Sakarya///54

hoşgeldin maral aramıza ,
sanırsam güne karar verilmiş,konuya yazayımmı ben tarihi ?????

kızlarrr panterim geldi bana bugün tanıştık vereliniortakoturduk birlikte kahve içtik lafladıkk sonra pıncırı geldiii aldı panteri gittiler ben çok mutlu oldummhihoyyyt

slm kızlar..nasılsınız..beni soracak olursanız ben iyiyim..dün yeşilgözlüm vede gümüşümle telde konuştuk.çok iyiler sizlere selamları var..buluşmaya gümüşüm hafta içi olduğu için katılamıcak.sadece pazar günleri tatilmiş..neti kapattırmış..bu şekilde haberleşicez artık...

canlar bugün de marala oturmaya gittim 9 yıllık arkadaşım benim.. ve çok arkadaş canlısıdır kendisi..buluşmalarımızdan bahsettim..gelicek ve sizlerle tanışacak..benim kadar seversiniz eminim..hadiyin hepiciğinizi öpüyorum..

haydeç ablam hoşgeldin,nerelerdesin yaf,yeşilgözlü ablamda gelmiyo :sinifsinif:neyse haber verdiin için çok mersii:))
gümüşümlede buluşmalarda görüşcez demekki,
belkim bizde neti kapatabiliriz gibi,bakalım kısmet:sm_confused:
maralcımda sölemişti senin tavsiyenle geldiini,tanışmak isteriz ,senin kadar şekerse severiz tabiiyerimsenibenŞeniz

hoşbuldum canım benim..yoktum çünkü söylediğim gibi pekmeze devam..şimdi tekrar yapıcam 3 cüye..neyse.evet buluşmalarda gelecek artık gümüş..yeşilgözlümde hiç vakit bulamıyormuş..iyiler...

maralım süperdir canım ..eminim seversiniz..bugün hep sizlerden bahsettim ben ona..buluşmalara gelecek inşallah...kaydirigubbakcemile5

günaydın günaydın herkeslere iyi haftasonları.....
haydeç aplam hoşgeldin.pekmezlerine hayırlı müşteriler olsun.
maralla tanışmayı bizdeçok isteriz.inşallah her daim görüşürük.
gümüşüm baya baya işhanımı olmuş yani.allah gönlüne göre versin.
bu gün bende pek bi uyuyşuğum.hade gene uğrarım.hepiciğinizi öperem

kalpler bir eltim ,:asigim:
sen nee uyuşuksun bakem,hasta neyin olma bide,
bu salı dr.gidiyodun dimi,benden senden çok meraktayım heedelikafadulden

pisicim çok teşekkür ederim canım..seninde iyi haberlerini bekliyoruz..roşum hamarat boşnağım benim..kaydirigubbakcemile5

pıncırımla barıstım yha artıkın her oyunda warımsositososito
saol kusum Şeniz
ctesı olsun iste rosumum:lepi:
herkese selamlar a.s. haydeç arkadaşımın tavsiyesi üzerine ben geldimvereliniortak

bundan sonra inşallah burada olacağımalkisalkisalkis
hos geldın bebenkim hep gel burası sewgı dolu bı topikŞeniz
kızlarrr panterim geldi bana bugün tanıştık vereliniortakoturduk birlikte kahve içtik lafladıkk sonra pıncırı geldiii aldı panteri gittiler ben çok mutlu oldummhihoyyyt
bende ck memnun oldum guzelım senın durumunda kotu burda bı yerı bılmıon kımsen yk cnm benım bız senı sarar sarmalarız rahat ol:1hug:
selamlar,iyi hafta sonları
beyaz naptı acaba sınavlarını

sanada ıı hafta sonları bende merak ettım beyazımı:sinifsinif:

haydecım cnm benım ck ozledım senınle sohbet etmeyı hamarat hatunsun wesselam kolay gelsın gulum tubısımız nası oldu CADIARZU

kıslar dun dayımı yolcu ettık muglaya bayrama kadar yk
annemde bugun ıstanbula dogru yola cıktı bıkac gun yk ew bıze kaldı
bende bu gece ewde yokum yarın d.g. oldugu ıcın bu geceyı pıncırımla gecırcem
dunku ıs gorusmesı olumlu ıdı ama sımdılık ogretmene ıhtıyac ykmus yha bu ay sonu alınacagım empatıye yada ocakta esmer marketın oraya okul acılacakmıs oraya alınacam hayırlısı olsun
dun sedosumdan sona pıncırımla bırlıkte ıdık ates wardı yha (kopek yawrusu)ayaf-gına palet dusmus onu weterınere goturduk bı ıgne yaptı agrı kesıcı bıde surup werdı o kadar ck sukur kırık falan yktu
sona pıncırımla yemek yedık dondurma keyfı yaptık benı ewe bıraktı
enesle komsumuza gıttık kayfe ıctık
12 de ewe geldık hemncıkın uyumusum bı haftadır erken klakıyorum dıye sanırım
bu sabahta 11.30d kalktım ewı topladım sımdıde utu yemek yapcem sona hazırlancammm
pıncrımla bulusmayaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…