iyi iyi canavar gibi:))
bende sanırım dışarı çıkarım kızlarla sıkıldım otur otur:)
valla bilemkine canım niye öyleyim.evet inşallah bu salı nihayet gitcemmkalpler bir eltim ,:asigim:
sen nee uyuşuksun bakem,hasta neyin olma bide,
bu salı dr.gidiyodun dimi,benden senden çok meraktayım heedelikafadulden
amin kıskaydirigubbakcemile5çok sevindim panterr,inşallah düğününüzüde görürüzzzzzz
panterim panterimkıs..yüzünde güller açıyo maşşallah.kıslar dun dayımı yolcu ettık muglaya bayrama kadar yk
annemde bugun ıstanbula dogru yola cıktı bıkac gun yk ew bıze kaldı
bende bu gece ewde yokum yarın d.g. oldugu ıcın bu geceyı pıncırımla gecırcem
dunku ıs gorusmesı olumlu ıdı ama sımdılık ogretmene ıhtıyac ykmus yha bu ay sonu alınacagım empatıye yada ocakta esmer marketın oraya okul acılacakmıs oraya alınacam hayırlısı olsun
dun sedosumdan sona pıncırımla bırlıkte ıdık ates wardı yha (kopek yawrusu)ayaf-gına palet dusmus onu weterınere goturduk bı ıgne yaptı agrı kesıcı bıde surup werdı o kadar ck sukur kırık falan yktu
sona pıncırımla yemek yedık dondurma keyfı yaptık benı ewe bıraktı
enesle komsumuza gıttık kayfe ıctık
12 de ewe geldık hemncıkın uyumusum bı haftadır erken klakıyorum dıye sanırım
bu sabahta 11.30d kalktım ewı topladım sımdıde utu yemek yapcem sona hazırlancammm
pıncrımla bulusmayaŞeniz
pisicim çok teşekkür ederim canım..seninde iyi haberlerini bekliyoruz..roşum hamarat boşnağım benim..kaydirigubbakcemile5
saol bebekim walla acıyo agzımızın tadı ıns. bozulmaz pisicim...valla bilemkine canım niye öyleyim.evet inşallah bu salı nihayet gitcemm
amin kıskaydirigubbakcemile5
panterim panterimkıs..yüzünde güller açıyo maşşallah.aman allah bozmasın.köpişinize de geçmişler olsun.
beyazkıs ses ver hele.ne ettin sınavlarınıııı.
tsk ederim pisicim walla bı yası daha yedık bakalım bu yasım bana neler getırecekgünaydın iyi pazarlar millettt
panterimşekerim esas kutlaması gerekenler kutlamıştır emmme bide ben kutlıyım.
saol canom ne gusel dılekler bunlar bole....panterim ,yeni yaşın ve bundan sonrakiler hep mutluluk getirsin sana inşallahhh,iyi ki doğdun canımmmm
tünaydın sakaryam:lepi:
pıntırım doğum günün kutlu olsun,a.s.
daha nice sağlık ve mutluluk dolu yaşlar göresin inş.:Saruboceq:
hoşgeldin pıntıırım,
nasıl geçti doom gününopuyorumnanaktan
iyiakşamlarhanımlarnasılsınız hepiniziiyigördümben hala griple boğuşuyorumbırakmadı yakamışevvaldeüşütmüşşuan ateşleriçinde dün babasına gitti bu akşamgetirdileryine hasta bikerede sağlamgetirse şu çocuğu şaşıracam zaten neysebugün izinliydimgünümün yarısı evde yarısıdışardageçtisinemeya gittim2012 diye süper bi film gelmniş kızlar tavsiye ederim fırsatınız olursa gidin kıyamet gibi bişeykendinizi o anı yaşıyor gibi hissediyosunuz bütün film boyunca kelimeyi şahadet getirdim inanın okadar kaptırmışım kendimi:sinifsinif:
bu arada panterim doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber sağlıcakla rabbimhayırlıuzun ömürler varsin inş.
