Sakarya///54

slm kızlar cumanız mübarek olsun rabbim tüm dualarınız kabul etsin dualarınızda bende olayım inş. bugün 2 de görüşmeye gidecem inş. yüce rabbim güzel bi kapı açar çok bunaldım artık iş konusunda ne yapacamı şaşırdım var bende bişey ama çözemedim:sinifsinif:
yarın içinde 2 de donatım okulunun önünde buluşalım diyorum ben sizede uyarsa tabiiyerimseniben

beyazcım üzme kendini her işte bi hayır vardır.rabbim gönlünegöre versin
temamdır o zaman donatım okulunda buluşuyoruz.kaydirigubbakcemile5

alooo yarın buluşma var nerde bu millet nerde bu devlet-tatlicadiarzu-
bugün keyfime yokdiyecek sabah moral sıfırdı ama şimdi iyim bir haftadır inanın yüreğim daralıyor içim sıkılıyodu dün akşam patlak verdi neyseki rabbim dualarımı kabul etti neti açtığım gibi bi iş bugünde görüşmeye gittim umduğumdan olumlu geçti ve pazartesi oraya başlıyorum burda inş son gecem burasıda olmadı ama burdan kendim ayrılıyorum rest çekiyorum bunlara çok sinir ettiler beni çok kendimi esir kanpına düşmüş gibi hissediyodum yaa şimdi yüreğimde bi ferahlama var umarım bundan sonra herşey yolunda gider yarın bol bol konuşuruk artkı öpirem sizleri hee ben buralardayım gelen olursa gelirim yineopuyorumnanaktan

beyazım hayırlısı oldum sewındım senın adına bızde de mısafır wardı ancak gıttı ben gırene kaar kımse kalmamıs

beyazım senin adına çok sevindim canımya..hadi bakalım hayırlısı olsun..ya nil ve gümüşten haber yok..onlara haber verildimi acaba...benneyaptımki

beyazım hayırlısı oldum sewındım senın adına bızde de mısafır wardı ancak gıttı ben gırene kaar kımse kalmamıs

beyazım senin adına çok sevindim canımya..hadi bakalım hayırlısı olsun..ya nil ve gümüşten haber yok..onlara haber verildimi acaba...benneyaptımki

sağolasınız canlarımopuyorumnanaktan

hayırlı geceler arkadaşlar..herkesin derdi var anladığım kadarıyla..roşum inan bende öyle bişey görseydim komaya girerdim inan..annen içinde çok geçmiş olsun canım..
:
çok saoll ablacım,
sizinde allah yardımcınız olsun,acil şifalar nasip etsin:Saruboceq:

hadi gözümüz aydın beyazcım,inş.gönlünce olur bu iş,
bugün görüşüyoruz, inş.hepimize ii gelir bende pek tatsızım yaf:sinifsinif:
gümüş ve niliye telden haber edin,bende numaralar yok oldu,arayamıyorum kismeleri:1ninca:

günaydın demeyi unutmuşum sakaryanın sultanlarıopuyorumnanaktan
günümüz güzel geçsin,hep beraber inşkaydirigubbakcemile5

günaydın...ben nili aradım gelemiyeceğini söyledi..çalışıyormuş..sanırım gümüşte gelemez çünkü oda işe başladığını yazmıştı...gümüş biliyor zaten gideceğimizi... neyse benden havadisler bu kadar..görüşmek üzere...

gunaydın
hatunlar operem hepıcınızı bulusmada bı deısıklık yok dıme

ıı aksamlar sakaryam oo kımse gelmemıs
kıslar resımlerı topık acıp eklıcem bırazdan becerebılırsem
annemle beraber geldık ewe ancak bugun ıcın hepıcınıze tek tek tsk ederım ck guseldı myhopemla tanıstıgımada ck memnun oldum keskem nıllym de yanımızda olsa ıdı hepınızı operem

evet pıntırım kimsecikler gelmemiş henüz,
gerçekten güzel bi gün oldu,toplanmamız azcık zaman aldı,macera oldu bizekaydirigubbakcemile3
topicimiz sakinleri güzel güzel mamalar getirmşler alperen bebişimize,
tebi annesi aracılığyla tadına bakabilecek minik oğluşumuz,yerimseniben
maş.pek bi güzel olmuş,sevdik kokladık,biz gidp görene kadar kocuman adam olmuş,
allah sağlıklı uzun ömür versin ,analı babalı büyüsün:Saruboceq:

merhaba hanımlar .bugün çok güzeldi.. benim için...kafam yerine geldi....kızlar nilin selamı vardı sizlere .. söyledimii
bilmemCADIARZU üstüme kalmnasın..her.kese iyi gecelr..:teytey:

yanlış hatırlamıyosam demedin gümüşüm ,aleyküm selam,keşke gelebilseydi,yokluğu belliydi güzel yüzlü arkadaşımınopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar .bugün çok güzeldi.. benim için...kafam yerine geldi....kızlar nilin selamı vardı sizlere .. söyledimii
bilmemCADIARZU üstüme kalmnasın..her.kese iyi gecelr..:teytey:

ewt ck goseldı demedın guselım yada ben hatırlamıyorum a.s. cnm benım

eşimi bebişimi uyuttum geldimmmmmmmopuyorumnanaktan
öncelikle hepinize çokkk teşekkür ederimmm gelmekle kalmadınız yoruldunuzda ellerinize ayaklarınıza sağlıkk çok güzel bir gündü panterim sonunda seninle tanışabildiğime çokk sevindim evet nily yoktu çalıkuşumla boşwerimde keşke onlarda gelebilselerdiii oğluşumun selamı var teyzeleriiii hepinizi çok çok öpüyorrrrrrrrrrr

Canım benim bugün bende gelmek isterdim malesef artık buluşmalara gelemiyecem ben:gitme:.Güle güle büyüt bebeğini.. Resimleri koyuverinde göreyim bende:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…