Aşıkmı benmi nerden çıkardındelikafadulden
Ne yapcan iş güç gezmek tozmaktan uğrayamaz oldum buralara:hulya:
elimde resimlerin var biliyosssuuun basarım net alemine reklam olursun alimallah görürsün nerden çıkardımı:jeyyar:
aa olmuyo ama bole hep gel beklerız kuzummmmm
bende öperim panterim şekerim..
saat 1,30 nasıldır acepp
halledelim gülümm.ben daha öncede söyledim tatlı bişeyler şeetmeyi düşünüyorum..cokacimcoook
olar şekerim neye olmasın..cokacimcoookcokacimcoook
kızlar kafayı yedirecek bu kadın burda bana yaa yok yarın başka bi iş bakıcam duramıcam ben burda bugünde gelmiş çocuğumun eşyalarına karışıyo burda tutma diyo tv yi kaldır çocuğunun eşyalarını kaldır ee ben nasıl oyalıcam bu çocuğu burda hanii burası evim gibi olacaktı bu odada 24 saat resmi takılmamı istiyorlar ama kusura bakmasınlar kimseninde gelip gittiği yok zaten uğraşamam gitsinler başka esir bulsunlar kendilerineklava:şuan çok sinirliyim ve çok üzgünüm anlatamam ne olur dua edin yarınki görüşme güzel geçsin ve ben orda işe başlıyayım herşey güzel gitsin artık yaa duramıcam burda yoksa:çok üzgünüm:
slm hastalara çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..panterim komşunuz için çok üzüldüm...gümüşüm işin hayırlı olsun...bende ne zamandır giremedim kayınpederim hastalandı bugünde karaman hastahanesine yatırdık yarında prostattan ameliyat olacak.. kayınpederiminde baya yaşı var nasıl olacak bilmiyorum....neyse canlar kayınvalidemde bende kalacak belki baya giremem ..görüşmek üzere..sevgiyle kalın canlar...Şeniz
haydeç ablacım çok geçmş olsun,allah acil şifalar versin:Saruboceq:günaydın...myhope panterim sağolun ya..inşallah ameliyat iyi geçer..bende bugün çok huzursuzum..kayınpederim 76 yaşında belki o yüzden tedirginim... benim babam sağ olmadığı içinmi nedir kayınpederimi baba gibi görürüm ve çok severim..rabbim tüm hastalara şifa versin..AMİN..
kızlar kafayı yedirecek bu kadın burda bana yaa yok yarın başka bi iş bakıcam duramıcam ben burda bugünde gelmiş çocuğumun eşyalarına karışıyo burda tutma diyo tv yi kaldır çocuğunun eşyalarını kaldır ee ben nasıl oyalıcam bu çocuğu burda hanii burası evim gibi olacaktı bu odada 24 saat resmi takılmamı istiyorlar ama kusura bakmasınlar kimseninde gelip gittiği yok zaten uğraşamam gitsinler başka esir bulsunlar kendilerineklava:şuan çok sinirliyim ve çok üzgünüm anlatamam ne olur dua edin yarınki görüşme güzel geçsin ve ben orda işe başlıyayım herşey güzel gitsin artık yaa duramıcam burda yoksa:çok üzgünüm:
kıslar bende çok kötüyüm,
keyfim hiiç yok:sinifsinif:
anacımın ayağı 1 aydır alçıdaydı,onu kontrole götürdüm,dr alçıyı çıkarıp filmi görelim dedi,alçı odasının önünde sıra beklerken,içerden bi bebek kıyameti kopardı,yavrumun bacağı alçıdaymış,alçıyı makineyle kesen şahsiyet,tut bebişin bacağını kes,alçının içinden kanlar akmaya başladı ,allahın cezası:mymeka:kapı aralığından bakıyom bende,anne, babası perişan,
inanın sinirlerim boşaldı,bütün vücudum uyuştu tir tir tiredim,tabii eve gelincede bi yattım saaatlerdir beynim uyuştu,çok üzgünüm hala:çok üzgünüm:
neyseki tek ii şey ,anamın parmağı kaynamışta alçıdan kurtuldu:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?