Sakarya///54

söz mü haydecim:uhm::1rolleyes:

söz canım söz..rabbim inşallah bi keder vermezse..

ya oğluşum çok ateşli kaç gündür..bu gece iyice kötüleşti.şimdi babası ve tuba ablasıyla doğum evine çocuk bölümüne gittiler..aklım onlarda..evide yalnız bırakamadım küçük kızım evde korkmasın..kızlarıda yalnız bırakmak olmaz.. onların gelmesini beklerken canım sıkıldı ..burada oyalanıyorum...:gitme:

ayy cnm benım cokk gecmıs ossun kotu bıseyı yoktur umarım
bu grıp bızı mahwettı bu sene oglusumda her sabah kalktıgında sankım karda yatmıs gıbı agzı burnu tıklaı aman dıom dıkkat et dıe ama cocuk ıste kollayamıyo kendını ..
haydecım oglusun gelınce merakta bırakma yaz gulum burayada haberım ossun :1hug:

panterim 1 haftadır 1 gün iyi 2 gün ateşli ayakta gibi geçirdi.bu gece birden kötüleşti.yarına kalırsa da olmaz kaç kere yıkadım ateşi bir türlü düşmedi..bakalım gittiler sonuç ne olacak..evet çoluk çocuk maf oldular.. senin oğlunada geçmiş olsun canım...tabiki yazarım canım..bekliyorum işte...:Saruboceq:

cok oldu mu gıttıklerı haydecım
gece hastalıklar dahada azıo ates agrı falan warsadahada beter oluyo...

cok oldu mu gıttıklerı haydecım
gece hastalıklar dahada azıo ates agrı falan warsadahada beter oluyo...

yarım saat oldu..evet hastalıklar gece azıyorda bugün gündüzden beri var ateşi geçer geçer diye bekledik hep.ateş düşürücülerde işe yaramadı..birazdan telefon edicem ....

şimdi aradım önlerinde 20 çocuk varmış acilde bekliyorlar canım..sen yat ben buraya yazarım sabah okursun..çok öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

şimdi aradım önlerinde 20 çocuk varmış acilde bekliyorlar canım..sen yat ben buraya yazarım sabah okursun..çok öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

tmm bıdanem tekrardan cokk gecmıs olsun bende erken kalkıcam sabah enesı okula yolluom aklımsende ıns.. hafıf grıpdır gulum ıı geceler...

ohh ne gusel ben orgu ormeyı pek becerıom agzı bo tarafa burnu bı tarafa kayıyoo:hulya:
abım ewlenmeye nıyetlı ceyızıne koycezzz cnm hihoyyyt:1rolleyes:
görümce olcen yanii,zemuszemushadi hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:

ay ablam ,allah şifa versin tosunuma,çok geçmşler olsun,
acil sırasında 20 çocuk muakannehirmilleti kırdı geçirdi bu grip ,
allah yardımcımız olsun,benim çocuklarda tam 2 hafta oldu sürünüyolar,bi atlatamadılar:gitme:

rabbim hepıcımıze sıfalar wersın cnm:Saruboceq:

haydecım
yazmamıssın ne oldugunu ck meraktayım uyanır uyanmaz hemen buraya baktım warmı gelısme dıye yha

günaydın sakaryaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu gripsiz bir hafta diliyoruma.s. a.s. a.s.

günaydın güzeller.....
iyi haftalar olsun hepimize..
oh panterim ne güselgün geçirmişin.inşallah yeni yaşın hep böyle güelliklerle dolu geçer..bu arada yüsünü güle gül kullan .bu perşembede bizim evlilik yıldönümümüz bakalım
hayırlı olsunopuyorumnanaktan.allah tamamına erdirsinyeniyaşın sanada güzellikler getirsin inş.
geçmiş olsun kıs beyazımmm.bu sene herkes kırılıyo çok fena..
dediğin filime gitmeeyi bende çok istiyorum.çok merakla beklediğim bi film.alkisalkisalkis

günaydın kızlar
oku oku bitiremedim:) maşallah hiç susmamışsınız
öncelikle boşverime bi hayırlısı olsun diyivereyim,Allah tamamına erdirsin,birde eklim cicim ayları geçinceeee en çok sen buluşma düzenliceksin
neysemm
panterim kız güzel geçmiş günün, iyikide buluşmayı yapmamışız yani bak,herşeyde bi hayır var pıncırınla buluştun işte

ne güsel demişsin roşum ; çok güldüm sobada coşkun olmuş yanimm diye:))
haydeç ablam kolay gelsin, beyazım 2012 deme banaaaaaaa
zaten tırsıyorum
off Allahım offf,önce affet sonra öldürr...

tekrardan gunaydın mıllet
pısıcım tsk ederım ewt ck muthıs bı gun gecırdım
enıstede yapar bı guzellık rahat ol tek tasmı olar cıft tas mı olar artıkın
canom sanada gunaydın mınıgın nası oldu
ne yapcaz bız bu grıp ılletını bılmıyom yha

ablacım çok geçmiş olsun.bu seneki grip gerçekten kötü.konuştuğum herkes en az 15-20gündür atlatamıyor gribi.ama ateş düşmeyince insan daha çok korkuyo.inşallah paşamız şimdi daha iyidir.iyi haberlerini bekliyoruz.
günaydın sakaryaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu gripsiz bir hafta diliyoruma.s. a.s. a.s.
günaydın bebekimmmm.öperimmmm senüü..ŞenizŞeniz

kızlar bugün kızçemin 3tane sınavı var. seneye dua edin bizim için..:Saruboceq:çok hızlı başaldılar.bu hafta hep böylee

pisicim rabbim zihin acıklıgı wersın
ben oglusuma soruyom yk anne ne sınawı yha dıoo sıpa lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…