Sakarya///54

bırakmam tabi bari burdan arkadaşım olsun. benim oturduğum civarda oturan yok galiba

feride hos geldin gulum hep gel olur mu
sedacımm ossun baska zaman insallah
haydeccc ben birazdan ewkura gidicem rodiye ugrayıp yer ayırsammı ne dersin

ogrenırsın bebegim daa ck yenısın
haydecım cano yer ayırtmamıs sımcık gıdıommm ıslerımı halledemm carsambayı bı karıstıram aksama da sızın yanınızda olam hepıcınızı operem

tamam canım hadi bakalım gazan mubarek olsun..akşama derim hangi köy olduğunu..sadece diyebileceğim çok güzel bir çerkez köyündeyim kuşum...Şeniz

malesef eşimde buralı değil oda iş gereği 3yıldır burada ama oda doğrudüzgün biryersini bilmiyo:ecrin_bebek

sakarya kolay şehir öğrenirsiniz...inşallah çevre edinirsin canım..arkadaşsızlık çok zor olur eminim..hiç bilmediğin bir şehirde yaşamakta öyle..bizde yıllarca gezdik. tayinciydik..senin gibi bende genç yaşta gurbete çıktım..rabbim huzur versin hepsi olur canım....Şeniz

inşallah dediğin gibi olur ablacım gerçekten çok zor yanlızlık:ecrin_bebek:

inşallah dediğin gibi olur ablacım gerçekten çok zor yanlızlık:ecrin_bebek:

inşallah canım benim..bayramdan sonraki buluşmaya katılırsan bizleride tanımış olursun inşallah...ilk buluşmada biraz ürküyor insan .ama tanıdıktan sonra emin ol seveceksin kaydirigubbakcemile

hoşgeldin canım..keşke. bekleriz istanbul uzak değil buraya...bekleriz buyur gel..kaydirigubbakcemile

Bu senede orda olcaktım ama okulu dondurduğum için istanbuldayım ve o çok üzüyo insanı oraya alıştıktan sonra ayrılması çok zor
bi özlem içindeyim
yarın geliyorum zaten arkadaşları görmeye :)

inşallah canım benim..bayramdan sonraki buluşmaya katılırsan bizleride tanımış olursun inşallah...ilk buluşmada biraz ürküyor insan .ama tanıdıktan sonra emin ol seveceksin kaydirigubbakcemile

bayramdan sonra sizlerleyim inş. ablacım... burdaki konuşmalarınızda bile çok sıcakkanlısınız eminim tanıdığımda dahada çok severimŞeniz

bayramdan sonra sizlerleyim inş. ablacım... burdaki konuşmalarınızda bile çok sıcakkanlısınız eminim tanıdığımda dahada çok severimŞeniz
inşallah canım benim...sıkılmıyacağını umuyorum aramızda..benim kızımda seninle yaşıt oda geliyor buluşmalara..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…