Sakarya///54

iyi iyi canavar gibi:))
bende sanırım dışarı çıkarım kızlarla sıkıldım otur otur:)

kalpler bir eltim ,:asigim:
sen nee uyuşuksun bakem,hasta neyin olma bide,
bu salı dr.gidiyodun dimi,benden senden çok meraktayım heedelikafadulden
valla bilemkine canım niye öyleyim.evet inşallah bu salı nihayet gitcemm
çok sevindim panterr,inşallah düğününüzüde görürüzzzzzz
amin kıskaydirigubbakcemile5
panterim panterimkıs..yüzünde güller açıyo maşşallah.aman allah bozmasın.köpişinize de geçmişler olsun.
beyazkıs ses ver hele.ne ettin sınavlarınıııı.

günaydın iyi pazarlar millettt
panterimşekerim esas kutlaması gerekenler kutlamıştır emmme bide ben kutlıyım.

panterim ,yeni yaşın ve bundan sonrakiler hep mutluluk getirsin sana inşallahhh,iyi ki doğdun canımmmm

tünaydın sakaryam:lepi:
pıntırım doğum günün kutlu olsun,a.s.
daha nice sağlık ve mutluluk dolu yaşlar göresin inş.:Saruboceq:

pisicim çok teşekkür ederim canım..seninde iyi haberlerini bekliyoruz..roşum hamarat boşnağım benim..kaydirigubbakcemile5

:kedi:aa ablam nee öle söliin ama,senin hamaratlığının yanında biz tembel kalırız bi kerem,
allah kolaylık versin işlerinde,
bbol kazançlar nasip olsun:Saruboceq:

saol bebekim walla acıyo agzımızın tadı ıns. bozulmaz pisicim...
günaydın iyi pazarlar millettt
panterimşekerim esas kutlaması gerekenler kutlamıştır emmme bide ben kutlıyım.
tsk ederim pisicim walla bı yası daha yedık bakalım bu yasım bana neler getırecek
panterim ,yeni yaşın ve bundan sonrakiler hep mutluluk getirsin sana inşallahhh,iyi ki doğdun canımmmm
saol canom ne gusel dılekler bunlar bole....
tünaydın sakaryam:lepi:
pıntırım doğum günün kutlu olsun,a.s.
daha nice sağlık ve mutluluk dolu yaşlar göresin inş.:Saruboceq:

rosumum gusel arkadasım allah razı ossun darısı sızın basınıza

kıslar dun ewden cıktım pıncırımla bulustum sona arkadasını almayagıttı bende bekledım geldıler
pıncırımın elınde kırmızı bı gul
bıde hedaye kutusu suslenmıs puslenmıs
o hedayelerını werirler arkadasıda yanımızda romantık muzık caldı oleee basladı gecemız (ayıptır solemesı tam tur almıs askım bana altın sewmıyom dıye beyaz altın almıs)
neysem 2 arkadası daa geldı hazırlandık cıktık nereye gıdelım muhabbetınde hadı ızmıte clupa gıdelım dedıler
arada bı gıderız oraya
nse gıttık clup yıkılmıs yerınde yeller esıo
ordan merkeze gıttık yıne bı yer bulamadık
döndük sapancaya bı yere gıttık eglendık guzel gectı
pıncırım tam 12de dogum gunumu yıne kutladı ayyy
masal gıbım ıdı
bugunde ufak tefek hedayeler aldı bana makkaj malzemelerı falan
kıyafet bakındık amma pek bıse begenemedım
sona bakıcaz artıkın bayramda yaklasıo almak lazım bıseler
cokkkkkkk guzel bı gun gecırdım ııkı barısmısım pıncırımla kıslar sımcık ewdeyım
mama yıcem sonada dınlencem
malum yarın ıs war
hade hepıcınızı operemmm

iyiakşamlarhanımlarnasılsınız hepiniziiyigördümben hala griple boğuşuyorumbırakmadı yakamışevvaldeüşütmüşşuan ateşleriçinde dün babasına gitti bu akşamgetirdileryine hasta bikerede sağlamgetirse şu çocuğu şaşıracam zaten neysebugün izinliydimgünümün yarısı evde yarısıdışardageçtisinemeya gittim2012 diye süper bi film gelmniş kızlar tavsiye ederim fırsatınız olursa gidin kıyamet gibi bişeykendinizi o anı yaşıyor gibi hissediyosunuz bütün film boyunca kelimeyi şahadet getirdim inanın okadar kaptırmışım kendimi:sinifsinif:
bu arada panterim doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber sağlıcakla rabbimhayırlıuzun ömürler varsin inş.
sınavlarımı sormuşsunuz eh işte orta şekerli attık yaa tutarsa diyorum hayırlısı allahtan,buluşma cumartesiye kesinleşti sanırım saatide kararlaştıralımda ogün siz gelmeden masaları hazırlatayım ben inş. güzel bi gün geçiririz,21 kasımda boşverimzin doğum günü gelirse onunkinide beraber kutlamış oluruz size güzel haberim daha var yakında sanırım nişanlı bi hatun olacak boşverimiz hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin inş. geçen yanıma uğradı sağolsun çok mutlu oldum ayak üstü azcuk lafladık sonrada ilyas beyin yanına gittiyerimsenibenbenden havadisler bukadar hepinizi uzaktan öpüyorumki grip bulaşmasın:gitme:

beyazım gecmıs ossun nan bı atlatamadın su grıbı
prensese de gecmıs ossun kusum
bende ıstıım o fılme gıtmeyı hanı sız bugun ızmıte gıdecektınız ne oldu kusum gıtmedınızmı
dogum gunu dıleklerın ıcın de ck tsk ederım cnm 34egırdık hade hayırlısı bakalım
boswerın adınada ck sewındım rabbım tamamına erdırır ins...

Selamlar herkeslere
Panterim doğum günün kutlu olsun yeniden
Beyazım toprağım sen benim doğum günümü yanlış hatırlamışın 23 kasımda doğdum ben. buluşmanıza sadece uğruyabilirim belki malum artık yalnız değilim...
Beyazım haberlerimi vermiş yakında bir aksilik çıkmazsa resmiyete kavuşacak ilişkimiz..
Beyazım geçmiş olsun bende yeni atlattım gribi 2 gün rapor verdi doktor.Artık dikkat edecem valla çok korktum çokkkk..
Panterim teşekkür ederim iyi dileklerin için
Neyse kaçtım ben..Herkesleri öptümm

boswerım tsk ederım kusum
2 gunden bıse olmaz be boswerım ossun o gunu aradan cıkarız ıkımızde
gelırsen tebii...
enısteden ızın alırsın ole gelırsın bende ole yapıımm pıncırımdan ızın alıom zate...
grıp ılletı kotu yakalıo ınsanı aman dıkkat edın canlarım...
hade bakalım guzel haberlerını beklıyoruz gulum....

beyazcım minik şevvalcikimle sana geçmşler olsun,
benim kuzularımda 15 gün oldu hala atlatamadılar,
okula gitselerde derslere adapte olamıyolar,
geri kaldılar diyede üzülüyorum,ne olcak bizim halimiz böyle ya,
bu seneki grip çok kötü ,yapıştımı bırakmıyo lmaz:

hayırlısı olsun cnm,opuyorumnanaktanallah tamamına erdirsin:Saruboceq:

Ben izin istemem valla..Ben gidiyorum derim o olmaz der ben tamm derim..Prensiplerim var benim izin almam:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…