canoooommm sanadaa günaydın..alem kızsın sabah sabah güldürdün yaffkaydirigubbakcemile3heee panterr
sahtedir o sahtee ısırsaydın bi
valla panterim bilemiiyim bekleyip görcizzzzemuszemustekrardan gunaydın mıllet
pısıcım tsk ederım ewt ck muthıs bı gun gecırdım
enıstede yapar bı guzellık rahat ol tek tasmı olar cıft tas mı olar artıkın
canom sanada gunaydın mınıgın nası oldu
ne yapcaz bız bu grıp ılletını bılmıyom yha
saqol canım , geçti geçti haff atlattık çok şükür ama şimdide yiğen ateşlendi duntekrardan gunaydın mıllet
pısıcım tsk ederım ewt ck muthıs bı gun gecırdım
enıstede yapar bı guzellık rahat ol tek tasmı olar cıft tas mı olar artıkın
canom sanada gunaydın mınıgın nası oldu
ne yapcaz bız bu grıp ılletını bılmıyom yha
valla bizimkiler çok hızlı başladılarbu hafta böyle full hemen hergün çift sınavv.pisicim rabbim zihin acıklıgı wersın
ben oglusuma soruyom yk anne ne sınawı yha dıoo sıpalmaz:
canoooommm sanadaa günaydın..alem kızsın sabah sabah güldürdün yaffkaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu-
valla panterim bilemiiyim bekleyip görcizzzzemuszemus
grip var ya grip bizi tenhada çok pis kıstırdı..
oy oy geçmişler olsun yiğenine..valla kolunu kaldırsan gribe çarpıyosun.canom o ıhlamurun için elma kabuğula bi karanfil zemuszemusat.saqol canım , geçti geçti haff atlattık çok şükür ama şimdide yiğen ateşlendi dun
ya zaten olan bişeydi de işte şişirilen haberlerden sonra insanlar daha bi korkar oldu
güçlü sıvılar tüketmelerini sağlayın çocukların,bünye sağlam olsun,bişey olmaz allahın izniyle
çay demlemiyorum mesela ben hep ıhlamur içinede zencefil atıyorum azıcık,alıştılar artık ses çıkarmıyolar
kefir içiriyorum birde içine böğurtlen reçeli koyunca çok güzel bi içecek oluyo
meyveyi saymıyorum zaten...
saqol canım , geçti geçti haff atlattık çok şükür ama şimdide yiğen ateşlendi dun
ya zaten olan bişeydi de işte şişirilen haberlerden sonra insanlar daha bi korkar oldu
güçlü sıvılar tüketmelerini sağlayın çocukların,bünye sağlam olsun,bişey olmaz allahın izniyle
çay demlemiyorum mesela ben hep ıhlamur içinede zencefil atıyorum azıcık,alıştılar artık ses çıkarmıyolar
kefir içiriyorum birde içine böğurtlen reçeli koyunca çok güzel bi içecek oluyo
meyveyi saymıyorum zaten...
kıs gelsinde belediye anonsuyla diyiverrim:roflol::roflol:bızede sole amma pisicim unutmasengözlerimebaksanab
valla bizimkiler çok hızlı başladılarbu hafta böyle full hemen hergün çift sınavv.
kıs gelsinde belediye anonsuyla diyiverrim:roflol::roflol:
olsun kıs bişee alamasada sefiyorum ben onuu:asigim:
saqol canımmm,tamam onlarıda koyarım içine bu sefer,aktar tükkanı gibiyis zatenoy oy geçmişler olsun yiğenine..valla kolunu kaldırsan gribe çarpıyosun.canom o ıhlamurun için elma kabuğula bi karanfil zemuszemusat.
aman olmaa şimdi grip mripp buluşces dahaohh maasallah bayagı wıtamın deposu olmus prenseslere
gercekten ck korkuyoruz ozellıkle yawrularımız ıcın
nan cano ben grıp olarsam banada bakarmısın ole....zate anam yk burda:ecrin_bebek:
enişte köprüyü geçmiş ne alcak bu saatten sonrakıs gelsinde belediye anonsuyla diyiverrim:roflol::roflol:
olsun kıs bişee alamasada sefiyorum ben onuu:asigim:
senin paşa 8.sınıftı demi panterim.geçen sene bizimkide ööledi.ağzı fena yandı sbsden.şinci bişeeler yapmaya uğraşıyo.arada bi bişeylerini kaybediyo.defterilerini unutuyo amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3oglusumun masallahı war nası bıokulsa ders yk sınaw ykk
sorun ykk yonetım relaxx pisicimmmlmaz:
saqol canımmm,tamam onlarıda koyarım içine bu sefer,aktar tükkanı gibiyis zaten
vereliniortak
aman olmaa şimdi grip mripp buluşces daha
yaf kıyamadım yinee bakarımmmm bakarım
:teselli:
enişte köprüyü geçmiş ne alcak bu saatten sonra
pıncır daha köprüde o bakımdan:))
biz geçtik öle taşlı şeyleri taşsız prinç getirsinler yeter
valla bende bekliyim ama görcez bakalımmkaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanaborası olede
ınsan yınede beklıo bole kuccuk bıse olsada
yada ben bekliiiimm:jeyyar:
he valla doğru diyosun canomm.eskidik mi ne...geçtüğümüz köprüye mi dönsek ne etsek..:roflol:enişte köprüyü geçmiş ne alcak bu saatten sonra
pıncır daha köprüde o bakımdan:))
biz geçtik öle taşlı şeyleri taşsız prinç getirsinler yeter
senin paşa 8.sınıftı demi panterim.geçen sene bizimkide ööledi.ağzı fena yandı sbsden.şinci bişeeler yapmaya uğraşıyo.arada bi bişeylerini kaybediyo.defterilerini unutuyo amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten 2012 de kopcek ortalık nedcem ki tek taşı diye avutuyom kendimi
:roflol::roflol:zaten 2012 de kopcek ortalık nedcem ki tek taşı diye avutuyom kendimi
banada banadaaaaalkisalkisalkisbizimkilerün alceği yok bu gidişleayy kıyamam alırım ben sana tek tas neyım uzulme canommm:teselli:
:roflol::roflol:
banada banadaaaaalkisalkisalkisbizimkilerün alceği yok bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?