Sakarya///54

evet ilk bebeğim şirinevlerdeyiz doktor konusu önemli benim için buradakiler çok ilgisiz bakalım inşallah iyi bir doktor karşıma çıkar

iim kusum sen nasılsın
taam o zman nillyde kararını solesın carsamba bulusalım bari fıstıgım

slm hanımlar. dün siteye giremedim sorun vardı sanırım. evet en uygun yine rodi.bikç yerden fiyat aldım ama genelde iskendertürü.ama tatlı dahil değil. fiyatlar 12-15 arası en az.yin en makbul olan rodi.tel numarasını aldım oranın.rezervasyon yaptırmamz gerekiyor casnlar.bende uyarım size.hem gün için hem de rodi için. kaç kişi olcağımızı bildirmemez gerekiyormuş.evetttttttt.şimdi gelenler parmak kaldırsın :))

aman aman bana maksut demeyin arkidişler geçen orda bi iftar yapma hatasında bulunduk iftarmı yoksa harpmi yaptık anlayamadımkafamçokkarıştı biz yine rodimize gidelimvereliniortak

tugbacım sende hoşgeldin gülüm aramıza her zaman bekleriz bak iftar buluşması yapıcaz bize katılmak istermisin seni tanımaktan memnun oluruzopuyorumnanaktan

ii geceler hatunlar keyifler nası bakalım cıktım bi carısyı turlayıp geldım cok kalabalık sankım bedawa dagıtıolar yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…