şu mübarek günde rabbim bütün hastalara şifa versin..
panterim şekerim ..ozaman saat 2de olsun.
kimler geliyo bakkem.gelemeyn olmaz inşallah..
alooo yarın buluşma var nerde bu millet nerde bu devlet-tatlicadiarzu-
bugün keyfime yokdiyecek sabah moral sıfırdı ama şimdi iyim bir haftadır inanın yüreğim daralıyor içim sıkılıyodu dün akşam patlak verdi neyseki rabbim dualarımı kabul etti neti açtığım gibi bi iş bugünde görüşmeye gittim umduğumdan olumlu geçti ve pazartesi oraya başlıyorum burda inş son gecem burasıda olmadı ama burdan kendim ayrılıyorum rest çekiyorum bunlara çok sinir ettiler beni çok kendimi esir kanpına düşmüş gibi hissediyodum yaa şimdi yüreğimde bi ferahlama var umarım bundan sonra herşey yolunda gider yarın bol bol konuşuruk artkı öpirem sizleri hee ben buralardayım gelen olursa gelirim yineopuyorumnanaktan
beyazım hayırlısı oldum sewındım senın adına bızde de mısafır wardı ancak gıttı ben gırene kaar kımse kalmamıs
beyazım senin adına çok sevindim canımya..hadi bakalım hayırlısı olsun..ya nil ve gümüşten haber yok..onlara haber verildimi acaba...benneyaptımki
çok saoll ablacım,hayırlı geceler arkadaşlar..herkesin derdi var anladığım kadarıyla..roşum inan bende öyle bişey görseydim komaya girerdim inan..annen içinde çok geçmiş olsun canım..
:
alooo yarın buluşma var nerde bu millet nerde bu devlet-tatlicadiarzu-
bugün keyfime yokdiyecek sabah moral sıfırdı ama şimdi iyim bir haftadır inanın yüreğim daralıyor içim sıkılıyodu dün akşam patlak verdi neyseki rabbim dualarımı kabul etti neti açtığım gibi bi iş bugünde görüşmeye gittim umduğumdan olumlu geçti ve pazartesi oraya başlıyorum burda inş son gecem burasıda olmadı ama burdan kendim ayrılıyorum rest çekiyorum bunlara çok sinir ettiler beni çok kendimi esir kanpına düşmüş gibi hissediyodum yaa şimdi yüreğimde bi ferahlama var umarım bundan sonra herşey yolunda gider yarın bol bol konuşuruk artkı öpirem sizleri hee ben buralardayım gelen olursa gelirim yineopuyorumnanaktan
merhaba hanımlar .bugün çok güzeldi.. benim için...kafam yerine geldi....kızlar nilin selamı vardı sizlere .. söyledimii
bilmemCADIARZU üstüme kalmnasın..her.kese iyi gecelr..:teytey:
eşimi bebişimi uyuttum geldimmmmmmmopuyorumnanaktan
öncelikle hepinize çokkk teşekkür ederimmm gelmekle kalmadınız yoruldunuzda ellerinize ayaklarınıza sağlıkk çok güzel bir gündü panterim sonunda seninle tanışabildiğime çokk sevindim evet nily yoktu çalıkuşumla boşwerimde keşke onlarda gelebilselerdiii oğluşumun selamı var teyzeleriiii hepinizi çok çok öpüyorrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?