çok prensipli hatunsun maşaallahkaydirigubbakcemile3
tşk ederim canım yaa sorma ikimizde grip illetine düçar olunca izmit işi yattı ama söz verdi bidaki iznimde götürecek özür olarakta sinemeya götürdü ama müthiş bi filmdi hemencik af ediverdim sonra onlara çay içmeye gidecektik ama şevval gelmiş ve ağlayarak beni istediği haberi gelince gidemedim :sinifsinif:beyazım gecmıs ossun nan bı atlatamadın su grıbı
prensese de gecmıs ossun kusum
bende ıstıım o fılme gıtmeyı hanı sız bugun ızmıte gıdecektınız ne oldu kusum gıtmedınızmı
dogum gunu dıleklerın ıcın de ck tsk ederım cnm 34egırdık hade hayırlısı bakalım
boswerın adınada ck sewındım rabbım tamamına erdırır ins...
beyazcım minik şevvalcikimle sana geçmşler olsun,
benim kuzularımda 15 gün oldu hala atlatamadılar,
okula gitselerde derslere adapte olamıyolar,
geri kaldılar diyede üzülüyorum,ne olcak bizim halimiz böyle ya,
bu seneki grip çok kötü ,yapıştımı bırakmıyolmaz:
nan sorduklarıma cwp wer cıbıkkkkkaydirigubbakcemile2
tşk ederim canım yaa sorma ikimizde grip illetine düçar olunca izmit işi yattı ama söz verdi bidaki iznimde götürecek özür olarakta sinemeya götürdü ama müthiş bi filmdi hemencik af ediverdim sonra onlara çay içmeye gidecektik ama şevval gelmiş ve ağlayarak beni istediği haberi gelince gidemedim :sinifsinif:
hmmm tmm cnm sımcık annadım ben senın yerıne gıttım ızmıte bıdahakıne de sen gıdersın artıkıngamyoncuiremsu
sağolasın canım sormayaa aynen öyle 10 gün oldu bi antibiyotik bitirdim ama hala banamısın demiyo şevval bi posta atlatmıştı zati annem cuma yıkamış o zaman üşüdü sanırım ikincisine yakalandı bu sefer ateşi var biraz o korkutuyo beni yarın düşmesse akşama ahastaneye götürebilirim:çok üzgünüm:
verdik bee sabırsız:dilcikar:
bana bak nan ablaya laf solenmez bılıon hırcınım heekötükedihüso-tatlicadiarzu-
doğru sen şincik hızını alamaz benimde gözümü patlatırsın alimallahkaydirigubbakcemile3
affet özür hanım ablam:ecrin_bebek:
neysem ben yatmaya gideyim erken yatayım erken kalkıciiim yarın direksiyon dersim var yinee şu haftayıda bi atlatsam hayırlısı ile hadi bakalım hayırlı geceler allah rahatlık versin:gitme:
slm kızlar..ben hemen yazıp çıkıyorum.pek geçmişi okuyamadım..sadece haftaya cumaretsi benim için uygun olmadığını.inşallah birdahaki buluşmada yanınızda olacağımı yazacağım..çok istememe rağmen bu defalık böyle canlar..:gitme:bu hafta yine çok yoğunum..hepiciğinizi öpüyorum..Şeniz
değiştirmek mümkün olmazmı pıntırım yaa:hulya:
taam tatlışım,haklısın ertelemelim o zaman ,kaydirigubbakcemile5
amanda sen gerilme mındık buunumu kırarsın felan tırsiim hee:hulya:
hizadayız pıntırım,:hulya: sende hanım ol,ama aa olmaz böleeelmaz:
bi yandan das örgü örüyom hee,sobada coşkun olmuş yaniim:hulya:
bebe süeteri yapiim:hulya:
abin danteli netçek ki onu merak etti benCADIARZU
değiştirmek mümkün olmazmı pıntırım yaa:hulya:
2 güne bi bebe süeteri yetiştirmem lasım kıslar,
hediyede alcam ama az gelmesin dedim:hulya:
siz aynen devam.proğramınızı bozmayın canım... kaydirigubbakcemile5benim kalbim sizlerle..panterimin doğum günüsünü birdahaki seferde kutlarım artıkın...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?