Sakarya///54

hayırlı geceler arkadaşlar..herkesin derdi var anladığım kadarıyla..roşum inan bende öyle bişey görseydim komaya girerdim inan..annen içinde çok geçmiş olsun canım...boşwerimde uğramış hoş gelmiş sefalar getirmiş..beyazım sabır çek canım..inşallah yarınki görüşmen hayırlı geçerde bu sıkıntılardan kurtulursun... buluşma ya gelince evet rabbim bir keder vermezse sizlerleyim..ama benim köyden gelişim 1.30 geçer..nerde buluşacağınızı özelden yazarsanız saat 2ye kadar yanınıza gelmeye çalışırım...kaydirigubbakcemile5

bu arada kayınpederim bugün ameliyat olamadı kansız mış 2 ünite kan verdiler..dün adamcağızı boşu boşuna beklettiler..sanki tahlillere baksalardıda dün verselerdi bugünde ameliyat olup kurtulsaydı..neyse vardır bir hayır diyelim...hepiciğiizi öpüyorum canlar...:Saruboceq:

[B]sakaryam gunaydın temızlık yapıyorum sabahın korunde haydecım tekrar gecmıs ossun gulum dualarımdasın
herkese hayırlı cumalar[/B]

günaydınnnnnlaelaelaelaelae

kızlar sanırım dukkandan gelicem ben yarın gelirken içicek bişeyler yada hazır bişiler alsam olarmı kii

günaydın arkadaşlar..cumanız mubarek olsun.. bende tuzlu yapayım o zaman...neden olmasın canocum..sen çalışan hatunsun..hiç bişey almasanda olur bence..opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablam,
yok boş boş olmaz hepten de
poğaçamı alayım içicekmi bi diyiverin

günaydın arkadaşlar..cumanız mubarek olsun.. bende tuzlu yapayım o zaman...neden olmasın canocum..sen çalışan hatunsun..hiç bişey almasanda olur bence..opuyorumnanaktan

aman allahım kımlerı goruyorummŞenizŞenizŞeniz

iim cnm sen nasılsın urasıom bildigin gibi....

bende aynen bildiğin gibi panterim..kafamçokkarıştı

birazdan hazırlanıp karaman hastahanesine gidicem kayınpederimin yanına...bakalım bugün ameliyata alacaklarmı.

en azından moral olurum ..neyse kafanızı ağrıtmayayım...yarın kafayı dağıtırız biraz ..görüşmek iyi gelecek...kaydirigubbakcemile5

allah bı an once sıfasını wersın ıns.. gulum benımde babam oldu biliosun bende ne kadar sorun yapmıstım allahın izni ıle kolay gecer amelıyatı
bı an once alsalardı stresınden kurtulsanız
ne agrıtması paylasacaksın tabıkıde gulum yha ettıgın lafa bak
opuyorumnanaktan

sağol canım benimŞeniz dediğim gibi kendi de stres yapıyor ama ben ondan daha çok yapıyorum..can işte kayınpederimde olsa kıyamıyorum kimseye... baban iyi sanirim artık..birde hastahanede ne kadar yattı ve nerde ameliyat olmuştu..merak ettim..

hihoyyt kızlar günaydınnnnn
sabah muhabbetini koyulamışsınız ne güzell
haydeç aplam allah teZ zamanda..hayırlı haberler inşallah..
hade bakkem yarın kaçta buluşuyoruz.nerde buluşuyoruz haber edinn..ses verin biii

cnm benim baba istanbulda ozelde olmustu 2 gun yattı oda kendi isteginle simdi ii sukurler olsun
ama tam iilesti denemez gulum

AMİN canım AMİN...

canım günaydın ..seninde cuman mubarek olsun..siz ne derseniz ben uyarım..ama saat verin ona göre gelirim.. birde bizim araba saatlerimiz her saat başı ve 40 dakika sürüyor ayarlamayı ona göre yaparsanız sizi bekletmemiş olurum..yerimseniben

pisicimm slm rosumum 2 de istediydi:kedi:

şu mübarek günde rabbim bütün hastalara şifa versin..
panterim şekerim ..ozaman saat 2de olsun.
kimler geliyo bakkem.gelemeyn olmaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…