Sakarya///54

bişey sordukk dimeeeeeeee

valla canım bana her şekilde uyar bu gidişle yapamıcaz gibide görünüyo ramazan sonu geldi nerdiyse konu açılmadı ama geçen seneki namlı güzeldi yine orayı düşünebiliriz amma velakin tuzlu derseniz bilmiyorumkine yarın bi turluyayım sizin için isterseniz çarşıyıbenneyaptımki

gülüm bugün öldüm baş ağrısından yattım hep ve yarında boyle olucak gibi
zaten istesemde çıkamam yarın:)
ayrıca çıkmam da lazımmm yiğenlerin dogum günü bişey almam lazım ama nolucak bilmıyorum
eğer çıkarsam bende bi kaç yere ugrarım bakarım amaaa küçük bi ihtimal sende bak çıkarsann nolur
gerçi pekk heveslisi de yok gibi
olmadı felekten bi iftar yaparız beraber napalımmm

slm hatunlar bugun butun akrabalar bizde iftarda idiler ancak oturdum daa oncede dedim ben uayarım no problemazemuszemus

iyi geceler canlar... ben bugün gümüşboncuk ve yeşil gözlümle telde konuştum..gümüşboncuk gelemiyeceğini söyledi..yeşilgözlümde belki olabilir dedi... yalnız yeşilgözlüm bayramdan sonra kent parkta piknik olursa istiyorum dedi..bilginize...ayrıca fiyat konusunu araştırırsanız olabilir..bende çok gelmek istiyorum....kaydirigubbakcemile

iyigeceler hanimlar bugün yer bakma konusunu yapamadım çünkü iftara misafirlerimiz ve bizim evde bi telaşe vardı yarın bakmaya çalışıcam tabi yağmur yağmassa bide bugün eve dönerken o mübarek yağmura yakalandım resmen sucuk oldum hayatımda böyle ıslanmamıştımkafamçokkarıştı

slm hatunlar bende bugun dr gıttım ıncı goze 10 gundur gozumde batma wardı nse dr kıss war dedı damla werdı onu kullnacam bugun bende yakalandım rahmete kendı kendıme hem guldum hem sukrettım ıftar ısını bı an once ayarlıyalım artıkın

geçmiş olsun pantercim
hiç sorma dün bangır bangır tv bağırıyo her yeri sel almış götürmüş sakaryadada yağış var diye ne diye şemsiye almazsın yanına a be akıllı dedim kendi kendime söylene söylene koştura koştura geldim evedelikafadulden

sen semsıye madurusun bende mont bilem coktu guselım yha bu arada tsk edrım

rica ederim tatlım ben yatıyorum sana iyi kk la ayy pardon iyigecelerkaydirigubbakcemile3öpüldünŞeniz

ah ah gelmek istememmi panterim ama kızlardan sıra bana anca geliyorkaydirigubbakcemile3 çok geçmiş olsun canım ya...inşallah önemli değildir geçer...:Saruboceq:

beyazım sen nasılsın canım dün ikinizde yoktunuz...neyse bi araştır bakalım hem karnımızı doyuralım hemde cebimize uygun bir yerkaydirigubbakcemile5 neyse hepinize hayırlı sahurlar...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gunaydın sakaryam bizim ew ewwleki gun full dolu idi bitanem yazdım zaten misafir wardı gozum icinde tsk kotu bisey yk dedi dr guselim

selam ben yine döndüm eeeeeeee tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…