iyi geceler sakaryam,
panterim çok üzüldüm ya,
allahım acil şifa versin,evlatlarına bağışlasın inş
merhabalar hanımlar pantercim geçmiş olsun allah acil şifa versin komşunuza evlatlarına bağışlasın inş. bugünlerde bunalım takılıyorum zati içim sıkılıyo bide böyle üzücü şeyler okudukça dha kötü oluyorum oofff yaaa güzel bişeyler duymaya ihtiyacım var kızlar çok mutsuzum:sinifsinif:
Günaydıınnnvereliniortak
Bu akşam rüyamda gördüm sizleri hayırdır inşallah diyerekten bi uğruyayım dedimm
Nasılsınız...CADIARZU
Hasta ve hastası olanlara geçmiş olsun.:teselli:Morali bozuk olanlara takmayın boşwerin gitsin yaşamanıza bakın..:hulya:
Haydin ben kaçtım öpüyorum herkesleriŞeniz
panterim geçmiş olsun komşunuza Allah şifa versin evlatlarına bağışlasın inşallahhh:Saruboceq:
haydeç ablamm sizede geçmiş olsunn inşallah ameliyatı çok iyi geçerrrrr:Saruboceq:
beyazım hayırdır yaa bu sıralar hep böylesin bak kızında alışmış artık huysuzluk yapmıyormuş ne güzell başka bir sorun mu var acabaa miden nasıl oldu bu aradaa:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzŞenizŞeniz
günaydın...myhope panterim sağolun ya..inşallah ameliyat iyi geçer..bende bugün çok huzursuzum..kayınpederim 76 yaşında belki o yüzden tedirginim... benim babam sağ olmadığı içinmi nedir kayınpederimi baba gibi görürüm ve çok severim..rabbim tüm hastalara şifa versin..AMİN..
gumusum sanada gunaydın hayırlı ıslerrr:1rolleyes:
BOSWER senın burda gormeyelı bayagı olmustu gııııı
tabii hanımefendi aşık yaa takmayın diyooo heyy aşkkk sen nelere kadirsinsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?