Sakarya///54

iyi geceler sakaryamın güzel hatunlarııııııııkaydirigubbakcemile3
buluşma var ama ben yokummm:çok üzgünüm:neyse resimlerle idare ederim artıkk oğluşum biraz daha büyüsün birlikte geliriz inşallahh

slm sakaryalı hatunlar...tuğba hoşgeldin canım..

hadin kızlar bir iftar buluşması ve küslükler bitsin..gelin de sizi öptürem Şenizbarıştıram...kaydirigubbakcemile

panterim kuşum nasılsın..bak burda üyeler birbirini gördükten sonra ne hikmetse sihir bozuluyor..ve topiğe gelen arkadaşlar buluşmadan sonra birdaha topiğe gelmiyorlar..kaydirigubbakcemile3sen sakın öyle yapma cicim..kaydirigubbakcemile5

haydecım ben gecen bulusmayada gelmıstım sen yoktun bebegım ben gordugum arkadasların hepsını sewdım sona bu olay basımıza gelınce hatta burdada yazdım ben mı ugursuz geldım dıe kendımı sucladım bı sure hayat o kadar cabuk gecıokı guselım dun yaptıgımız olaylara yarın pısman oluoruz bu tarz kucuk kırgınlıklar o kadar gereksız kı hosgorulu olmak en guselı ınsan ınsanın zehrını alır derler bende bı sure sıkıntılı gunler gecırdım oglusum yuzunden we burdan paylastım burdan bana yazanlarda oldu ozelden yaazanlarda we hıc yazmayanlarda ksı kendınden sorumludur baskasından dııl sımdı kalkıpta sız benım derdıme nden yorum yapmadınız dmeye hakkım war mı kımseye yok tabıkı nse gece gece cenem dustu yıne allahımnasıp kısmet eylerse ıftarda bırlıkte olcaz gulummm

hani derler ya panterim yerden göğe kadar haklısın..... evet inşallah ALLAH nasip ederse çarşamba beraber açacağız iftarı...bazen oluyor böyle tatsızlıklar..ne yapalım onlar istediler böyle oldu..kimseye diyecek birşey yok...Şeniz

aynen gulum Şeniz

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..

hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar.kadir geceniz mübarek olsun.kızlar rodi mi?erdal çil mi?gümüşboncuk da geliyor.az önce konuştuk onunla.yeni gelen arkadaşım tuğba sen de katılaramıza.seni tanımaktan memnun oluruz.

ben de sizleri tanımaktan mutlu olurum ama ramazandan sonra inşallah

kanamam oldu sabah moralim sıfır dua edin bebeğime bişey olmasın

seni anlyıorum panterim.bende biliyon habire..erdal çil nasıl bir yer bilmiyorum canonun önerisi.bakalım buluşuruz artık yaa.ama rodiye gidersek rezervasyon yaptırmamız gerekiyor.bu gece netleştirelim bence.tuğbacım üzülme inş bişey olmaz bebğine.dikakt et biraz kendine.yat dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…