iyi akşamlar kızlar özledim sizleri çoooook ama çooooooooook
iyi geceler sakaryamın güzel hatunlarııııııııkaydirigubbakcemile3
buluşma var ama ben yokummm:çok üzgünüm:neyse resimlerle idare ederim artıkk oğluşum biraz daha büyüsün birlikte geliriz inşallahh
Merhaba Sakaryalı arkadaşlarım,
Bugün mübarek Kadir gecesi, bu güzel günde
kandilinizi kutlar, ettiğimiz tüm duaların kabul olmasını dilerim.:1hug:
hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar.kadir geceniz mübarek olsun.kızlar rodi mi?erdal çil mi?gümüşboncuk da geliyor.az önce konuştuk onunla.yeni gelen arkadaşım tuğba sen de katılaramıza.seni tanımaktan memnun oluruz.
aalahım benıde boncuguma kawustursun tez zamanda ınsss:Saruboceq:
:roflol:allah iyiliğini versin nillyycim yaa çok güldüm erdal çil resturant değil canonun tugba arkadaşımıza tavsiye ettiği doktor ismi hatları karıştırdın bacımsengözlerimebaksanab
hoşgeldin çalıkuşum sefalar getirdin seninde kandilin mübarek olsun hep beraber dualarda buluşalım inş.Şeniz
oo calıkusu ck mutlu oldum senı burdaa gordugume cnm yha allah hepmızın duaları kabul etsın ınss tekrar kadır gecemız mubarek ossun
Amin inşallah canım, dualarım hepimiz için.
Teşekkür ederim panterim. Bu gece sana ve yavruna da dua edeceğim.
Dilerim Allah hepimizin dualarını kabul eder.
sahi aklıma gelmişken boşverede iftardan heberdar ettim yemeye gelemesede bi çayımızı içmeye gelebileceğini söyledi bakalım hadi ben kaçtım öpüldünüz
:roflol:allah iyiliğini versin nillyycim yaa çok güldüm erdal çil resturant değil canonun tugba arkadaşımıza tavsiye ettiği doktor ismi hatları karıştırdın bacımsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?