Sakarya///54

myhopem kızdırdı mikroplar benı soleki
ramazanın son haftası ewkurdan yemek mutfak serwis takımı aldık 2 takım dediler geince bakın kırık dokuk warsa getırın yenılerını werelım 1 hafta sona teslım ettıler kahwaltı takımının 2 tabagı catlak cıktı goturdum hala arıcak haber wercekler bı ay oldu cnm
ewkura gidip tırnaklarımıda gostermek bana sart oldukötükedihüsoklava:

benim pcye bu bu hafta içinde 5 format atılım kızlar sanırım mekanik bi sorun var pc gidici yani
tukkanda bakabildiğim kadar artıkkk
öpüüyorum hepiciğinizii

amin myhopem,allah razı olsun,arkadaşım iyileşmee başlamış,haberini aldım,bebeklerden biri ii değil ,allah yardımcıları olsun inş.:a015:
oof pıntırım bana evkur demee,
bi daa ordan bişecik almamkötükedihüso
yani senin durumunu sakaryada yaşayıp ordan alışveriş yapan herkese yaşatıyolar gıcıklar:mymeka:

ben bizzat gittim nickim yakıstıgı sekilde dawrandım zate dedi hanfendicim haftaya ctesi kadar geldi gwldi gelmezse yeni takım werecezzz bende inss sozde kalmaz soledikleriniz diyiwerdim gacıya bide sert sert baktım hatun korktu zate:bbo:

ooh ağzına sağlık pıntırım ,hakkedene vericen bu zamanda,
senin o haşin bakışından korkmayan ölsün behkötükedihüso
bende bi süpürge almıştım fakirin,hediyeside blendır dı,
eve gelice blendırı bi açiim dedim şok oldum,
her biyeri bağırsak gibi darmadağınık,çalışmadı tebi,
götürdük, aylarca peşinde gezdik,benim eşimde bu durumlarda bayaa kötü kötü bakar, sağolsun,
hiç bi taraflarına takmadılar,
en son firmaya mail attım ,evkurdan ürününüzü aldık,
durumu ayrıntılı anlattım,hemen cvp geldi,hemen ürün yenisiyle değiştirelecek,alkisalkisalkisardından evkurdan tel,ürününün tamiri yapılamıyo,yenisini vericez,buyrun gelip alın,
hade caanıım dedik bizde:mymeka:
bi daada töbee ordan bişecik almıciimvereliniortak

way kappeler way
walla rosumum benim tersim ck terstir magazayı baslarına yıkarım yeminle malı satana kadar 40 takla atıyorlarsa sakat cıktıgında da arkasında duracaklar para weriyos onlara opucuk diilllkötükedihüsosengözlerimebaksanab

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

oy ablam günaydın negüsel bikelam bu böyleee....kayınpederin nasıloldu aplam?ameliyat oldumu?
eltim arkadaşına geçmiş olsun.inş.biran önce iyi olur.
panterim kıs evkurzedelerden biride benim.sakın yılma...sen yemek talkımında uğraşıyon ben koca aygazlıfırın aldımda onu yanlışgetirdiler.15gün uğraştımm.klava:bide kasadaki kıslarla değil.bi adam vr mağaza sorumlusu onla görüş.bilahere tecrübeyle sabittir

günaydınlar sultanlara.s.
haydeç ablam yüreğine sağlık ,bimukabelekaydirigubbakcemile5
eltim çok saolasın,inş. bi an önce toporlanır:Saruboceq:
şimci kaffaltımı ediim kocişim beklii masadasengözlerimebaksanab

günaydın sakaryammmmmopuyorumnanaktan
panterimm inşallah bu sefer sözlerinde dururlarrr ya ne kadar evkurzede varmış benim başıma gelmedi ama artık ordan bişey alırken iki kere düşünürüm herhaldeeelmaz:
haydeç ablammm bizden de sana kocamann öpücükkkkka.s.
kısmetsizim sormuş zaten ama kayınpederin nasıl olduu
kısmetsizimmm sen nasılsınnnn:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

gunaydın sakaryam haydecım neo gı dokturmussun superdı yuregıne saglıkopuyorumnanaktan
myhopem ınss gulum :Saruboceq:
pisicim sen baksana benim gozume adamın alnını karıslarımkötükedihüso:mymeka:
bende mamamı yedım tatsız tuzsuz
sanırım ogleden sona da pıncırla izmite gidicezgamyoncuiremsu
bu arada bizim torunlar buyudu :CüvCüv:11 tane idiler 4 tane kaldı yawrularımmsırnaşık şey
dun onları gormeye giitim ck tatlı olmuslar teyzelerisırnaşık şey
ck agmur yagıyodu hepsini tasıyamadım iceri bitanesinle idare ediwerin pitt olar beyfendi adı ateş aynı babası

aneem çok şirkin bee,yerimseniben
maş.ben hayvanalrın küçüklüünü seviyom yaa,
benimki büyüdü,eski sefimliliği kalmadı,
pıntırım niye kaffaltını tatsız tuzsuz yaptın bakem,CADIARZU
hakket haydeç ablam,hastamız nasıl oldufisfisfis

nesfitt denen essiz irenc mamadan yıyomda ondan cnm haydecım ewt bende sormayı unuttum nası oldu acep
rosumum seninkide ck gusel yha benım ıcın farketmıo haywan ossun camurdan ossun
gercegını gormelısın bole ısırası gelıo ınsanın bugun gıdınce butun aıleyı cekıcem boy boy opuyorumnanaktan

güzel tebii,ama ben büyüyünce pek elleyemiyom,
bebeykene mıncıklıyodum,
aile albümünüzü bizede göstertirsin artıkzemuszemus

hanımalr merhaba ..ben giremedim.dünden beri,,yarın yeni işe başlıcam..dünden beri evrak tamamlıyorum sağlk roporu filan bir sürü şey nasipse yarında iş başı.. ..ben takmış durumdayım illa çalışşıcam. rahatmı batıyor ne.. .panter ne şirin şey onlar öyle..neyse herkesi öptüm..iyiki varsınız..

gostererm tebii ne dımek gulum nse sıncık ısım war hade opuyorumnanaktan

gümüşüm kolay gelsin,
gönlüne göre olur inş.
pıntırım benimde işim vaa cnm,hadeekaydirigubbakcemile5

gumusum kolay gelsın allah gonlune gore wersin ii arastırsa idin gecenki gibi sonucları seni uzmesin cnm opuyorumnanaktan

selam hanımlar... ne zamandır giremiyodum12gün önce dedemi kaybettik malesef(( acilen bursaya gitmek zorunda kaldım dün yeni döndük anca girebildim. dedem yalıydı ama nede olsa insanın canı işte 6sene öncede diğer dedemi kaybetmiştim( insanı çok üzüyo ama doğanın kanunu bu işte alışıyoruz zamanla...

cnm başın sağolsun,rabbim sabırlar versin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…