Sakarya///54

roşum allah kardeşinin mutluğunu daim etsin fazla nikah şekeri aldınmı bizede bekleriz bir tanecik:dance:

amin yengem,ay heycandan hiç birimiz nikah şekeri almamışız sonadan aklımıza geldi,allahım rüya gibi bi gündü,bidanem kuzum melekler gibi,çook çok güzeldi,
nikahtan sona küçük bi kalabalığa yemek verdiler bizde ordadık,ayrılırken uçar gibi yürüyodu meleğim,
ben çok mutluyum sizde üzülmeyin nolur dedi,içimizde tuttuk şimci size yazarken gözlerimden yaşlar akıyo,senağlamaallahım bidanemin yüzü ömrü boyunca bugün gibi gülsün inş.:Saruboceq:

amin bende okurken çok duygulandım:Saruboceq:

aamin eltim ,kaldırcam birazdan zati ,görün istedim burda olanlar görsünlee bi daa yok...

roşummm Allah hanelerine bolluk bereket onlara huzur mutluluk nasip etsin kardeşinin gülen yüzü hiç solmasın inşallahhhhhhh
biraz hatta bayağı geç kaldım ama geçen hafta nette problem vardı düzeldi bu sefer oğluşum bırakmadı eltim geldi velhasıl fırsatım olmadıııııııgeçmiş ramazan bayramınız mübarek olsun sakaryamın güzel hatunlarııı hepiniz iyisinizdir inşallahhhh hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

roşum allah nazardan saklasın:Saruboceq:
çok tatlılar maşallah ömür boyu mutluluklar canımkaydirigubbakcemile3

roşummm Allah hanelerine bolluk bereket onlara huzur mutluluk nasip etsin kardeşinin gülen yüzü hiç solmasın inşallahhhhhhh
amiin cnm ,allah razı olsun:Saruboceq:
roşum allah nazardan saklasın:Saruboceq:
çok tatlılar maşallah ömür boyu mutluluklar canımkaydirigubbakcemile3

amin cnm
allah razı olsun:Saruboceq:

kızlar bişi sorucam serdivan talat ayhan ilkokulunun çevresinden kiralık ev bulabilirizmi salı günü gelecez oraya nasıl bulcaz bilmiyorum kız işlemlerini yaptırırken baksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…