Sakarya///54

kıslar resimlerın boyutlarını sımdı halledebıldım bırazdan topıcıgı acıyorum
hersey sızın ıcın nan sayenızde neler orenıom beaaaakaydirigubbakcemile3

günaydın ..gerçekten dün çok güzel bir gündü..inanın vaktin nasıl geçtiğini anlamadım... eve geldiğimde kayınvalidem evdeydi... neyse panterim fotolar harika canım ellerine sağlık...gümüşüm aleykümselam .dün sanırım unuttun..kaydirigubbakcemile3hepiciğinizi öpüyorum canlar...Şeniz

günayın güzel hatınlar..
gerçekten dün çok güzeldi.oğluşumuz gerçekten çok yahuşuklu olmuş..
gümüüşüm niliye bizden de kocaman selammmmmmlaaarrr
panterim şikerim ellerine sağlık.açmışsın topiciğiii

gunaydın bebekimmm rica ederim ne dimek operim seni bende

rica ettim pisicim gı hec aklıma gelmedi mama yerken cekinse idik dumanlanırken cekinse idik off yhamirmirmirmir

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
panterimm resimler topik çokk güzel ellerine sağlıkkkkkkk:1hug:
boşwerim gelemicem derken hiç mi gelmiyeceksinnnn:çok üzgünüm:

panterimm resimler topik çokk güzel ellerine sağlıkkkkkkk:1hug:
boşwerim gelemicem derken hiç mi gelmiyeceksinnnn:çok üzgünüm:

canım alperen nasıl öp yanacığından haydeç teyzesi için...dün akşam hep alpereni konuştuk..maşşallah bebişim çok tatlı..oku anneciği alpereni nazar olmasın...

beyazım evet canım bende merak ettim hiçmi katılmıcan buluşmalara...lmaz:

çalıkuşum canım ya sende katıl aramıza artık...nilim gerçekten olmadığın çok belli oldu...senide andık canım ya...Şeniz

aslında benim aklıma gelmedi deel he,
tabaklarımız ilk geldiinde,çeşidimiz de çok dedim,çeksek mi,sora unuttum yaf,
amaan sağlık ossun ,gene buluşur çekiniriz inş.

iyi akşamlar kızlar dünden beri okadar yoğun vakit geçirdimki bi türlü girmek nasip olmadı sizlerle geçirdiğim her vaktin benim için ayrı bi keyif olduğunu söylememe bile gerek yok aslında, iyiki sizleri tanımışım,siz benim bu adada küçük dünyam oldunuz hepinizi çok seviyorum cidden bakopuyorumnanaktan
şincik resimlere bakmaya uçuyorum

slm hatunlar ancak fırsat buldum gırıyorum
bırazdan donup yazacam yorumlarımıkaydirigubbakcemile2

tünaydın sultanlar nassınız ,
hepinize ii haftalar,
sabah çok kötü bi telefon aldım,moralim bozuldu,
çocukluk arkadaşım ikizlerine hamileydi,bebişleri almak zorunda kalmışlar,
6 ay 20 günlük bebişler,yaşar mı acaba,birinin durumu kötüymş,
işin kötüsü arkadaşımında hayati tehlikesi varmış,allahım korusun ,çok üzgünümmafoldumben
işim çok var bugün,canım da sıkkın,bide üstüne veli günümüz var,netçem bilmiyorumyaa:sinifsinif:

rosumum gecmıs ossun gulum bebıslerın yasayabılcenı sanmıom ama allahtan umıt kesılmez gulum gun ıı gelır bıraz acılırsın tekrar gecmıs ossun balım petegım

herkese ıı haftalar hatunlar bende temızlık neyım yaptım ogleden sona carsıya cıkcam ıslerım war ewkurada ugrucam ama ıı nıyetlı olaraktan dılll sınır ettıler benı nsem sımdılık hepıcınızı operemmopuyorumnanaktan

rosumum gecmıs ossun gulum bebıslerın yasayabılcenı sanmıom ama allahtan umıt kesılmez gulum gun ıı gelır bıraz acılırsın tekrar gecmıs ossun balım petegım
doğru diyosun açılırım bekim ,yazık pıntırım yaa,kızcağız 10 yılı aşkın süredir bebiş bekliyo,tüp bebek yöntemiyle olmuştu zati,ama neyse kendi ii olsun inşallah,bebiş yine olur:Saruboceq:

sanada kolay gelsin cnm,bende yemeğimi yapiim,geçt eolsa giderim artıkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

git gulum gittyerimseniben

roşumm Allah yardımcısı olsun inşallah annede melekleride iyileşirlerr yaa çok üzüldüm okuyuncaa Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın meleklerini annelerine bağışlasın inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
panterimm niye kızdırdılar bakim seniiiCADIARZUdiğerine yorum yapamayacam şoka girdim şu andaaa bide izlesemm offf ne insanlar var yaaa gerçi insanda denmez ama hayvan desen hayvanlara haksızlık olur ben diyecek kelime bulamıyorummmkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…