Sakarya///54

iyi geceler güzel hatınlar
haydeç aplam geçmiş olsun.allah şifa versin inşallah.
evet kıslar ya cuamartesi günü kaçta buluşacağız deyiverem bakkem

ewt diyiwerinnn bakalım bu arada pisicik öperemmmmsositososito

halledelim gülümm.ben daha öncede söyledim tatlı bişeyler şeetmeyi düşünüyorum..cokacimcoook

kızlar kafayı yedirecek bu kadın burda bana yaa yok yarın başka bi iş bakıcam duramıcam ben burda bugünde gelmiş çocuğumun eşyalarına karışıyo burda tutma diyo tv yi kaldır çocuğunun eşyalarını kaldır ee ben nasıl oyalıcam bu çocuğu burda hanii burası evim gibi olacaktı bu odada 24 saat resmi takılmamı istiyorlar ama kusura bakmasınlar kimseninde gelip gittiği yok zaten uğraşamam gitsinler başka esir bulsunlar kendilerineklava:şuan çok sinirliyim ve çok üzgünüm anlatamam ne olur dua edin yarınki görüşme güzel geçsin ve ben orda işe başlıyayım herşey güzel gitsin artık yaa duramıcam burda yoksa:çok üzgünüm:

adam gibi karsına al konus beyazım yha bana nie bu sekilde dawranıyorsun die benden ne istiyorsun die bu ozlemmıydı neydı o mu yoksam otekı bahsettıgınmı cıkaramadım
dun teyzende soledı senı kendı kendıne ısten cıkarmaya calısıyorlar cnm

haydeç ablacım çok geçmş olsun,allah acil şifalar versin:Saruboceq:

inş.gönlüne göre olsun beyazım:Saruboceq:

kıslar bende çok kötüyüm,
keyfim hiiç yok:sinifsinif:
anacımın ayağı 1 aydır alçıdaydı,onu kontrole götürdüm,dr alçıyı çıkarıp filmi görelim dedi,alçı odasının önünde sıra beklerken,içerden bi bebek kıyameti kopardı,yavrumun bacağı alçıdaymış,alçıyı makineyle kesen şahsiyet,tut bebişin bacağını kes,alçının içinden kanlar akmaya başladı ,allahın cezası:mymeka:kapı aralığından bakıyom bende,anne, babası perişan,
inanın sinirlerim boşaldı,bütün vücudum uyuştu tir tir tiredim,tabii eve gelincede bi yattım saaatlerdir beynim uyuştu,çok üzgünüm hala:çok üzgünüm:
neyseki tek ii şey ,anamın parmağı kaynamışta alçıdan kurtuldu:Saruboceq:

rosumum gecmıs ossun cnm yha ne oluyo bole topıgımıze anlamadım al bırınden wur otekıne kursun mu doktursek ne yapsak topigimize allah o dr nasıl biliyosa ole yapsınlar hasta diil sanki kadawrayız dinlendigin ii olmus guzelim biraz kendine gelmissindir

aman yok be pıntırım yattıkça daa beter oldum,
sevgülü kayınpederim geldide mecbur kalktım,
kocişimlen oturuyolar odada,
pıntırım şey dicem,buluşma için 1.30 da buluşalım demişiniz,
o saatte başlarız herkesin toplanması 2 yi bulur,
bende 2 ye doğru anca çıkarım o bile erken ,benimkilerden kaçmak o kaa kolay deel,
bende tuzlu mama yapayım baride,
sen ,ben eltimden başka kimse yok mu,
nerde bu topic sakinleri,
bebişi görmee gelmicekmisiniz bakem hee

beyazım buralarda idi gulum amma
dedıgın saatte de olur ben cogunluga uyarım gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…