panterimsaolasın ,emeğine sağlık haşinim benim:lepi:
gunaydın bebekimmm rica ederim ne dimek operim seni bendegünaydın ..gerçekten dün çok güzel bir gündü..inanın vaktin nasıl geçtiğini anlamadım...eve geldiğimde kayınvalidem evdeydi... neyse panterim fotolar harika canım ellerine sağlık...gümüşüm aleykümselam .dün sanırım unuttun..kaydirigubbakcemile3hepiciğinizi öpüyorum canlar...Şeniz
günayın güzel hatınlar..
gerçekten dün çok güzeldi.oğluşumuz gerçekten çok yahuşuklu olmuş..
gümüüşüm niliye bizden de kocaman selammmmmmlaaarrr
panterim şikerim ellerine sağlık.açmışsın topiciğiii
selam sakaryammmopuyorumnanaktan
panterimm resimler topik çokk güzel ellerine sağlıkkkkkkk:1hug:
boşwerim gelemicem derken hiç mi gelmiyeceksinnnn:çok üzgünüm:
üzülme panterim şekerim bizde buluşma bitmezz..bi dahakine onuda şeetiririzzsengözlerimebaksanabrica ettim pisicim gı hec aklıma gelmedi mama yerken cekinse idik dumanlanırken cekinse idik off yhamirmirmirmir
selam sakaryammmopuyorumnanaktan
panterimm resimler topik çokk güzel ellerine sağlıkkkkkkk:1hug:
boşwerim gelemicem derken hiç mi gelmiyeceksinnnn:çok üzgünüm:
tünaydın sultanlar nassınız ,
hepinize ii haftalar,
sabah çok kötü bi telefon aldım,moralim bozuldu,
çocukluk arkadaşım ikizlerine hamileydi,bebişleri almak zorunda kalmışlar,
6 ay 20 günlük bebişler,yaşar mı acaba,birinin durumu kötüymş,
işin kötüsü arkadaşımında hayati tehlikesi varmış,allahım korusun ,çok üzgünümmafoldumben
işim çok var bugün,canım da sıkkın,bide üstüne veli günümüz var,netçem bilmiyorumyaa:sinifsinif:
doğru diyosun açılırım bekim ,yazık pıntırım yaa,kızcağız 10 yılı aşkın süredir bebiş bekliyo,tüp bebek yöntemiyle olmuştu zati,ama neyse kendi ii olsun inşallah,bebiş yine olur:Saruboceq:rosumum gecmıs ossun gulum bebıslerın yasayabılcenı sanmıom ama allahtan umıt kesılmez gulum gun ıı gelır bıraz acılırsın tekrar gecmıs ossun balım petegım
herkese ıı haftalar hatunlar bende temızlık neyım yaptım ogleden sona carsıya cıkcam ıslerım war ewkurada ugrucam ama ıı nıyetlı olaraktan dılll sınır ettıler benı nsem sımdılık hepıcınızı operemmopuyorumnanaktan
git gulum gittdoğru diyosun açılırım bekim ,yazık pıntırım yaa,kızcağız 10 yılı aşkın süredir bebiş bekliyo,tüp bebek yöntemiyle olmuştu zati,ama neyse kendi ii olsun inşallah,bebiş yine olur:Saruboceq:
ah kuzum yha bak sımdı daa da uzuldum bole analar war ewlat ıcın yanıo bıde bugun mugede ızledım bebısı cope atmıslar yanlıs dınlemedı ısım canlı canlı hemıdeklava: klava:
sanada kolay gelsin cnm,bende yemeğimi yapiim,geçt eolsa giderim artıkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?