Sakarya///54

sağolasın panterim...çarşambada ucuz bişeyler varmı bak bakayım...kaydirigubbakcemile

yesil gozlum seninle de tanısma yada tanıstırılma fırsatımız olmadı bu gece katılabilcekmisin bizlere:kedi:

benimde size cokkkkkkkkkkkk gusel bi haberim war boncugum sakaryaya donme kararı almıs allahımdualarım kabul oldu bana ii dileklerde bulunan dualarını eksik etmeyen beni dinleyenlere desteklerini eksik etmeyen herekese cokkkkkkkkkkkk tsk ederim allahım cook mutluyum cokkkkkkkkkk
opuyorumnanaktan

ay icim icime sıgmıo balkona cıkıp awazım cıktıgı kadar bagırmak istiyorum allahım sana sukurler olsun :Saruboceq:

panterim senin adına çok çok çok sevindim kuşum ya..valla kendi evladım gibi..iyiki zorlamamışsın.kendi kararnı vermiş..tatlım ya çok mutlu oldum... rabbim daha güzel günler göstersin evladınla sana ... Şeniz

arkadaşlar merhaba artık bende sakaryalıyım ve burdada arkadaş istiyorum yardımlarınızı bekliyorummmm

Haydeç ablacığım çok geçmiş olsun. dilerim akşama kadar biraz olsun toparlarsın.
Beyazım yazdıklarına çok güldüm, demek de kızımıza cadı dedi..Tatlım benim aslında
çok sakin bir çocuk ama sanırım dr dan ürktüğü için gerilmiştir.
Yeşilgözlü ablam ve gümüşboncuğum buluşmaya katılmanıza çok sevindim.
Yarını sabırsızlıkla bekleyeceğim, resimlerinize bakmak için.
Ben aranızda olamayacağım, arefe akşamı annemler gelecek.
Bayramda hepberaber olacağız, öyle heyecanlıyım ki anlatamam.
Sakarya'ya geldiğimizden beri İlk kez evimize gelecekler.
Malum biz gelir gelmez ablamın kaza geçirmesi herşeyimizi
engellemişti. Şimdi çok şükür ablamda ayağa kalktı. İşte
böyle birde fıstığım gelecek en çok da onu bekliyorum.delikafadulden
Yiğenim doğuma gittiğimden bu yana görmedim ben gelirken
5 günlüktü, şimdi 2 aylık oldu. Byaram şekeri yerine onu yiyeceğim.zemuszemus
İşte böyle arkadaşla, ben son hazırlıklarımı yapıyorum. temizliğim bitti
bitecek, tam bi koşuşturma içindeyim anlayacağınız.
Görüşmek üzere, herkese selamlar.
a.s.

allah razı ossun gulum aminn.........zırlayıp duruyorum annem dio sen delisin kalcam dio aglıyosun gelcem dio aglıyosun :bbo:

Canım yaaa bunu duymak o kadar güzel ki... İnan içim çok tuhaf oldu.senağlama
Canım benim çok sevindim hemde çok. Allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın inşallah.:1hug:
Gözünaydın panterim. Çok şükür bugün duyduğum en güzel haberi senden aldım.:lepi:

arkadaşlar merhaba artık bende sakaryalıyım ve burdada arkadaş istiyorum yardımlarınızı bekliyorummmm
al guzelım sec sec al hepıcımız burdayız kendınden bahsettene bıze acıkın??
ne kadar ince sozler bunlar gulum yha yemekten sona cay ıcmeye de gelemezmsın kusum ben senı we haydecımı cokkk merak edıodum yha:kedi:

sağol çalıkuşum ..:1hug:teşekkür ederim..inan çok mutlu oldum senin adına...ailenin buraya gelmesi en güzel bayram hediyesi.... ablanın iyi olması daha da sevindirici...en güzel bayram şekerini yiyeceksin..azcık bizede bırak cicim...benim içinde öp kokla bebişi...

arkadaşlar nerelerde oturuyosunuz ben merkez yeni caminin orda oturuyorum varmı buralarda oturanlar

kolay buldunmu canım burayıkaydirigubbakcemile2 iyiki geldim diyeceksin..ce deyip kaçmak yok..gelebilirsen bu gece iftar buluşmamız var.bekleriz canım...kaydirigubbakcemile5

panter_f sağol canımda hepiniz okadar güzel dostluklar kurmuşsunuzi yabancı gibi kaldım valla
ben 20yaşındayım bursalıyım evlenince buraya gelmek zorunda kaldım daha 2 aydır burdayım ve malesef kimseyi tanımıyorum anaokulu öğretmenliği yapıyodum buraya gelince bıraktım şimdi burda arkadaşlar bekliyorum

Canım benim gelebilecek olsam, inan bir dakika durmam mutlaka yanınızda olurdum.
Geçen yıl iftar buluşmasında bizde bir aileye iftara gelmiştik oraya(malum ben ilçedeyim)
Onları bırakıp yine katılmıştım, arkadaşlaımız bilir. Ama bu sefe gerçekten zor, söz en kısa sürede yanınızda olacağım, çünkü gerçekten çok istiyorum sizlerle olmayı...

Çok teşekkür ederim ablacığım. Evet en güzel bayram hediyesi olacak ailemin gelmesi.
İnan içim içime sığmıyor.delikafadulden Bir yandan da tırsıyorum annem çok titiz bir insandır.
Heryerleri didik didik temizliyorum valla.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…