sakaryalı arkadaşlarım.benden de hepinize hayırlı sahurlar dileği.aman da aman güzel güzel doyurun karnınızı.ama çok kaçırmayın heee

slmm .haydeç ablam ve sakaryalı arkadaşlarım.benden de hepinize hayırlı sahurlar dileği.aman da aman güzel güzel doyurun karnınızı.ama çok kaçırmayın heee

oh yedim canım..ezan okundu hala burdayım ben....opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar nasılsınız?kısmetsiz kedim büyük geçmiş olsun canım eşin için.ayrıca panterim sana da Allah yardımcı olsun oğlundan umarım ayrılmazsın.belli olmaz bakarsın fikir değiştirir oğlun.üzümleyin arkadaşlar.derdi veren Allah dermanını da verir.

slm sakaryamın gusel hatunları nillycim gusel dıleklerın ıcın tsk dondum sakaryaya ck sukur

iyigeceler arkadaşlar nasıl keyifleriniz yerindemi umarım hepiniz huzura kavuşmuşsunuzdur ne oldu ben yokum ben yokum dedinizde başınız göğemi erdi sakarya topiğini bitirdiniz o kadar kolay olanı seçtiniz tabrik ediyorum sizi:gitme:

ıım bıtanem nasıl olayım
ramazanla urasıos ıste sende ne war ne yk

kızlar selam tekrar
kafamı kaldırıp yazamadım kaç gündür
geldimm herşey olduğu gibi yine üzüldüm neyse diyorum yine neyseeee
hadi bi kaç yer önerin bildiğiniz menuleri fiyatları vesaire hem lezzetli hem eğlenceli bi gece geçirelim....

slm sakaryam..3 gündür yoktum çünkü net yoktu ve sinir oldum şimdi düzeldide burdayım.... hepinizi öpüyorum..panterim hoşgeldin cicim...opuyorumnanaktan

kusum ben abıme gıttım awrupa yakasına oglusum anadolu yakasında ıdı hayır goremedım:gitme:
topik ııcene kus ucmaz kerwan gecmez moduna gırmıs :ecrin_bebek:

kusum ben abıme gıttım awrupa yakasına oglusum anadolu yakasında ıdı hayır goremedım:gitme:
topik ııcene kus ucmaz kerwan gecmez moduna gırmıs :ecrin_bebek:

canım ya kıyamam..rabbim ayrılık versin senin için duacınım canım...

evet... kuş uçmaz kervan geçmez deme sen kuş ben kervan devam ederiz canım ya..kaydirigubbakcemilene yapalım hayırlısı olsun..opuyorumnanaktanaslında takipteler burayı...kaydirigubbakcemile5

birileri bizi gozetlıo desene bitanem:1ninca:

he valla.bundan eminim...alkisalkisalkis iftar buluşması var da bakalım ne zaman gerçekleşcek...yerimseniben

bu duruma uygun bi sarkı hediye edem sana can parem benim hala umudum warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…