amin myhopem,allah razı olsun,arkadaşım iyileşmee başlamış,haberini aldım,bebeklerden biri ii değil ,allah yardımcıları olsun inş.:a015:selam sakaryammmopuyorumnanaktan
roşumm Allah yardımcısı olsun inşallah annede melekleride iyileşirlerr yaa çok üzüldüm okuyuncaa Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın meleklerini annelerine bağışlasın inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
panterimm niye kızdırdılar bakim seniiiCADIARZUdiğerine yorum yapamayacam şoka girdim şu andaaa bide izlesemm offf ne insanlar var yaaa gerçi insanda denmez ama hayvan desen hayvanlara haksızlık olur ben diyecek kelime bulamıyorummmkötükedihüso
oof pıntırım bana evkur demee,myhopem kızdırdı mikroplar benı soleki
ramazanın son haftası ewkurdan yemek mutfak serwis takımı aldık 2 takım dediler geince bakın kırık dokuk warsa getırın yenılerını werelım 1 hafta sona teslım ettıler kahwaltı takımının 2 tabagı catlak cıktı goturdum hala arıcak haber wercekler bı ay oldu cnm
ewkura gidip tırnaklarımıda gostermek bana sart oldukötükedihüsoklava:
amin myhopem,allah razı olsun,arkadaşım iyileşmee başlamış,haberini aldım,bebeklerden biri ii değil ,allah yardımcıları olsun inş.:a015:
amin gulum dualarımız minik melekler icin:Saruboceq:
oof pıntırım bana evkur demee,
bi daa ordan bişecik almamkötükedihüso
yani senin durumunu sakaryada yaşayıp ordan alışveriş yapan herkese yaşatıyolar gıcıklar:mymeka:
ooh ağzına sağlık pıntırım ,hakkedene vericen bu zamanda,
senin o haşin bakışından korkmayan ölsün behkötükedihüso
bende bi süpürge almıştım fakirin,hediyeside blendır dı,
eve gelice blendırı bi açiim dedim şok oldum,
her biyeri bağırsak gibi darmadağınık,çalışmadı tebi,
götürdük, aylarca peşinde gezdik,benim eşimde bu durumlarda bayaa kötü kötü bakar, sağolsun,
hiç bi taraflarına takmadılar,
en son firmaya mail attım ,evkurdan ürününüzü aldık,
durumu ayrıntılı anlattım,hemen cvp geldi,hemen ürün yenisiyle değiştirelecek,alkisalkisalkisardından evkurdan tel,ürününün tamiri oluyo,yenisini vericez,buyrun gelip alın,
hade caanıım dedik bizde:mymeka:
bi daada töbee ordan bişecik almıciimvereliniortak
hanımalr merhaba ..ben giremedim.dünden beri,,yarın yeni işe başlıcam..dünden beri evrak tamamlıyorum sağlk roporu filan bir sürü şey nasipse yarında iş başı.. ..ben takmış durumdayım illa çalışşıcam. rahatmı batıyor ne.. .panter ne şirin şey onlar öyle..neyse herkesi öptüm..iyiki varsınız..
selam hanımlar... ne zamandır giremiyodum12gün önce dedemi kaybettik malesef(( acilen bursaya gitmek zorunda kaldım dün yeni döndük anca girebildim. dedem yalıydı ama nede olsa insanın canı işte 6sene öncede diğer dedemi kaybetmiştim ( insanı çok üzüyo ama doğanın kanunu bu işte alışıyoruz zamanla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?