ay cnm benim nası gidio isin alıstınmı zorlanıyomusun yemekler nası gusel mı dun pıncırla gectik ordan dedı gel istersen yemek yiyelim ben ded dedim beyazımla konusmadan olmaz once ona sorimmmiyigeceler hatun kişiler ben beyaz hani beyaz toprak hatırladınızmıısengözlerimebaksanab çok uykum var şincik yatmaya gidiyormda yarın işten bağlanıp canlı canlı siparişlerinizi kaydirigubbakcemile3alıp sizlerlede görüşebilecemyerimseniben öpüldünüzŞeniz
haydecim cnm benim operim seni tubisnası oldu sen nasılsın gulummmerhaba..panterim roşum geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...beyazım hoşgelmişsin canım...allah rahatlık ersin..
hos geldin bidanem aramıza hep gel olur mu bizi boslama yakına gitmissin kocaeli burda nerde oturuyodun merak ettimkızlar slm bu topiği yeni gördüm
bende sakaryalıım.ama evlilik nedeninden dolayı 3yıldır kocaelinde yaşıorum.
çok uzak olmasam bile çok öslüorum
günaydın sakaryammmkaydirigubbakcemile3
sedacım başın sağolsun canımm nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallahh:Saruboceq:
panterimm ne şeker şey öyleee:1hug:
haydeç ablamm gözün aydın sonunda hayırlısıyla ameliyatı atlattı demek kayınpederinn Allah başka hastalık vermesin inşallahhhh bu arada seninle tubişede geçmiş olsunn inşallah ameliyata gerek kalmaz:Saruboceq:
roşumm bu ne hızzz Allah enerjinide neşenide arttırsın inşallahhhhh:1hug:
beyazımmm neşeli gördüm seniii inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur Allahın izniyleeee:Saruboceq:
pınarım hoşgeldinnna.s.
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
günaydın sakaryam hava çok güzel bende çok güzelim dediğim gibi benim pc yi işe getirdim patroncuğum getirebilirsin dedi çok sevindim sizlerlede takılabilecem yanii sipariş konusundada ciddiydim akşam, istediğiniz bişey olursa burdan bana cıtlatın hemen gönderelimkaydirigubbakcemile3
haydeç ablacım geçmiş olsun şükür atlattınız ameliyetı tez zamandada iyilrşip ayaklanır inş.tubacım başınız sağolsun allh sabır versin güzelim rabbim geride kalanlarınıza uzun ömürler versin pantercim sen ne almedesin evkuru karıştırmışsın iyide etmişsin senin komşu ne oldu onuda merak ettim diğer güzel hatunlar sizlerde afiyettesinizdir umarım ben buralardayım öptüm hepiniziŞeniz
işinden memnunsun galba,senin adına çok sevindim cancaazım,günaydın sakaryam hava çok güzel bende çok güzelim dediğim gibi benim pc yi işe getirdim patroncuğum getirebilirsin dedi çok sevindim sizlerlede takılabilecem yanii sipariş konusundada ciddiydim akşam, istediğiniz bişey olursa burdan bana cıtlatın hemen gönderelimkaydirigubbakcemile3
haydeç ablacım geçmiş olsun şükür atlattınız ameliyetı tez zamandada iyilrşip ayaklanır inş.tubacım başınız sağolsun allh sabır versin güzelim rabbim geride kalanlarınıza uzun ömürler versin pantercim sen ne almedesin evkuru karıştırmışsın iyide etmişsin senin komşu ne oldu onuda merak ettim diğer güzel hatunlar sizlerde afiyettesinizdir umarım ben buralardayım öptüm hepiniziŞeniz
deme pıntırım yaa,gusel yuzlum enistenin durumu ii deel yha degerleri kotu mus ondan hala yogum bakımda uyutuyolar canm eniste yha bı gormelıydıznız dalyan gibi adamdı enine boyuna rabbim ewlatlarına bagıslasın
işinden memnunsun galba,senin adına çok sevindim cancaazım,
şimci bizim 15 günde bir günümüz vaa,
dışardan sipariş ediyos,
