Sakarya///54

iyiakşamlar hatınlarr
myhopem iyim kuşum geziyorum 2gündür.sanki çok evde otururmuş gibi
panter kıs bilmem mi adımız üstünde kedigiliz yanii.çıkarırsak tırnaklarıı
bu arada köpişin çok sevimliymiş.
gümüşüm hade hayırlısı olsun.nerde başlıyon çalışmaya ?
sedacım allah sabır versin başımn sağolsun.

sedacım allah rahmet eylesin sana we sewenlerinede sabır wersin ck uzukdum inan yha:çok üzgünüm:pisicim tsk ederim bugun yeni resimlerinide cektim ateş we ebeweynlerinin bi ara eklicem buraya simdilik kacıom ben hepicinizi operem

günaydın günaydın ... kızlar kayınpederimi sormuşsunuz daha ameliyat olmadı..bir aksilik olmazsa bugün olacak..dün büyük kızımla hastahanedeydik..bademcikleri problemli..bugünde tahilleri olcak ..bakalım..belki kızımında bademcikleri alınacak..bende fena grip oldum çok zor yazıyorum...

seedaa canım başınız sağolsun..rabbim geride kalanlara ömür versin...

gümüşüm işin hayırlı olur inşallah..panterim köpüşler çok tatlı maşşallah..1 tane erkek ayır bana..onların hepsi ne kıymetlidir şimdi...roşum pisicim canlar sizleri seviyorum...

günaydın memleketimin güzel hatınlarıı
ablacım canım sana çifte geçmiş olsun:1hug:.inşallah kayınpederin ameliyttan hayırlısı ile çıksın.tubişede çok geçmiş olsun.öpüyoruz onu..valla aynı bende gripolcam galiba hr yanım ağrıyo..ama genede gezmeye devamm.kaydirigubbakcemile3bugün eltişimle çarşambaya gitcez kaydirigubbakcemile

slm sakaryam benım sabahtan toyotada randewum war dı oraya gıttımordanda carsambaya ugradım geldım kaydirigubbakcemile

haydecım cokkkkkkkkkkkkkkkkk gecmıs olsun hem tubıse hem sana kayınpederınde sorunsuz gecerır amelıyatı ınss
gı o sadece bı köpis deısık makıne ıle cektık ondan farklı duruo:kedi: bende senı sewiiiiimmm:asigim:

ohh gezin bakalım eltisler ben turladım sıramı sawdımkaydirigubbakcemile

slm canlar kayınpederim ameliyattan çıktı..iyi şimdilik..çok şükür atlattı diyebiliriz...pisicim roşumla sana iyi çarşambalar..pisicim valla hasta falan demeden geziyorsun..ben sabah kaltım yine yattım şimdi kalktım ancak evde sessiz bir güzel uyumuşum..biraz daha iyiyim..bende ne zamandır gitmek istiyorum çarşambaya nasip olmadı ayın 5 den sonra bi çarşamba çıkartması yapalımmı hep beraber.. panterim canım ya bende çok zannettim..ya çok tatlı maşşallah..Şeniz

panterim aklıma gelmişken dün giderkende gelirkende el salladım evine doğru görmedinmi kuşum...:roflol:canım şaka bir yana çok kolay yerdesin..sana gelmek zor olmucak benim için..zemuszemus

panterim aklıma gelmişken dün giderkende gelirkende el salladım evine doğru görmedinmi kuşum...:roflol:canım şaka bir yana çok kolay yerdesin..sana gelmek zor olmucak benim için..zemuszemus

ayy gulum ewt ck kolay yerde bizim satovereliniortak
en kısa zmanda ayarlıyalımda gelin bizeyerimseniben
babacına da sewindim yat dinelen cnm bu hawanın gribiadamı fena carpıyo bilirkisi smili:kedi:

bizde seni seviyoruz ablacım,güzel kızımıza çok geçmş olsun,hep aklımda sölicem,unutuyorum,maş.çok güleryüzlü,sıcakkanlı ,yüzü hep öle gülsün,inş.:Saruboceq:
çok geçmş olsun,kendine dikkat ol ablam..kayınpederin içinde ,gözünüz aydın diyelim,geçmşler olsun ,rabbim acil şifalar nasip etsin:Saruboceq:
kalabalık çarşamba zor oluyo ablacım yaa,biz bikaç kere kalabalık gittik,hep birilerini bulamadık bırakıp,döndük kaydirigubbakcemile3
buluşmalarımızı pazarla ziyan etmeyelim derim ben,yerimseniben

ayy gulum ewt ck kolay yerde bizim satovereliniortak
en kısa zmanda ayarlıyalımda gelin bizeyerimseniben
babacına da sewindim yat dinelen cnm bu hawanın gribiadamı fena carpıyo bilirkisi smili:kedi:

senin bilirkişi similini yirim benkaydirigubbakcemile3

bugün çok yoğun geçirdim,
eltişimlen çarşamba yapıp,koştura koştura eve geldim,
saçımı yıkayıp ,süslenip saat 3 geçe günüme gittim,zemuszemus
valla yorgunluktan zor oturdum,allahtan yimeğimi sabahtan yapmıştım,gelince bi pilavımı yaptım,,akannehirşimci yatıp dinleniim,
hepinize ii akşamlar güzellerimopuyorumnanaktan

iyigeceler hatun kişiler ben beyaz hani beyaz toprak hatırladınızmıısengözlerimebaksanab çok uykum var şincik yatmaya gidiyormda yarın işten bağlanıp canlı canlı siparişlerinizi kaydirigubbakcemile3alıp sizlerlede görüşebilecemyerimseniben öpüldünüzŞeniz

merhaba..panterim roşum geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...beyazım hoşgelmişsin canım...allah rahatlık ersin..

kızlar slm bu topiği yeni gördüm
bende sakaryalıım.ama evlilik nedeninden dolayı 3yıldır kocaelinde yaşıorum.
çok uzak olmasam bile çok öslüorum

günaydın sakaryammmkaydirigubbakcemile3
sedacım başın sağolsun canımm nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallahh:Saruboceq:
panterimm ne şeker şey öyleee:1hug:
haydeç ablamm gözün aydın sonunda hayırlısıyla ameliyatı atlattı demek kayınpederinn Allah başka hastalık vermesin inşallahhhh bu arada seninle tubişede geçmiş olsunn inşallah ameliyata gerek kalmaz:Saruboceq:
roşumm bu ne hızzz Allah enerjinide neşenide arttırsın inşallahhhhh:1hug:
beyazımmm neşeli gördüm seniii inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur Allahın izniyleeee:Saruboceq:
pınarım hoşgeldinnna.s.
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

günaydın sakaryam hava çok güzel bende çok güzelim dediğim gibi benim pc yi işe getirdim patroncuğum getirebilirsin dedi çok sevindim sizlerlede takılabilecem yanii sipariş konusundada ciddiydim akşam, istediğiniz bişey olursa burdan bana cıtlatın hemen gönderelimkaydirigubbakcemile3
haydeç ablacım geçmiş olsun şükür atlattınız ameliyetı tez zamandada iyilrşip ayaklanır inş.tubacım başınız sağolsun allh sabır versin güzelim rabbim geride kalanlarınıza uzun ömürler versin pantercim sen ne almedesin evkuru karıştırmışsın iyide etmişsin senin komşu ne oldu onuda merak ettim diğer güzel hatunlar sizlerde afiyettesinizdir umarım ben buralardayım öptüm hepiniziŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…