günaydın arkadaşlar..cumanız mubarek olsun.. bende tuzlu yapayım o zaman...neden olmasın canocum..sen çalışan hatunsun..hiç bişey almasanda olur bence..opuyorumnanaktan
aman allahım kımlerı goruyorummŞenizŞenizŞeniz
iim cnm sen nasılsın urasıom bildigin gibi....
bende aynen bildiğin gibi panterim..kafamçokkarıştı
birazdan hazırlanıp karaman hastahanesine gidicem kayınpederimin yanına...bakalım bugün ameliyata alacaklarmı.
en azından moral olurum ..neyse kafanızı ağrıtmayayım...yarın kafayı dağıtırız biraz ..görüşmek iyi gelecek...kaydirigubbakcemile5
allah bı an once sıfasını wersın ıns.. gulum benımde babam oldu biliosun bende ne kadar sorun yapmıstım allahın izni ıle kolay gecer amelıyatı
bı an once alsalardı stresınden kurtulsanız
ne agrıtması paylasacaksın tabıkıde gulum yha ettıgın lafa bak
opuyorumnanaktan
sağol canım benimŞeniz dediğim gibi kendi de stres yapıyor ama ben ondan daha çok yapıyorum..can işte kayınpederimde olsa kıyamıyorum kimseye... baban iyi sanirim artık..birde hastahanede ne kadar yattı ve nerde ameliyat olmuştu..merak ettim..
hihoyyt kızlar günaydınnnnn
sabah muhabbetini koyulamışsınız ne güzell
haydeç aplam allah teZ zamanda..hayırlı haberler inşallah..
hade bakkem yarın kaçta buluşuyoruz.nerde buluşuyoruz haber edinn..ses verin biii
cnm benim baba istanbulda ozelde olmustu 2 gun yattı oda kendi isteginle simdi ii sukurler olsun
ama tam iilesti denemez gulum
canım açık ameliyat olmadı o zaman ..
hihoyyt kızlar günaydınnnnn
sabah muhabbetini koyulamışsınız ne güzell
haydeç aplam allah teZ zamanda..hayırlı haberler inşallah..
hade bakkem yarın kaçta buluşuyoruz.nerde buluşuyoruz haber edinn..ses verin biii
balım lazerle oldu benım babiskomkaydirigubbakcemile
hım anladım.. babanada çok geçmiş olsun panterim...inşallah tekrarlamazda rahat eder...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?