Sakarya///54

insallah bebgimmmmmmmm:Saruboceq:

öncelikle iyi kandiller
Sakaryada öğrenciydim ve gerçekten sevilicek biyer ben çok memnun kaldım arkadaşlarımda vardı herhalde gezmediğim görmediğim bi yeri kalmamıştır :sm_cool:

hoşgeldin canım seninde kandilin mubarek olsun..burdan mutlu ayrılman çok sevindirici..inşallah gezmeye gelirsin buralara..bekleriz...Şeniz

lahanabebek sende hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım seninde kandilin mubarek olsun..burdan mutlu ayrılman çok sevindirici..inşallah gezmeye gelirsin buralara..bekleriz...Şeniz

lahanabebek sende hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan

Perşembe gelmeyi düşünüyorum zaten oradan ayrılamıyo insan :umursamaz::asigim: hheehe

hayırlı kandiller, hanımlar ..ya ben size yetişemiyorum..
geriye bakıyorum ..çalıkuşu seni gördüğüme sevindim ..bugünki hatlar karışmış çok güldüm ya..

yaa ben bu akşam çok mutlu oldum sayfamızı açınca kandilin mübarekliği işte ne güzel bugün myhopemi gördüm yeşil gözlümü gördüm çalıkuşumu gördüm gümüşü gördüm gelmez artık bu kız buralara derken boveride gördüm işte bu yaa işte bu ben biliyodum zaten eski günlere geri döneceğimizihihoyyytalkisalkisalkis
:hulya:şunu gördükçe niyeyse haydeç ablacım seni anımsıyorumkaydirigubbakcemile3

bide ne dicem size dün kimi gördüm biliyosunuzmu:1shok:varmısın yokmusunda yarışan sağır ve dilsiz bi adam var yaa oo ne arıyosa buralarda hemde bizm mahallede bilge hastanesinin oralarda adama öyle bi baktımki onu tanıdımı anladı güldü sonra birileri daha tanıdı onu yanına gittiler konuşmak için tabi oda derdini işaretlerle o kişilere anlatmaya çalıştışakkıdı
kızımıda söyliyeyim hastanede kıyameti kopardı doktor bile aman git cadı kız sana bakmaya meraklı değilim bende dedikafamçokkarıştıateşten bide demir eksikliğinden olurmuş ağız yarası ona göre ilaçlar verdi ama asıl mesele şimdi onları ağzına sürmekdelikafadulden

geçmişi şimdi okuyabildim azıcık
nilyy öldürdün yine, beni, erdal çile gidelim biz
boşverim kandil şerefine uğramışş,sağolsunn sefkilini ek kız gel bizimle:)
çalıkuşum seni de gördüğüme burada çok sevindimmmmm
ayy yorgunluktan ölüyorum ben
ama daha uyumıcam
dualarımdasınız kızlar, dualarınızda olmak dileği ile......
öpüldünüz

süpersiniz kızlar.... valla burası böyle kalabalık olmayı hakediyor.

beyazım çok geçmiş olsun cicim çok özledim kıss seni...yerimseniben

panterim canım ya yarın tanışacağız inan çok mutluyum..canom neden yoruldun canım bu kadar...:1hug:

boşwerim çalıkuşum valla ne iii etttiniz bizlere uğramakla..kaydirigubbakcemile

myhope alperenimizi öp canım benim için...Şeniz

gümüşüm yeşil gözlüm hadin artık katılın aramıza..özledik valla...kaydirigubbakcemile

tüm sakaryalı arkadaşlar sizleri sevgiyle kucaklıyorum..opuyorumnanaktan

günaydın güzeller ,,akşam burası bayram yeri gibiymiş ..boşveri gördük çalıkuşunu..çok sevindim gerçekten..ben akşam malsf gelemiyorum..kardeşime davetliyim..ben dün sanıyordum buluşmayı..yanlış anlamişım ..yetişebilirsem artık ..çarşıya gelirim iftardan sora oturursanız..yarın olsun diyemicem herkes bugüne ayrladı kendini..kalbim sizinle olcak....

kızlar bu sabah erkenden uyandım ve çok rahatsızım.ama ben yinede söz verdiğim için buluşmaya geleceğim... yarında dr gideceğim...inşallah hepimiz buluşur görüşürüz..hadi ayrıldımı yerimiz.haber verinde ona göre planlarımı yapayım...sizin gibi merkezde değilim ben...:umursamaz:

tunaydınn millet basımda bi agrı annatamam yha yaeni kalkıyorum hazırlanıp carsambaya gıdıcem bi dahha da ewe donmıcem aksama da sizlerleyimmm:bbo:kaydirigubbakcemile3

gecmis ossun bebekimm:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…