Sakarya///54

nillyy kıs bu arada senden naber

slm panterim.iyyim sen nasılsın?arkadaşlar bugün gidemedim malesef çarşıya bu arada benim çocuklar diyor ki:rodi de hamburger menü 8 tl,pizzzaa menü ise 10 tl.ama yarın mutlaka gidip bakıcam bi yerlere.görüşrüz fıstıklarr.öpüldünüzz.

aslında rodi olabilir hee nedersiniz zaten şunun şurasında 1 haftamız kaldı onuda orasımıydı burasımıydı diye geçirmeyelimilir hanımlar hem uygunmuş hem özledim orayı siz ??

aslında rodi olabilir hee nedersiniz zaten şunun şurasında 1 haftamız kaldı onuda orasımıydı burasımıydı diye geçirmeyelimilir hanımlar hem uygunmuş hem özledim orayı siz ??

bana uyar gunu kararlastırın kıslar ben damlarım oraya

sanırım yer ayırttırmak gerekiyor canlar..hadin gün kararlaştırın bende uyarım panterim gibi...Şeniz

merhabaa hanımlar.. ..bugün çarşdaydıık ..pazar olmasına ramen hemen heryer açıktı..çok yoruldum ..buluşmaya ..gelemicem bu sefer siz yapın ..bende burda resimlere bakim ..busfer böyler olsun bayramdan sorakine bende gelirm inşalh....

hayırlı sahurlar canlar..herzmanki gibi sıra anca bana geldi...kaydirigubbakcemile3 çarşamba benim için uygundur beyazım..siz karar verin ben uyarım cicim...

panterim canım nasılsın....opuyorumnanaktan

iim kusum sen nasılsın
taam o zman nillyde kararını solesın carsamba bulusalım bari fıstıgım

kızlar sabahın köründen günaydınn
hazırlanıp tukkana gidiyorum gitmeden bi baktım az buçuk şekişşenmiş iftar olayı bende konuyu açtım buluşma haberlerine
öpüyorum hepiniziiiiiii
mujukkkkkkkk.:)opuyorumnanaktan

tunaydın hanımlar yenı kalkıorum daaa ii yapmıssın cano oraya da yazdım bende geliommmm

kızlar ben buraya yeni taşındım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doğum evine gittim doktor çok ilgisizdi sizin fikriniz var mı doğum evinde gülten hanım nasıl fikirlerinizi bekliyorum adatıp ta düşünüyorum toyota yı da önerdiler ama ilk hamileliğim olduğu için bayan dr. düşünüyorum

bu ck guzel bi haber allah saglıkla kucagına wermeyı nasip eylesin gullum dr konusunda ben yarımcı olamacam
ewt kendıneden bahset bakalım nerden geldın kac yasındasın falan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…