sınavlarımı sormuşsunuz eh işte orta şekerli attık yaa tutarsa diyorum hayırlısı allahtan,buluşma cumartesiye kesinleşti sanırım saatide kararlaştıralımda ogün siz gelmeden masaları hazırlatayım ben inş. güzel bi gün geçiririz,21 kasımda boşverimzin doğum günü gelirse onunkinide beraber kutlamış oluruz size güzel haberim daha var yakında sanırım nişanlı bi hatun olacak boşverimiz hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin inş. geçen yanıma uğradı sağolsun çok mutlu oldum ayak üstü azcuk lafladık sonrada ilyas beyin yanına gittiyerimsenibenbenden havadisler bukadar hepinizi uzaktan öpüyorumki grip bulaşmasın:gitme:
Selamlar herkeslere
Panterim doğum günün kutlu olsun yeniden
Beyazım toprağım sen benim doğum günümü yanlış hatırlamışın 23 kasımda doğdum ben. buluşmanıza sadece uğruyabilirim belki malum artık yalnız değilim...
Beyazım haberlerimi vermiş yakında bir aksilik çıkmazsa resmiyete kavuşacak ilişkimiz..
Beyazım geçmiş olsun bende yeni atlattım gribi 2 gün rapor verdi doktor.Artık dikkat edecem valla çok korktum çokkkk..
Panterim teşekkür ederim iyi dileklerin için
Neyse kaçtım ben..Herkesleri öptümm
beyazcım minik şevvalcikimle sana geçmşler olsun,iyiakşamlarhanımlarnasılsınız hepiniziiyigördümben hala griple boğuşuyorumbırakmadı yakamışevvaldeüşütmüşşuan ateşleriçinde dün babasına gitti bu akşamgetirdileryine hasta bikerede sağlamgetirse şu çocuğu şaşıracam zaten neysebugün izinliydimgünümün yarısı evde yarısıdışardageçtisinemeya gittim2012 diye süper bi film gelmniş kızlar tavsiye ederim fırsatınız olursa gidin kıyamet gibi bişeykendinizi o anı yaşıyor gibi hissediyosunuz bütün film boyunca kelimeyi şahadet getirdim inanın okadar kaptırmışım kendimi:sinifsinif:
bu arada panterim doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber sağlıcakla rabbimhayırlıuzun ömürler varsin inş.
sınavlarımı sormuşsunuz eh işte orta şekerli attık yaa tutarsa diyorum hayırlısı allahtan,buluşma cumartesiye kesinleşti sanırım saatide kararlaştıralımda ogün siz gelmeden masaları hazırlatayım ben inş. güzel bi gün geçiririz,21 kasımda boşverimzin doğum günü gelirse onunkinide beraber kutlamış oluruz size güzel haberim daha var yakında sanırım nişanlı bi hatun olacak boşverimiz hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin inş. geçen yanıma uğradı sağolsun çok mutlu oldum ayak üstü azcuk lafladık sonrada ilyas beyin yanına gittiyerimsenibenbenden havadisler bukadar hepinizi uzaktan öpüyorumki grip bulaşmasın:gitme:
Selamlar herkeslere
Panterim doğum günün kutlu olsun yeniden
Beyazım toprağım sen benim doğum günümü yanlış hatırlamışın 23 kasımda doğdum ben. buluşmanıza sadece uğruyabilirim belki malum artık yalnız değilim...
Beyazım haberlerimi vermiş yakında bir aksilik çıkmazsa resmiyete kavuşacak ilişkimiz..
Beyazım geçmiş olsun bende yeni atlattım gribi 2 gün rapor verdi doktor.Artık dikkat edecem valla çok korktum çokkkk..
Panterim teşekkür ederim iyi dileklerin için
Neyse kaçtım ben..Herkesleri öptümm
boswerım tsk ederım kusum
2 gunden bıse olmaz be boswerım ossun o gunu aradan cıkarız ıkımızde
gelırsen tebii...
enısteden ızın alırsın ole gelırsın bende ole yapıımm pıncırımdan ızın alıom zate...
grıp ılletı kotu yakalıo ınsanı aman dıkkat edın canlarım...
hade bakalım guzel haberlerını beklıyoruz gulum....
hayırlısı olsun cnm,opuyorumnanaktanallah tamamına erdirsin:Saruboceq:
Ben izin istemem valla..Ben gidiyorum derim o olmaz der ben tamm derim..Prensiplerim var benim izin almam:roflol:
Ben izin istemem valla..Ben gidiyorum derim o olmaz der ben tamm derim..Prensiplerim var benim izin almam:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?