iyigeceler kızlar ben geldim yaşıyorumyaşıyorum merak etmeyin:dilcikar:
öööffff bu yurda girdiğimden beri net yüzü göremedim anca sağolsunlar bağladılar ilk akşam şansıma kaça falan bi yerlerden bağlanmıştım ama ondan sonra olmadı çok şükür bundan sonra hep buralardayım o kadarki sıkılacaksınız benden çünkü burda yapılacak başka bi iş yokşakkıdı
eeee ne var ne yok bakalım görüşmeyeli özledinizmi benişutarafagitti
roşum kardeşinin evliliği hayırlı olsun canım allah bi yastıkta kocatsınopuyorumnanaktan
haydeç ablacım yine bi rahatsızlıklar nüksetmiş galiba uykuluyum okuduklarımı tam anlayamadım ama ben yine geçmiş olsun dileklerimi göndereyim
ayrıca bana hayırlı olsun diyen bütün arkadaşlarıma tşk ederim inş hayırlı olur daim olur
bu arada kızımıda kreşe yazdırdım 3 gündür problemsiz gidip geliyoruz çok şükür bugünde servis ayarladım oda sorunsuz olur inş bendeki havadisler bu kadar arkadaşlar yarın bool bol konuşuruz iyigeceler tatlı rüyalarŞeniz
merhaba sakaryamın güzel hatunları bir işe kalkıştım ama iyimi olur kötümü olur bilmiyorum bulunduğumuz yerde bir eczanemiz var sahibi çocuğuna bakıcı arıyormuş gidip görüştüm ama karar veremiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirimkafamçokkarıştı:uhm:
canım ya hayırlısı olsunda sen rahatsız değilmiydin...
canım kendine güveniyosan .. yapabilrsin bence .,,.hem başkasına hem kendine faydan olr ....tabiki,,evet rahatsızlık var ama etrafıma faydalı olabilirmiyim diyede düşünmüyor değilim
yingem sen daha önceden tecrübelisin bu konuda,kendine en önemlisi sağlığına güveniyosan yaparsın diye düşünüyorum benvereliniortakmerhaba sakaryamın güzel hatunları bir işe kalkıştım ama iyimi olur kötümü olur bilmiyorum bulunduğumuz yerde bir eczanemiz var sahibi çocuğuna bakıcı arıyormuş gidip görüştüm ama karar veremiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirimkafamçokkarıştı:uhm:
iyigeceler kızlar ben geldim yaşıyorumyaşıyorum merak etmeyin:dilcikar:
öööffff bu yurda girdiğimden beri net yüzü göremedim anca sağolsunlar bağladılar ilk akşam şansıma kaça falan bi yerlerden bağlanmıştım ama ondan sonra olmadı çok şükür bundan sonra hep buralardayım o kadarki sıkılacaksınız benden çünkü burda yapılacak başka bi iş yokşakkıdı
eeee ne var ne yok bakalım görüşmeyeli özledinizmi benişutarafagitti
roşum kardeşinin evliliği hayırlı olsun canım allah bi yastıkta kocatsınopuyorumnanaktan
haydeç ablacım yine bi rahatsızlıklar nüksetmiş galiba uykuluyum okuduklarımı tam anlayamadım ama ben yine geçmiş olsun dileklerimi göndereyim
ayrıca bana hayırlı olsun diyen bütün arkadaşlarıma tşk ederim inş hayırlı olur daim olur
bu arada kızımıda kreşe yazdırdım 3 gündür problemsiz gidip geliyoruz çok şükür bugünde servis ayarladım oda sorunsuz olur inş bendeki havadisler bu kadar arkadaşlar yarın bool bol konuşuruz iyigeceler tatlı rüyalarŞeniz
slm bende yeni katıldım aranıza opuyorumnanaktan
slm bende yeni katıldım aranıza opuyorumnanaktan
beyazcım sobbet edelimde benim işlerim çok,cnm sıkkın, sular gelmii yaa
hoşgeldin canım..evet yoktun ne zamandır..nasılsın...opuyorumnanaktan
ne yapayım haydeç ablacım ya sıkılıyorum bütüngün evde işe başlıyayım dedim kafama göre bulabilirmiyim bilmiyorum anaokulu öğretmenliği yapıyodum bursada acaba burdada devam edebilirmiyim kfam çok karışık. etrafımda kimse yok canım sıkıldığında bi kahve içelim diyebileceğim bakalım ne olacak:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?