Sakarya///54

hoşgeldin canım ya bende merak ettim seni..nasılsın sağlığın düzeldimi....Şeniz

hoşbulduk çok şükür allah beterinden korusun kontröllerim devam ediyor kkya gelemedim bu ara çok yoğunum evde tadilat var başımıza çok iş açıldımafoldumben

slm hatunlarrrr.ee napıyoruzz iftar işini?bu arada hafta sonu mu hafta iiçimi olcak iftarımız.isterseniz ben yarın biraz gezer bakarım çarşıda bi yerlere.özledim sizi kızlarr.

iyigeceler hanımlar iftar için bi yerlere bakarım dedim ama fırsatım olmuyor bugün belkim canoyla gideriz dedim onunda evde işleri varmış olmadı nilicim bakabilirsen sen bak tatlım hafta sonu doluyum ben hafta içi yaparsak güzel olur öpüldünüzŞeniz

tamam canım ben yarın bakarım bikaç yere.neysee görüşürüz hayırlı geceler kulubun güel hatunlarıı.

ben bu sene saltıkoglullarında murat baklawacısında bide ali dayı die biyer war orda actım saltuk mudur nedir hıcc begenmedım dıgerlerı fena diildi

anne 54 işlerin kolay gelsin canım...

panterim evet dikkat et kendine...

beyazım nilim araştırmamışsınız daha..hafta içi benim içinde uygun olur..

RODİ'de; hamburger menü:çorba,hamburger,patates kızartması,kola,çay (8TL)

pizza menü: çorba,pizza,salata,kola,çay (10TL)

şinitzel menü: çorba,şinitzel,salata,kola,çay (12TL)

kızım akşam rodideydi haberi ondan aldım...

ayrıca efendi iskender'de iskender menü: çorba,iskender,salata,kola,tatlı,çay (12TL)

efendi iskender,kayın iş merkezinin hemen karşısında,cevatbey pasajının yanında

kızımdan aldığım haberler kızlar..yarın nil sende bi bak istersen canım...kolay gelsin..

iim kusum ne olsun ramazanı bu aksam itibarı ile bitirmis bulunmaktayım uzuluorum yha
bende yazdım bı kac yer ama bakalım nereye karar werecek hatunlar

merhaba hanımlar ..teknik bir arızdan dolayı giremedim epeydir ....nasılsınız..sonra mesajları okucam bakım kaçırdığım şeyler varmı...haydeç arkadaşım aradı sağolsun ,,,buluşma var galiba ..neyse hanımlar görüşmek üzrere......şimdilik hoşçakalın

ooo kimleri görüyorum topiğimizde...hoşgeldin sefalar getirdin...evet bi ayarlayabilsek buluşma gerçekleşcekte..hayırlısı olsun..iftar buluşması olmazsa bayramdan sonra hemen buluşuyoruz ....kaydirigubbakcemile3

insallah razamazanda da olur onun keyfi bi baska

inşallah panterim.kimseden ses çıkmıyorkikaydirigubbakcemile3ne edelim bu topik te böyle olacakmış..aslında öyle böyle diyip duruyorum ama canım sıkılıyor açıkcası bu duruma...ne kadar basit bi sebepten geldiğimiz duruma bakarmısın..sen, ben, beyaz arada canoda gelmese topik yerlerde...iyiki varsın panterim..Şeniz

nil gel canım evet birde sen bu ara uğruyorsun ya...ne iyi ediyorsun canım benim...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…