Sakarya///54

Hepimiz burda tanıştık canım, o dediğin yabancılığı ilk başlarda bizlerde yaşadıkkaydirigubbakcemile5
ama inan çok uzun sürmüyor....Ben de kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım, aslen Manisa'lıyım.
İki yıldır Sakarya Hendek'te yaşıyorum. 2 çocuğum var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
dilerim.:roflol:

ah bu anneler ah hepsimi böyle acep..benimkide aynı..boşver bişey derse ver eline bezi:roflol:

allah razı ossun gulummmmmmmmmmmm guzel dıleklerın ıcın ck tsk ederım yha... ogrendımkı annnelık zor zanaaatttsenağlama

haydeçcim kolay buldum diyemem biraz zorlandım ve hala zorlanmaya devam ediyorum aslında bu akşamki buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama malesef gelemem keşke daha önce üye olsaydımda daha önce haberim olsaydı ama inş. bidahaki buluşmaya

canım bak şimdi ben 40 yaşında 3 çocuk annesiyim.ve burda senin yaşında senden birkaç yaş büyükler.30 yaş üstü bayanlar çok..bizler birkaç yıldır sürekli bu topikteyiz ve hiç birbirimizi bırakmadık..sen de katıl bize emin ol paylaştıkça sende bizleri bizlerde seni tanıyacağız...yabancılık çekme kuşum..senin yaşında kızım var benim...çok öpüyorum seni...Şeniz

bende 33 yasındayım 5 yıl bitti sakaryadayım aslen istanbulluyum calıkusuma basarılar dilerimmmkaydirigubbakcemile2

20 yaşında öğrenciyim geyveden
muhasebe okuorum
sakaryada doğdum sakaryada yaşıorum ve burada okuorumm

çok sevindim şimdi burda arkadaşlık kurabileceiğime inanıyorum yaşasınnnnnn

tabiki tatlım niye kuramayacaksın...bizler hep beraberiz..sende katılırsan burayı bırakmazsan topikte kk da çok arkadaşın olur..

ben 3 yıldır üyeyim siteye inan okadar çok arkadaşım varki..seninde olacak emin olabilirsin...Şeniz

buluşma zamanlarını bana haber verin koşa koşa gelirim=))

bak şimdi bu gece iftar buluşmamız var.istersen buluşma haberlerine bir bak..gelebileceksen ismini yaz oraya senide bekleriz..buna gelemezsen bayramdan sonra gündüz buluşacağız..ozaman gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…