hoşgeldin maral aramıza ,
sanırsam güne karar verilmiş,konuya yazayımmı ben tarihi ?????
herkese selamlar a.s. haydeç arkadaşımın tavsiyesi üzerine ben geldimvereliniortak
bundan sonra inşallah burada olacağımalkisalkisalkis
herkese selamlar a.s. haydeç arkadaşımın tavsiyesi üzerine ben geldimvereliniortak
haydeç ablam hoşgeldin,nerelerdesin yaf,yeşilgözlü ablamda gelmiyo :sinifsinif:neyse haber verdiin için çok mersii:))
gümüşümlede buluşmalarda görüşcez demekki,
belkim bizde neti kapatabiliriz gibi,bakalım kısmet:sm_confused:
maralcımda sölemişti senin tavsiyenle geldiini,tanışmak isteriz ,senin kadar şekerse severiz tabiiyerimsenibenŞeniz
pıncırımla barıstım yha artıkın her oyunda warımsositosositoyok ya pek bişi yoktu
kızlara polar kumaş aldım yatak örtüsü yapıverecez ama yarımşar metre daha almam lazım yastıkları unuttum:)
panter kıss niye oynamuyonkine
panterrr papucu yarım çık dışarı oynayalımmm
saol kusum Şenizgünaydın kıslarrrrrrrrr
panterim şikerim keyfin yerine gelmiş.he dün seni kaynattık topikçe..
sevdiğimizden kıs..baksana ne kaa güzel haberlerle gelmişin.pıncırınla barışmışın+işe başlıcakmışsın.daha ne olsunzemuszemussositososito
bu arada buluşma işi 21 cumartesi olabilürmü nidersiniz..
aklıma gelmişkene hayırlı cumalar hepinize..
ctesı olsun iste rosumum:lepi:günaydınlar sakaryam,a.s.
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inş.:Saruboceq:
pıntırım hade gözünaydın olsun,işede başlamışın hayırlısı olsun,sevindim valla,
akşamda ucundan çekiştirdik seni,kaydirigubbakcemile
güzel oluyo böle konu sahibi yoiken,
akşam aklıma muzur bişeler yazmak geldi,:jeyyar:
yazdım ama göndermekten vazgeçtim son anadakaydirigubbakcemile3
buluşma için de c.tesileri banada uyar ,pazar biraz zor olur gelemeyebilirim
hos geldın bebenkim hep gel burası sewgı dolu bı topikŞenizherkese selamlar a.s. haydeç arkadaşımın tavsiyesi üzerine ben geldimvereliniortak
bende ck memnun oldum guzelım senın durumunda kotu burda bı yerı bılmıon kımsen yk cnm benım bız senı sarar sarmalarız rahat ol:1hug:kızlarrr panterim geldi bana bugün tanıştık vereliniortakoturduk birlikte kahve içtik lafladıkk sonra pıncırı geldiii aldı panteri gittiler ben çok mutlu oldummhihoyyyt
selamlar,iyi hafta sonları
beyaz naptı acaba sınavlarını
slm kızlar..nasılsınız..beni soracak olursanız ben iyiyim..dün yeşilgözlüm vede gümüşümle telde konuştuk.çok iyiler sizlere selamları var..buluşmaya gümüşüm hafta içi olduğu için katılamıcak.sadece pazar günleri tatilmiş..neti kapattırmış..bu şekilde haberleşicez artık...
canlar bugün de marala oturmaya gittim 9 yıllık arkadaşım benim.. ve çok arkadaş canlısıdır kendisi..buluşmalarımızdan bahsettim..gelicek ve sizlerle tanışacak..benim kadar seversiniz eminim..hadiyin hepiciğinizi öpüyorum..
çok sevindim panterr,inşallah düğününüzüde görürüzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?