Sakarya///54

tşk ederim canım yaa sorma ikimizde grip illetine düçar olunca izmit işi yattı ama söz verdi bidaki iznimde götürecek özür olarakta sinemeya götürdü ama müthiş bi filmdi hemencik af ediverdim sonra onlara çay içmeye gidecektik ama şevval gelmiş ve ağlayarak beni istediği haberi gelince gidemedim :sinifsinif:

sağolasın canım sormayaa aynen öyle 10 gün oldu bi antibiyotik bitirdim ama hala banamısın demiyo şevval bi posta atlatmıştı zati annem cuma yıkamış o zaman üşüdü sanırım ikincisine yakalandı bu sefer ateşi var biraz o korkutuyo beni yarın düşmesse akşama ahastaneye götürebilirim:çok üzgünüm:

verdik bee sabırsız:dilcikar:

bana bak nan ablaya laf solenmez bılıon hırcınım heekötükedihüso-tatlicadiarzu-

neysem ben yatmaya gideyim erken yatayım erken kalkıciiim yarın direksiyon dersim var yinee şu haftayıda bi atlatsam hayırlısı ile hadi bakalım hayırlı geceler allah rahatlık versin:gitme:

doğru sen şincik hızını alamaz benimde gözümü patlatırsın alimallahkaydirigubbakcemile3
affet özür hanım ablam:ecrin_bebek:

yk towbelıyım ben artıkın:1rolleyes:
hanfendü olcem pıncırıma soz werdım sırnaşık şey
bakalım ne kaddar tutabılcemm sozumufisfisfis
yha bısede war yarın ıse baslıcaktım yha:1shok:
hatun aradı kız bı ay calıscakmıs yarın ıse baslamıyom yanı yıne ewdeyım bea:teselli:

slm kızlar..ben hemen yazıp çıkıyorum.pek geçmişi okuyamadım..sadece haftaya cumaretsi benim için uygun olmadığını.inşallah birdahaki buluşmada yanınızda olacağımı yazacağım..çok istememe rağmen bu defalık böyle canlar..:gitme:bu hafta yine çok yoğunum..hepiciğinizi öpüyorum..Şeniz

senın de olmanı ck ısterdım haydecım ama kısmet ıslerın daha onemlı tabıı
bız senın kulaklarını bol bol cınlatırız hatta canlı yayınla sana baglanabılırız belkım Şeniz:1hug:

değiştirmek mümkün olmazmı pıntırım yaa:hulya:
2 güne bi bebe süeteri yetiştirmem lasım kıslar,
hediyede alcam ama az gelmesin dedim:hulya:

rosum 2 haftadır ertelıyoruz ama ıstıyosanız tmm derım
amma 2 hafta sona beyaz ızınlı olcak tabı pazar olursa
amma welakın benım sınırler gerılmeye baslııı haberınız ola hesapta d.g. beraber olacaktık

taam tatlışım,haklısın ertelemelim o zaman ,kaydirigubbakcemile5
amanda sen gerilme mındık buunumu kırarsın felan tırsiim hee:hulya:

hizadayız pıntırım,:hulya: sende hanım ol,ama aa olmaz böleeelmaz:
bi yandan das örgü örüyom hee,sobada coşkun olmuş yaniim:hulya:

hizadayız pıntırım,:hulya: sende hanım ol,ama aa olmaz böleeelmaz:
bi yandan das örgü örüyom hee,sobada coşkun olmuş yaniim:hulya:

ayy ben onu unuttum bılem yha dogru rosumum ben hanfendu olacaktım artıkın pıncırım ole istiiisırnaşık şey
ne oruyon gı bende dantel yapimm abıme hawlu dantelı:hulya:

bebe süeteri yapiim:hulya:
abin danteli netçek ki onu merak etti benCADIARZU

ohh ne gusel ben orgu ormeyı pek becerıom agzı bo tarafa burnu bı tarafa kayıyoo:hulya:
abım ewlenmeye nıyetlı ceyızıne koycezzz cnm hihoyyyt:1rolleyes:

2 güne bi bebe süeteri yetiştirmem lasım kıslar,
hediyede alcam ama az gelmesin dedim:hulya:

siz aynen devam.proğramınızı bozmayın canım... kaydirigubbakcemile5benim kalbim sizlerle..panterimin doğum günüsünü birdahaki seferde kutlarım artıkın...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…