sağol çalıkuşu umarım öyle olur
panter_f sağol canımda hepiniz okadar güzel dostluklar kurmuşsunuzi yabancı gibi kaldım valla
ben 20yaşındayım bursalıyım evlenince buraya gelmek zorunda kaldım daha 2 aydır burdayım ve malesef kimseyi tanımıyorum anaokulu öğretmenliği yapıyodum buraya gelince bıraktım şimdi burda arkadaşlar bekliyorum
Canım benim gelebilecek olsam, inan bir dakika durmam mutlaka yanınızda olurdum.
Geçen yıl iftar buluşmasında bizde bir aileye iftara gelmiştik oraya(malum ben ilçedeyim)
Onları bırakıp yine katılmıştım, arkadaşlaımız bilir. Ama bu sefe gerçekten zor, söz en kısa sürede yanınızda olacağım, çünkü gerçekten çok istiyorum sizlerle olmayı...
Çok teşekkür ederim ablacığım. Evet en güzel bayram hediyesi olacak ailemin gelmesi.
İnan içim içime sığmıyor.delikafadulden Bir yandan da tırsıyorum annem çok titiz bir insandır.
Heryerleri didik didik temizliyorum valla.:roflol:
Canım yaaa bunu duymak o kadar güzel ki... İnan içim çok tuhaf oldu.senağlama
Canım benim çok sevindim hemde çok. Allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın inşallah.:1hug:
Gözünaydın panterim. Çok şükür bugün duyduğum en güzel haberi senden aldım.:lepi:
panter_f sağol canımda hepiniz okadar güzel dostluklar kurmuşsunuzi yabancı gibi kaldım valla
ben 20yaşındayım bursalıyım evlenince buraya gelmek zorunda kaldım daha 2 aydır burdayım ve malesef kimseyi tanımıyorum anaokulu öğretmenliği yapıyodum buraya gelince bıraktım şimdi burda arkadaşlar bekliyorum
kusum biz meslektasmısız aksama yanımıza gelmeye ne dersin??:emir_bebek:
bende 33 yasındayım 5 yıl bitti sakaryadayım aslen istanbulluyum calıkusuma basarılar dilerimmmkaydirigubbakcemile2
bende 33 yasındayım 5 yıl bitti sakaryadayım aslen istanbulluyum calıkusuma basarılar dilerimmmkaydirigubbakcemile2
kızlar bnde sakaryalıyımmmmhihoyyytturkbayragi
20 yaşında öğrenciyim geyveden
muhasebe okuorum
sakaryada doğdum sakaryada yaşıorum ve burada okuorumm
20 yaşında öğrenciyim geyveden
muhasebe okuorum
sakaryada doğdum sakaryada yaşıorum ve burada okuorumm
çok sevindim şimdi burda arkadaşlık kurabileceiğime inanıyorum yaşasınnnnnn
çalukuşumun işi zormu diyorsun...fisfisfis
buluşma zamanlarını bana haber verin koşa koşa gelirim=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?