tabiki tatlım niye kuramayacaksın...bizler hep beraberiz..sende katılırsan burayı bırakmazsan topikte kk da çok arkadaşın olur..
ben 3 yıldır üyeyim siteye inan okadar çok arkadaşım varki..seninde olacak emin olabilirsin...Şeniz
tek rakibem thy dermisimzemuszemus
feride hos geldin gulum hep gel olur mu
sedacımm ossun baska zaman insallah
haydeccc ben birazdan ewkura gidicem rodiye ugrayıp yer ayırsammı ne dersin
bırakmam tabi bari burdan arkadaşım olsun. benim oturduğum civarda oturan yok galiba
:roflol::roflol: diyorsun...
guzelım bugunki aldıgım haberle sankım dagları bile delerım gibime geliooo
sedacım bende guneslerde oturuyorum haydec hangı koyden guselımsın sen de bakem panterınekaydirigubbakcemile2
ogrenırsın bebegim daa ck yenısın
haydecım cano yer ayırtmamıs sımcık gıdıommm ıslerımı halledemm carsambayı bı karıstıram aksama da sızın yanınızda olam hepıcınızı operem
güneşler?? hiçbiyersini bilmiyorumki burda((
canım eşin buralımı yoksa tayinlemi geldiniz...kaydirigubbakcemile
malesef eşimde buralı değil oda iş gereği 3yıldır burada ama oda doğrudüzgün biryersini bilmiyo:ecrin_bebek
sakarya kolay şehir öğrenirsiniz...inşallah çevre edinirsin canım..arkadaşsızlık çok zor olur eminim..hiç bilmediğin bir şehirde yaşamakta öyle..bizde yıllarca gezdik. tayinciydik..senin gibi bende genç yaşta gurbete çıktım..rabbim huzur versin hepsi olur canım....Şeniz
inşallah dediğin gibi olur ablacım gerçekten çok zor yanlızlık:ecrin_bebek:
keşke bende orda olabilseydim sizleride tanımış olurdum :gitme:
hoşgeldin canım..keşke. bekleriz istanbul uzak değil buraya...bekleriz buyur gel..kaydirigubbakcemile
inşallah canım benim..bayramdan sonraki buluşmaya katılırsan bizleride tanımış olursun inşallah...ilk buluşmada biraz ürküyor insan .ama tanıdıktan sonra emin ol seveceksin kaydirigubbakcemile
inşallah canım benim...sıkılmıyacağını umuyorum aramızda..benim kızımda seninle yaşıt oda geliyor buluşmalara..kaydirigubbakcemilebayramdan sonra sizlerleyim inş. ablacım... burdaki konuşmalarınızda bile çok sıcakkanlısınız eminim tanıdığımda dahada çok severimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?