Sakarya///54

iyi geceler sakaryam,
panterim çok üzüldüm ya,
allahım acil şifa versin,evlatlarına bağışlasın inş

merhabalar hanımlar pantercim geçmiş olsun allah acil şifa versin komşunuza evlatlarına bağışlasın inş. bugünlerde bunalım takılıyorum zati içim sıkılıyo bide böyle üzücü şeyler okudukça dha kötü oluyorum oofff yaaa güzel bişeyler duymaya ihtiyacım var kızlar çok mutsuzum:sinifsinif:

beyazım saolasn al bendende o kadar benım hec tadım kalmadı
bi pıncırla aram ıı sukurler ossun bugun carsamba yapcem yıne ben

slm hastalara çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..panterim komşunuz için çok üzüldüm...gümüşüm işin hayırlı olsun...bende ne zamandır giremedim kayınpederim hastalandı bugünde karaman hastahanesine yatırdık yarında prostattan ameliyat olacak.. kayınpederiminde baya yaşı var nasıl olacak bilmiyorum....neyse canlar kayınvalidemde bende kalacak belki baya giremem ..görüşmek üzere..sevgiyle kalın canlar...Şeniz

panterim geçmiş olsun komşunuza Allah şifa versin evlatlarına bağışlasın inşallahhh:Saruboceq:
haydeç ablamm sizede geçmiş olsunn inşallah ameliyatı çok iyi geçerrrrr:Saruboceq:
beyazım hayırdır yaa bu sıralar hep böylesin bak kızında alışmış artık huysuzluk yapmıyormuş ne güzell başka bir sorun mu var acabaa miden nasıl oldu bu aradaa:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzŞenizŞeniz

slm hatunlar nasılsınız bakalım ben bugun beyazıma ugradım yıne bıraz lafladık moralı pek ıı dııl en kısa zamanda atlatır ınss
haydecım cokk gecmıs ossun benım babada oldu bılıın prostattan bende ck korkmustum ama rabbıme sukurler ossun sımdı ıı gusel dıleklerın ıcın de saol kusum
gumusum allah razı ossun yenı ısın hayırlı ossun yazdımmı bılmıyom unuttu ısemkusuruma bakma ne olur
myhope surda acıkın kaldı yuzyuze sohbet edıcez allahın ıznı ıle
komsuma gelınce yogun bakımda ımıs hala mewlam en kısa zmanda sıfa werır ınss....

günaydın...myhope panterim sağolun ya..inşallah ameliyat iyi geçer..bende bugün çok huzursuzum..kayınpederim 76 yaşında belki o yüzden tedirginim... benim babam sağ olmadığı içinmi nedir kayınpederimi baba gibi görürüm ve çok severim..rabbim tüm hastalara şifa versin..AMıN..

gunaydın sakaryam
haydecım tekrar gecmıs ossun allahın ıznı ıle bı an once sıfa bulur ınsss
ousumu okua gonderdım yatıomm :a015: ck usudum bu sabah ben yha

Günaydıınnnvereliniortak

Bu akşam rüyamda gördüm sizleri hayırdır inşallah diyerekten bi uğruyayım dedimm

Nasılsınız...CADIARZU

Hasta ve hastası olanlara geçmiş olsun.:teselli:Morali bozuk olanlara takmayın boşwerin gitsin yaşamanıza bakın..:hulya:

Haydin ben kaçtım öpüyorum herkesleri
Şeniz

tabii hanımefendi aşık yaa takmayın diyooo heyy aşkkk sen nelere kadirsinsengözlerimebaksanab

bilmiyorumki bugünlerde çok içim sıkılıyo garip bi hüzün var içimde hiç bişey beni mutlu etmiyo havalardandır herhal diyorum-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun ablacım anladığım kadarıyla kayınpederin rahatsız yaşta aslında çok değil allah gecinden versin başınızdan eksik etmesin tez zamanda sağlığına kavuşsun inş.
gumusum sanada gunaydın hayırlı ıslerrr:1rolleyes:

bana günaydın yokmufisfisfissenağlama

çokk aydın
dertlilere deva hastalara şifa evde kalmışlara koca ver yarabbii

selam kızlar dün eve erken gittim biraz nette vakit geçirim diye:) pc çöktüü
bugünde erken gidip formatlıcam :)
hafta sonu nerde kaçta buluşuyoruz varmı bi fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…