Sakarya///54

canım ya çok sevindim inan...ayrıca geçmiş olsun dieğin içinde teşekkür ederim...canım hakkında hayırlı olur inşallah....Şeniz

canım ya hayırlısı olsunda sen rahatsız değilmiydin...

beyazcım hoşgeldin.. çok sevindim geldiğine....önümüzdeki haftaya gün koyalım kızlar myhopeye haber verelim..dahah fazla uzamsın..iyi olur,,görüşmek üzre bayanlar şimdilik hoşçakalın,,,

günaydınnnn şekerlerr..
pantercim geçmiş olsun cancağızım..inşallah önemli bişey yoktur
haydeç aplam bencede tabnlığı al ..ihmall etme.
yeşil gözlü aplacım valla okul dertleri masrafları biticek gibi gözükmüyor..
beyaz kıs hadi hayırlısı..bak ne güsel herşey yoluna girmiş..
hakket ayarlayında gidelim myhopa.
2gündür ankardaydım .çok yorgunum bide ev almış başını gitmiş.biraz toparlanıyım gene damlarım buralara..hepiciğinizi öperimmmŞeniz

yingem sen daha önceden tecrübelisin bu konuda,kendine en önemlisi sağlığına güveniyosan yaparsın diye düşünüyorum benvereliniortak

gözünaydın diyim beyazcım,sonunda şansın yola geldi galba,yerimsenibenişinden memnunsun diye anladım benkaydirigubbakcemile5
kardeşim için aamiin diyim cnm,allah razı olsun,oof aklıma geldi yine,hayla evlendiine inanamıyom bee:gitme:
küçük meleğim balayında şimci,neyse o çok mutlu ,bizde alışcaz:Saruboceq:

herkeslere tünaydın diyim ,bizim sularımız kesik ya,nasıl cnm sıkıldı,makineye tül atmıştım,cam silcektim,netçem bilmiim,kullanmaa bi damla su yok çıldırciim yaakötükedihüsooynatmaa az kaldı yanelaelaelaelaelae

Son düzenleme:
selam millet bugün hava çok güzel bende çok güzelimzemuszemus
ayy bugün erkenden gelecektim sözüm ona yanınıza amma velakin kayıt için gelen öğrenciler olunca geç kaldım neysem şimdi buralardayım, buralarda olanlar gelinde azcık sohbet edelim:hulya:

slm millet haydecım rosum pisicim gumusum allah razı ossun
dun dahılıye dr a gıttım bu sabah ac karnına 9 a randewu werdıler kan werdım bugun 2 bucukta alıcam sonucları
dıs macunum clinomin dıe bı marka sıgara ıctıgım ıcın onu kullanıyorum kıslar dr soledıgıne gore dıs etlerım ck hassasmıs bırı gargara bırı hap olmak uzere 2 ılac werdı kullanıyorum 2 gundur bakalım ne olacak gorucezz
beyazım prensesın ıcınde hayırlı olsun
rosum we pisicik ne yalan soliyim ben bıktım temızlık yapmaktan nıyetı bodum zengın bıtane bulup hızmetcılı ew tutacammm :kedi: dermısım
sımcılık hepıcınızı operem canlarım

tmm ii fikir panterim, sen zengin kocayı bul ,hizmetçii bizede gönder olur mu:roflol:
tekrar geçmş olsun,umarım faydalı olur tedavin

beyazcım sobbet edelimde benim işlerim çok,cnm sıkkın, sular gelmii yaa

geçmiş olsun pantercim
zengin koca meselesine gelince özel sipariş verilen bi yer aıyorum söz bulunca sanada haber veririm kaydirigubbakcemile3

sorma sıyırıyom kafayı,oturduum yerde duramıyom,inş bi an önce gelir,
yeni işinden memnunsun galbaa hıı

iyi çok şükür canım ama sürekli burda bulunmam gerekiyo o biraz sıkıcı dışarı çıkmam için yerime güvenilir birini koymam lazım onu da haa deyince bulamıyorum herkezde bu masa başında oturmaya gireni çıkanı konturol etmeye meraklı değil iştee öffff neyseki net bağlandı yoksam patlıyodum sıkıntıdan gerçi sürücü kursu sınavına çalışmak oyaladı baya beni allahtan

hoşgeldin canım..evet yoktun ne zamandır..nasılsın...opuyorumnanaktan

ne yapayım haydeç ablacım ya sıkılıyorum bütüngün evde işe başlıyayım dedim kafama göre bulabilirmiyim bilmiyorum anaokulu öğretmenliği yapıyodum bursada acaba burdada devam edebilirmiyim kfam çok karışık. etrafımda kimse yok canım sıkıldığında bi kahve içelim diyebileceğim bakalım ne olacak:ecrin_bebek:

gel güzelim sen bana ben sana kahvede yaparım muhabbette ederiz benimde canım sıkılıyo zatiiibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…