günaydın günaydın ... kızlar kayınpederimi sormuşsunuz daha ameliyat olmadı..bir aksilik olmazsa bugün olacak..dün büyük kızımla hastahanedeydik..bademcikleri problemli..bugünde tahilleri olcak ..bakalım..belki kızımında bademcikleri alınacak..bende fena grip oldum çok zor yazıyorum...
seedaa canım başınız sağolsun..rabbim geride kalanlara ömür versin...
gümüşüm işin hayırlı olur inşallah..panterim köpüşler çok tatlı maşşallah..1 tane erkek ayır bana..onların hepsi ne kıymetlidir şimdi...roşum pisicim canlar sizleri seviyorum...
günaydın memleketimin güzel hatınlarıı
ablacım canım sana çifte geçmiş olsun:1hug:.inşallah kayınpederin ameliyttan hayırlısı ile çıksın.tubişede çok geçmiş olsun.öpüyoruz onu..valla aynı bende gripolcam galiba hr yanım ağrıyo..ama genede gezmeye devamm.kaydirigubbakcemile3bugün eltişimle çarşambaya gitcez kaydirigubbakcemile
haydecım cokkkkkkkkkkkkkkkkk gecmıs olsun hem tubıse hem sana kayınpederınde sorunsuz gecerır amelıyatı ınss
gı o sadece bı köpis deısık makıne ıle cektık ondan farklı duruo:kedi: bende senı sewiiiiimmm:asigim:
panterim aklıma gelmişken dün giderkende gelirkende el salladım evine doğru görmedinmi kuşum...:roflol:canım şaka bir yana çok kolay yerdesin..sana gelmek zor olmucak benim için..zemuszemus
bizde seni seviyoruz ablacım,güzel kızımıza çok geçmş olsun,hep aklımda sölicem,unutuyorum,maş.çok güleryüzlü,sıcakkanlı ,yüzü hep öle gülsün,inş.:Saruboceq:günaydın günaydın ... kızlar kayınpederimi sormuşsunuz daha ameliyat olmadı..bir aksilik olmazsa bugün olacak..dün büyük kızımla hastahanedeydik..bademcikleri problemli..bugünde tahilleri olcak ..bakalım..belki kızımında bademcikleri alınacak..bende fena grip oldum çok zor yazıyorum...
seedaa canım başınız sağolsun..rabbim geride kalanlara ömür versin...
gümüşüm işin hayırlı olur inşallah..panterim köpüşler çok tatlı maşşallah..1 tane erkek ayır bana..onların hepsi ne kıymetlidir şimdi...roşum pisicim canlar sizleri seviyorum...
çok geçmş olsun,kendine dikkat ol ablam..kayınpederin içinde ,gözünüz aydın diyelim,geçmşler olsun ,rabbim acil şifalar nasip etsin:Saruboceq:slm canlar kayınpederim ameliyattan çıktı..iyi şimdilik..çok şükür atlattı diyebiliriz...pisicim roşumla sana iyi çarşambalar..pisicim valla hasta falan demeden geziyorsun..ben sabah kaltım yine yattım şimdi kalktım ancak evde sessiz bir güzel uyumuşum..biraz daha iyiyim..bende ne zamandır gitmek istiyorum çarşambaya nasip olmadı ayın 5 den sonra bi çarşamba çıkartması yapalımmı hep beraber.. panterim canım ya bende çok zannettim..ya çok tatlı maşşallah..Şeniz
ayy gulum ewt ck kolay yerde bizim satovereliniortak
en kısa zmanda ayarlıyalımda gelin bizeyerimseniben
babacına da sewindim yat dinelen cnm bu hawanın gribiadamı fena carpıyo bilirkisi smili:kedi:
kızlar slm bu topiği yeni gördüm
bende sakaryalıım.ama evlilik nedeninden dolayı 3yıldır kocaelinde yaşıorum.
çok uzak olmasam bile çok öslüorum
hoşgeldin canım aramıza...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?