hayırlı geceler canlarım..kadir geceniz mubarek olsun..çalıkuşum boşwerim hoşgeldiniz...yarın szleride aramızda görmekten mutluluk duyardık ama nasip birdahaki buluşmaya inşallah..mayhope sende canım..ama bebiş küçük tabi gelemezsin...
tuğbacım çok geçmiş olsun senin için dua edeceğim...
sakaryalı bütün arkadaşlar dualarımızla birbirimizi unutmayalım...yarın gece iftarda görüşmek üzere..hepinizi öpüyorum...
panterim kuşum senide rabbim evladına kavuştursun canım benim....
öncelikle iyi kandiller
Sakaryada öğrenciydim ve gerçekten sevilicek biyer ben çok memnun kaldım arkadaşlarımda vardı herhalde gezmediğim görmediğim bi yeri kalmamıştır :sm_cool:
hoşgeldin canım seninde kandilin mubarek olsun..burdan mutlu ayrılman çok sevindirici..inşallah gezmeye gelirsin buralara..bekleriz...Şeniz
lahanabebek sende hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan
Perşembe gelmeyi düşünüyorum zaten oradan ayrılamıyo insan :umursamaz::asigim: hheehe
kızlar bu sabah erkenden uyandım ve çok rahatsızım.ama ben yinede söz verdiğim için buluşmaya geleceğim... yarında dr gideceğim...inşallah hepimiz buluşur görüşürüz..hadi ayrıldımı yerimiz.haber verinde ona göre planlarımı yapayım...sizin gibi merkezde değilim ben...:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?