Sakarya///54

eminecim ben oraları pek bilmiyorum,serdivanda oturan arkadaşlarımız vardı ama taşındılar ,
artık daa sık gideriz bizde serdivana,yeni evlenen kardeşimin evi orda belkim karşılaşırız ,olmadı buluşmlara katılmaya çalışırısn olur mu?

sağol canım bu hafta okula başlarsa kalacak yer ayarlamamız lazım ondan sordum inşallah hayırlı bir yer olur belki ailecede gelebiliriz

Seridvanda kiralık ev çok ya bence bi gidin çevrede emlakçı yoksa bile asmışlardır camlara filan. Hem bulamasanız bile artık öğretmen oldu kızınız, öğretmen evinde kalabilirsiniz akşam:)

canım benim beni öyle duylandırdınki inan ağladım bugünlerde biraz duygusalım 38 yaşında bir arkadaşımızı kaybetdik allahım kardeşini mutlu etsin ve kardeşlerin arasına kötülük vermesin gönlü güzel kendi güzel arkadaşım öptüm seni

kızlar bişi sorucam serdivan talat ayhan ilkokulunun çevresinden kiralık ev bulabilirizmi salı günü gelecez oraya nasıl bulcaz bilmiyorum kız işlemlerini yaptırırken baksak

arkadaşım bence önce öğretmen evinde kalın bu arada ev araştırırsınız ev mutlaka bulursunuz ilk bulduğunuz evi tutmayın diye söyledim biraz gezmekte yarar vardır her türlü yardımcı oluruz sıkılmadan sor

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
yeşilgözlü ablam nur içinde yatsın arkadaşınn başın sağolsunn

amiin ablacım,allah razı olsun,:Saruboceq:Şeniz
sizinde başınız sağolsun,rabbim sabırlar versin.:Saruboceq:

slm sakaryamın gusel hatunları ben bayadır girmiyorum giremiyorumpisicimm bocugum ck ii kulagını deldirdik gecen gun kupesine alısmaya calısıo rosumum allah tamamına erdirsin ben resimleri goremedim kısmet diilmis haydecim bu ara inanki fırsatım olmuo yha yeni gelen arkadaslar tekrar hos gelmısler sizleri ozledim ben yha hepicinizi operemmmmmmmmm

yeşligözlüm başınız sağolsun arkadaşım..inan çok üzüldüm..rabbimin taktiri elden bişey gelmiyor...

panterim canım hoşgeldin..mayhpum canım senide çok öpüyorum canım....

yeşilgözlü ablacım allah sabrlar versin..allah nur içinde yatırsın.

panter kıs neler yapıyosun ..işemi başladın yoksam?

beyazda işe başladı ortadan kayboldu..

haydeç ablacım ayağın nasıl oldu.öbür rahatsızlığın için dtr gittin mi?

merhabalar....bir kaç gündür giremedim ..nasılsınız bakalım ..roşum ben resimleri kaçırdım galiba..allah bir yasrıkta kocatsn.canım yeni evlileri..haydeçim ayağına ne oldu geçmiş olsun..ben girmediğim için görmedim..yeşilgözlüm..alh sabırlar versin yakını kaybetmek zor elbet..myhope canım bir toplanabilsek ..seni rahtsız etçez bakalım inşalh en yakın zamnda....bende bir kaç halı yıkadımk kış girmeden..şimdlik bu kadr ..görüşmek üzre ..hoşçakalın..

hos bulduk gulum ozledinmi beni sole bakem :kedi:

özlemem mi canım ya nerelerdesin..ay dedim panterim de gelmiyor artık..neyse geldin çok sevindim cicim..Şeniz

kısmetsizim pisim ayağım aynı canım sorun gitmedi ..ama senin dediğin gibi tabanlık alıcam..sanırım tek çözüm o..diğer probleme gelince geçti o bende boşverdim dr gitmedim..pisim sen nasılsın canım...Şeniz

gümüşüm kolay gelsin canım..yaza çık iş kışa gir iş ne bu hanımların çektiği be arkadaşım...topuk dikeni çıktı bende onu sordu pisim canım..Şeniz

haydecım tekrar gecmıs ossun
gumusum kolay gelsın
haydecım burdayımda boncugumla wakit geciriyoruz bol bol yha bıse dıcem arayı uzatmadan bi bulusma daaa yapsak nası olar hatunlar acep??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…