Sakarya///54

canım ya evet sen yazmıştın şimdi hatırladım bak bugün gelseydin buluşmada olabilirdin..ayrıca kampüstemi okuyorsun..benim kızım kampüste...opuyorumnanaktan

canlar ben çıkıyorum..ee ne yaparsınız bu gece büyük buluşma var..yavaş yavaş hazırlanayım...allaha emenet olun..hepinizi öpüyorum...zemuszemus

arkadaşlar merhaba, Sakaryalı varsa içinizde lütfen bana Pamukov aile ilgili bilgi verebilir mi? Yaşanabilir bir yer mi, nasıldır oralar?

bence sakaryanın en güzel yeri Adapazarı pamukovada arkadaşım var ve memnun değil sıkıcı biyer diyor ben hiç gitmedim ama paylaşmak istedim :)

Arkadaşlar hala bitmedimi iftar buluşması...
Hadi artık gelip haberler yazın biz gelemeyenlere.
Burda meraklı meraklı beklemedeyim....
yerimseniben

ewet bende çok merak ediyorum bi cevap gelir diye bekliyorum :)

Nasıl geçti acaba eğlenmişlerdir kesin =)

selamm arkadaşlar.iftarımız harikaydı her zmanki gibi.çok güzel vakit geçirdik.hepinize tşk efemm.

iyigeceler hanımlar umduğumdan çok çok güzel bir gece geçirdim gelmez dediklerimiz bile geldi yaa gözüm arkada kalmaz rodide harika bi iftar oraya boşverimizde sefkülüsüyle gelmiş bizede selam vermeden geçmedi sağolsun ordanda yan tarafa çay içmeye geçtik roşum ve kısmetsizim gelince ortalık iyice şenlendi birde diğer masadan kk üyesi olan ama topiğimize hiç uğramamış ama bizi görünce tanıyan nazoo adlı bi bayanda selam verince deymeyin benim keyfime hoş bunları sizlerde yaşadınız benle ama gelmeyenler için özet geçeyimde neler kaçırdıklarını bilsinler istedimsengözlerimebaksanab
hepinize çok tşk ederim ama anladımki bu gece biz birmirimiz seviyoruz beyaaa opuyorumnanaktan

hee benden sonra ne oldu onuda kalanlar özet geçerse sevinirim ben yanınızdan kalktım ama aklım sizlerde kaldı:sinifsinif:

eveet şekerler çok güzel bir iftar yemeğiydi..hepinize tek tek teşekkür ederim...özellikle panterimle tanıştığıma çok memnun oldum..çünkü daha önceki buluşmada ben yoktum ve çok merak ediyordum...çok tatlısın panterimŞeniz

iftara gelince evet kalabalıktık sonradan roşum ve pisimde bize katıldıar..kaydirigubbakcemilebeyazım biraz erken ayrıldı ama aramızdan bizden ondan 1 saat sonra kalktık..eve geldiğim gibi yatağa bir yatmışım sahurda kalktım..bir bakayım dedim..malum yaşlılık...boşwerimizide sevgülüsüylen gördük hayırlısı olsun fıstıkım..Şeniz

bende sizleri seviyorum..sohbetiniz keyif vericiydi..:lepi:

fotoları koyalımmı hanımlar sizlere sormadan koymak istemedim..fisfisfis

günaydın arkadaşlar ..harika bir buluşmaydı......iyi bir hasret giderdik..gerçi ben erken kalktım ..sora epey oturdunzmu..aklım sizde kaldı benimde..sizleri seviyorum ..iyiki sizleri tanıdım..çalıkuşum ..evt bir dahakine senide bekleriz ..

kızın akşam foto muhabiri gibi o kadar çalıştı ablacım koyun tabii resimleri bizlerde seyri alem edelim bakalım cümle alem görsün güzelliğimizi dostluğumuzuzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…