söz mü haydecim:uhm::1rolleyes:
söz canım söz..rabbim inşallah bi keder vermezse..
ya oğluşum çok ateşli kaç gündür..bu gece iyice kötüleşti.şimdi babası ve tuba ablasıyla doğum evine çocuk bölümüne gittiler..aklım onlarda..evide yalnız bırakamadım küçük kızım evde korkmasın..kızlarıda yalnız bırakmak olmaz.. onların gelmesini beklerken canım sıkıldı ..burada oyalanıyorum...:gitme:
ayy cnm benım cokk gecmıs ossun kotu bıseyı yoktur umarım
bu grıp bızı mahwettı bu sene oglusumda her sabah kalktıgında sankım karda yatmıs gıbı agzı burnu tıklaı aman dıom dıkkat et dıe ama cocuk ıste kollayamıyo kendını ..
haydecım oglusun gelınce merakta bırakma yaz gulum burayada haberım ossun :1hug:
panterim 1 haftadır 1 gün iyi 2 gün ateşli ayakta gibi geçirdi.bu gece birden kötüleşti.yarına kalırsa da olmaz kaç kere yıkadım ateşi bir türlü düşmedi..bakalım gittiler sonuç ne olacak..evet çoluk çocuk maf oldular.. senin oğlunada geçmiş olsun canım...tabiki yazarım canım..bekliyorum işte...:Saruboceq:
cok oldu mu gıttıklerı haydecım
gece hastalıklar dahada azıo ates agrı falan warsadahada beter oluyo...
şimdi aradım önlerinde 20 çocuk varmış acilde bekliyorlar canım..sen yat ben buraya yazarım sabah okursun..çok öpüyorum seni...opuyorumnanaktan
görümce olcen yanii,zemuszemushadi hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:ohh ne gusel ben orgu ormeyı pek becerıom agzı bo tarafa burnu bı tarafa kayıyoo:hulya:
abım ewlenmeye nıyetlı ceyızıne koycezzz cnm hihoyyyt:1rolleyes:
söz canım söz..rabbim inşallah bi keder vermezse..
ya oğluşum çok ateşli kaç gündür..bu gece iyice kötüleşti.şimdi babası ve tuba ablasıyla doğum evine çocuk bölümüne gittiler..aklım onlarda..evide yalnız bırakamadım küçük kızım evde korkmasın..kızlarıda yalnız bırakmak olmaz.. onların gelmesini beklerken canım sıkıldı ..burada oyalanıyorum...:gitme:
görümce olcen yanii,zemuszemushadi hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:
olcemm tebii hemide 2.ye gulumkaydirigubbakcemile5
ay ablam ,allah şifa versin tosunuma,çok geçmşler olsun,
acil sırasında 20 çocuk muakannehirmilleti kırdı geçirdi bu grip ,
allah yardımcımız olsun,benim çocuklarda tam 2 hafta oldu sürünüyolar,bi atlatamadılar:gitme:
oh panterim ne güselgün geçirmişin.inşallah yeni yaşın hep böyle güelliklerle dolu geçer..bu arada yüsünü güle gül kullan .bu perşembede bizim evlilik yıldönümümüz bakalımkıslar dun ewden cıktım pıncırımla bulustum sona arkadasını almayagıttı bende bekledım geldıler
pıncırımın elınde kırmızı bı gul
bıde hedaye kutusu suslenmıs puslenmıs
o hedayelerını werirler arkadasıda yanımızda romantık muzık caldı oleee basladı gecemız (ayıptır solemesı tam tur almıs askım bana altın sewmıyom dıye beyaz altın almıs)
neysem 2 arkadası daa geldı hazırlandık cıktık nereye gıdelım muhabbetınde hadı ızmıte clupa gıdelım dedıler
arada bı gıderız oraya
nse gıttık clup yıkılmıs yerınde yeller esıo
ordan merkeze gıttık yıne bı yer bulamadık
döndük sapancaya bı yere gıttık eglendık guzel gectı
pıncırım tam 12de dogum gunumu yıne kutladı ayyy
masal gıbım ıdı
bugunde ufak tefek hedayeler aldı bana makkaj malzemelerı falan
kıyafet bakındık amma pek bıse begenemedım
sona bakıcaz artıkın bayramda yaklasıo almak lazım bıseler
cokkkkkkk guzel bı gun gecırdım ııkı barısmısım pıncırımla kıslar sımcık ewdeyım
mama yıcem sonada dınlencem
malum yarın ıs war
hade hepıcınızı operemmm
hayırlı olsunopuyorumnanaktan.allah tamamına erdirsinSelamlar herkeslere
Panterim doğum günün kutlu olsun yeniden
Beyazım toprağım sen benim doğum günümü yanlış hatırlamışın 23 kasımda doğdum ben. buluşmanıza sadece uğruyabilirim belki malum artık yalnız değilim...
Beyazım haberlerimi vermiş yakında bir aksilik çıkmazsa resmiyete kavuşacak ilişkimiz..
Beyazım geçmiş olsun bende yeni atlattım gribi 2 gün rapor verdi doktor.Artık dikkat edecem valla çok korktum çokkkk..
Panterim teşekkür ederim iyi dileklerin için
Neyse kaçtım ben..Herkesleri öptümm
geçmiş olsun kıs beyazımmm.bu sene herkes kırılıyo çok fena..tşk ederim canım yaa sorma ikimizde grip illetine düçar olunca izmit işi yattı ama söz verdi bidaki iznimde götürecek özür olarakta sinemeya götürdü ama müthiş bi filmdi hemencik af ediverdim sonra onlara çay içmeye gidecektik ama şevval gelmiş ve ağlayarak beni istediği haberi gelince gidemedim :sinifsinif:
sağolasın canım sormayaa aynen öyle 10 gün oldu bi antibiyotik bitirdim ama hala banamısın demiyo şevval bi posta atlatmıştı zati annem cuma yıkamış o zaman üşüdü sanırım ikincisine yakalandı bu sefer ateşi var biraz o korkutuyo beni yarın düşmesse akşama ahastaneye götürebilirim:çok üzgünüm:
ablacım çok geçmiş olsun.bu seneki grip gerçekten kötü.konuştuğum herkes en az 15-20gündür atlatamıyor gribi.ama ateş düşmeyince insan daha çok korkuyo.inşallah paşamız şimdi daha iyidir.iyi haberlerini bekliyoruz.söz canım söz..rabbim inşallah bi keder vermezse..
günaydın bebekimmmm.öperimmmm senüü..ŞenizŞenizgünaydın sakaryaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu gripsiz bir hafta diliyoruma.s. a.s. a.s.
heee panterr
sahtedir o sahtee ısırsaydın bi
günaydın sakaryaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu gripsiz bir hafta diliyoruma.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?