haydecım tekrar gecmıs ossun
gumusum kolay gelsın
haydecım burdayımda boncugumla wakit geciriyoruz bol bol yha bıse dıcem arayı uzatmadan bi bulusma daaa yapsak nası olar hatunlar acep??
gunaydın sakaryam dun toyotaya dıs hastanesıne gıttımdıs etlerımde kanama war fılm cekıldı dıs etlerım hassasmıs dahılıyeye yonlendırdı dr kanınıza bakılsın dedı randewu aldım 2 de gıdcem dahılıye toyotaya tekrar ıns kotu bıse cıkmaz saat 10 dadaboncugumun toplantısı war malum para ısterler masraflar basladıkaydirigubbakcemile
canımya çok geçmiş olsun..inşallah bişey çıkmaz... evet toplantılar öyle dünde benim oluşumun toplantısı vardı gerçi oluşum anasınıfı ama 85 tl istiyorlarmış...:1shok:neyse iyi haberlerini bekliyoruz canım..
gümüşüşüm çalıkuşum hoşgelmişsiniz..sağolun sizin gününüz aydın olsun..
çalıkuşum annenleri yolcu ettinmi canım..benneyaptımki
haydeç ablam iyisin mi inş.
işlerinde kolaylık dilerim sakaryanın en hamarat hatun kişisiiopuyorumnanaktan
Ablacığım annemler arefe gecesi geldiler. Bayramın ikinci günü döndüler....
Abimin sadece iki gün izni vardı malesef çok az kaldılar burda..:1no2:
Ama yinede bayramı hep beraber geçirmek çok güzeldi benim için.
tmm ablacım size nasıl uyarsa öle olur,sen işlere girişmeden gidelim bigünkaydirigubbakcemile5 bebek kocaman adam oldu biz gidene dekakannehircanım ben iyiyim inşallah sende iyisindir..yorgunluğunu attınmı üstünden...valla hamaratmıyım yoksa mecburuyettenmi bilmem canım ya...şimdide 15 20 güne kadar pekmeze giricem...of 1 ay sürer ..3 çocuk olunca hepside okuyunca kalmıyor para mara..anca yetişiyor canımcım...mayhopa gelince ayın 5 den sonra ayarlasak malum maaşı beklemem lazım birde sonraya kalmasın çünkü dediğim gibi pekmez yapıcaz ondan sonra 1 ay siteye bile giremem ben ..hepiciğinizi öpüyorum canlarım...Şeniz
canım olsun 2 günde dolu dolu yaşamışsınızdır ya..bizde böyle senin gibi ayrıyız ben burda tekim ablamla kardeşim denizlide erkek kardeşim ankarada şimdi tayini çıktı gelinimizin hakkari yüksokovaya taşınacaklar..annemle kız kardeşim düzcede ..valla anlıyorum ben seni çok zor oluyor kardeşler uzak oldumu...şimdi annemle denef denizliye gittiler ah bende yanlarında olsaydım diye çok üzüldüm...
tmm ablacım size nasıl uyarsa öle olur,sen işlere girişmeden gidelim bigünkaydirigubbakcemile5 bebek kocaman adam oldu biz gidene dekakannehir
sağlık olsun da,allah kavuştursun ablacım ,çok zordur eminim,allahtan biz 4 kıskardeş hepimiz sakaryadayız,yakın olmamıza rağmen en küçüümüzün evlenmesi çok zorumuza gitti,hem yorgunluk,hem hüzün anca bugün kendime gelip,evime bakabildim,az bi su temizlii yapsam ii olcek,yavaştan başladım bakalım bana kolay gele inş.
selam bayanlarrrrr nasılsınız? ben evde çok sıkılıyorum ya bikaçgündür pc bozuktu siteyede giremedim bütünn gün evde yanlız oturmak çooookkk sıkıcıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?