Sakarya///54

iyi akşamlar kızlar özledim sizleri çoooook ama çooooooooook

allaıhm bu ne saadet yeşilgözlü ablam gelmiş hoşgelmişhihoyyyt ablacım hadi artık yaa dön aramıza tamamen revamı bu bize çektirdiğin hasret:sinifsinif:iftar yememize geliyossun dimeesengözlerimebaksanab

Merhaba Sakaryalı arkadaşlarım,
Bugün mübarek Kadir gecesi, bu güzel günde
kandilinizi kutlar, ettiğimiz tüm duaların kabul olmasını dilerim.
:1hug:

hoşgeldin kendi güzel gönlü güzel arkadaşım benim senide çok özledik yaa ufaklık nasıllar küçük beyimiz bizlere ne zaman refakat edicek bakalım başımıza bi erkke lazımÇok üzgünüm çoookahanda böyle dövecek herkezlerisositososito

Merhaba Sakaryalı arkadaşlarım,
Bugün mübarek Kadir gecesi, bu güzel günde
kandilinizi kutlar, ettiğimiz tüm duaların kabul olmasını dilerim.
:1hug:

hoşgeldin çalıkuşum sefalar getirdin seninde kandilin mübarek olsun hep beraber dualarda buluşalım inş.Şeniz

oo calıkusu ck mutlu oldum senı burdaa gordugume cnm yha allah hepmızın duaları kabul etsın ınss tekrar kadır gecemız mubarek ossun

byazım senınde mubarek ossun bu mubarek gece duların kabul ossun ınsss

:roflol:allah iyiliğini versin nillyycim yaa çok güldüm erdal çil resturant değil canonun tugba arkadaşımıza tavsiye ettiği doktor ismi hatları karıştırdın bacımsengözlerimebaksanab

hoşgeldin çalıkuşum sefalar getirdin seninde kandilin mübarek olsun hep beraber dualarda buluşalım inş.Şeniz

Amin inşallah canım, dualarım hepimiz için.

oo calıkusu ck mutlu oldum senı burdaa gordugume cnm yha allah hepmızın duaları kabul etsın ınss tekrar kadır gecemız mubarek ossun

Teşekkür ederim panterim. Bu gece sana ve yavruna da dua edeceğim.
Dilerim Allah hepimizin dualarını kabul eder.

tugbacım sana da geçmiş olsun canım çok stres yapma kendine ama doktora gitmeyide ihmal etme umarım önemli bişey yoktur
şincik hepinize yazacak şeylerim vardı ama benim cadının ağzı yara içinde yemek yiyemiyo ve çok mızmızlanıyo bende onunla uğraşıyorum bi doktora götüreyim bakalım ne dicek ne verecek inş. bayrama kadar iyileşir benide unutmayın dualarınzda olurmu cicişlerim
canom sen nasılsın gülüm bi gelmedin yamacıma:bbo:

Amin inşallah canım, dualarım hepimiz için.

Teşekkür ederim panterim. Bu gece sana ve yavruna da dua edeceğim.
Dilerim Allah hepimizin dualarını kabul eder.

yha war yha allah razı ossun kuzum gozlerım dold annelık bambaska allah kımseyı kuzusundan ayırmasın ınss sızınde ewlatlarınızı sıze bagıslasın

sahi aklıma gelmişken boşverede iftardan heberdar ettim yemeye gelemesede bi çayımızı içmeye gelebileceğini söyledi bakalım hadi ben kaçtım öpüldünüz

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar..Bu gece tüm dualarınız kabul olur inşallah...:Saruboceq:

Yarın akşam yanınızda olamıyacam.Arkadaşlarımızla birlikte olacaz sefkilimle... Sizlere iyi eğlenceler şimdiden
:hulya:

öncelikle iyi kandiller
Sakaryada öğrenciydim ve gerçekten sevilicek biyer ben çok memnun kaldım arkadaşlarımda vardı herhalde gezmediğim görmediğim bi yeri kalmamıştır :sm_cool:

:roflol:allah iyiliğini versin nillyycim yaa çok güldüm erdal çil resturant değil canonun tugba arkadaşımıza tavsiye ettiği doktor ismi hatları karıştırdın bacımsengözlerimebaksanab

ahahahaa.yavss bende diyorum ki erdal çil hiç yabancı gelmedi bana.dr ismi gibi sanki.heralde restoran da açtı o dr.:roflol::roflol::roflol:

hayırlı geceler canlarım..kadir geceniz mubarek olsun..çalıkuşum boşwerim hoşgeldiniz...yarın szleride aramızda görmekten mutluluk duyardık ama nasip birdahaki buluşmaya inşallah..mayhope sende canım..ama bebiş küçük tabi gelemezsin...

tuğbacım çok geçmiş olsun senin için dua edeceğim...

sakaryalı bütün arkadaşlar dualarımızla birbirimizi unutmayalım...yarın gece iftarda görüşmek üzere..hepinizi öpüyorum...

panterim kuşum senide rabbim evladına kavuştursun canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…