bi deyiveesen,neler var ve menüler ne kadar,arkadaşalara öneririm ,süper olurkaydirigubbakcemile5kolay gelsinyerimseniben
deme pıntırım yaa,
rabbim çocuklarının yüzü hürmetine şifa versin:Saruboceq:
cıkmayan candan ümit kesilmez derler,inş.iyileşir:a015:
hmm iimis cnm yha bizim dumanlanacagımız bi yer warmı yawrimmmm:kedi:yemeklerimiz gayet güzel ve temiz canım tavsiye ederim arkadaşlar bilir ben çalıştığım yerleri övmem kraasta çalışırken et reyonuna sakın uğramayın diye söylerdim doğruya doğru burdada bi yamuk olsa söylerim beklerim yani hepicinizi zaten burda bi buluşma tertiplemeyi düşünüyorum bahçesi çok güzel fiyatlarda uygun
deme pıntırım yaa,
rabbim çocuklarının yüzü hürmetine şifa versin:Saruboceq:
cıkmayan candan ümit kesilmez derler,inş.iyileşir:a015:
hmm iimis cnm yha bizim dumanlanacagımız bi yer warmı yawrimmmm:kedi:
amin rosumum inss 3 tane cocuk war ortada yha rabbim acısın :Saruboceq::çok üzgünüm:
hemen tatlım lahmacun pide ve kebap çeşitleri ve pizza her çeşit yapılıyo nasıl arzu ederseniz lahmacunu bile dürüm istiyorum diyosunuz iç malzemesini içine sarıp gönderiyorlar elinizi sürmenize gerek bile olmuyo çiğköftemizde var güzel el sürülmüyo makinada yapılıyo gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz
cano bu ara gorinmiiii nan benim ilac ne oldu bi haber werse:sinifsinif:
biri cig koftemi didicokacimcoook:bbo::lepi:
lahmacun,pide,pizza tane kaç paare,hemen tatlım lahmacun pide ve kebap çeşitleri ve pizza her çeşit yapılıyo nasıl arzu ederseniz lahmacunu bile dürüm istiyorum diyosunuz iç malzemesini içine sarıp gönderiyorlar elinizi sürmenize gerek bile olmuyo çiğköftemizde var güzel el sürülmüyo makinada yapılıyo gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz
aynen canım ve gayet güzel bide benim dibimde duruyoo sarıp sarıp yiyiom marula valla kilolar ne olcak heeç bilmiim:kedi:
saol kusum benimopuyorumnanaktangeçen yanıma uğradı sağolsun iyi gözüküyodu ama onların şler yoğundur şimdi pclerindede problem varmış uğrayamıyo malesef ama ben ona bi uğrıcam ozaman sorarım canım
aynen canım ve gayet güzel bide benim dibimde duruyoo sarıp sarıp yiyiom marula valla kilolar ne olcak heeç bilmiim:kedi:
çiğköfteeeeeeecokacimcoookcokacimcoookkıs beyas sarda 1-2 tane uzatıver şurdan sevabınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynen canım ve gayet güzel bide benim dibimde duruyoo sarıp sarıp yiyiom marula valla kilolar ne olcak heeç bilmiim:kedi:
lahmacun,pide,pizza tane kaç paare,
kebap çeşitleri menü kaç paare ,
burdan mı dicen,
telde mi dicen,bide teli edinmememiz lasım dimii
hii yime yime çok kilo alırsın kıskançüye:dilcikar:
yada yeee bol yede kilo al biz fit olalım sende şişko ol,
sen orda çiğ göfteleri götür biz burda daa kaffaltı etmedik,
şimci tostum pişti onu yiciim çaylancokacimcoook
saol kusum benimopuyorumnanaktan
hadı yha dur awcimi yalayımda bi tarafım şişmesin zaarrakannehir:kedi:
çiğköfteeeeeeecokacimcoookcokacimcoookkıs beyas sarda 1-2 tane uzatıver şurdan sevabınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben sana telide fiyatlarıda özelden göndereyim cicim problem olmasın kazen abi kızmasın:ecrin_bebek:
bugün bıraktım yemeyi ayriyetten şeye başaldım beş gün boyunca sırf et yiyonuz o diyete burda ancak o diyet yapılırkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?