Cep telefonu yok o vermedi bizde istemedik ama hastaneden ulaşioruz herhangibi sorun olduğunda tercih konusunda da bilmiorum ki bana daha çok sezeryancı bi drmış izlenimi bırakmıştı açıkcası filiz hanm konuşnda da hiç bi bilgim yok giden olmuş arkadaşlardn ama pek memnun değillerdi sanırım
Mesai saatleri icinde tabi ulasilabilir fakat onun disinda direk dr a ulasilabilecek bi telefon olmali benim fikirimce
Bilmiyorun genelimi bu sekilde fakat bende sevgi hanimin cep tekefonu var rukiye ve wesranj da nese hanimin cep telefonu oldugunu hatirliyorum
Filiz hanim icib burdaki arkadaslar cok memnuh kalmadiklarini soylediler
En son svg gitmisti
Buradaki arkadaşlardan haberim yokta bnm çevremdeki arkadşaların gidip memnun kalmadığını hatırliorum bu gidişimizde bi şansımızı deneyip numarasını isteriz =) Neyse canım bn kaçayım iyi geceler sana görüşürz inş
Merhaba...
yaren20007 Nasılsın canım çocuklarla çocuklarla nasıl gidio tatlı tontiş oğluşun nasıl?
nisa_nisa Nasıl oldun canım tatlı kızın nasıl?
ve
buzdevri Nasl gidio hamilelik canım bnm çok fazla bel ağrılarım oluo ve bu ara kilo almaya başladım o da beni geriyor biraz=) senin naısl kilo durumun fln
Geçen gittiğimde doktorm rahminn olması gerekenden aşşağıda buda daha çok baskı sağlar bel ve karın ağrısı çekersin fazla ayakta kalma yürüyüş çok fazla yapma dikkat et demişti bnde bişi olmaz ii hissediorum die birazda mecburuyetten biraaz fazla koşturdum sanırım malum ramazanda gelio kiiloya gelrsekte 54-55 kg de hamile kalmıştım biraz zayfladım 52 kg ye düştüm şimdi 55 geliorum ama kendimi çok fazla şiş hissediorum rahatsız edio buda beni bi ağırlık oluo bide kilo almak beni korkutuo
Merhaba Princess, ben de iyiyim çok şükür.
Senin de dediğin gibi kilo almaya başladım. 2,7 kg aldım bugün itibariyle (18+2).
Ama acayip bir genişleme var vücudumda. Resmen irileştim. Ki ben ufak tefek biriyim
Her gün 1 saat yürüyorum o bana çok iyi geliyor. Yürümezsem bacaklarımda ödem oluyor.
Ağrılarım yok gibi bir şey çok şükür bu hafta.
Daha önce plates, esneme hareketleri yapıyor muydun bilmiyorum ama bacaklarını, kollarını,sırtını hamilelikte uygun görülen hareketlerle esnetirsen çok faydasını görürsün. Sami bey bel ağrılarını normal buluyor ve bol istirahat öneriyor.
Pazartesi günü randevum var inşallah aksilik olmazsa. Neler tavsiye etti yazarım buraya.
Buradaki arkadaşlardan haberim yokta bnm çevremdeki arkadşaların gidip memnun kalmadığını hatırliorum bu gidişimizde bi şansımızı deneyip numarasını isteriz =) Neyse canım bn kaçayım iyi geceler sana görüşürz inş
sağol Yarencim sonunda ortak noktada buluşabildik isim konusunda.
geceleri uyku pek yok bize ama olsun sağlık sıhhatleri yerinde olsunda
Merhaba cnm bende yaz temizligi vardi sukur bitti bu arada misafirlerim var iyi yoruldum
Annenen dinus nasik oldu cnm nede olsa yardimci oluyolar
Rukiye sen nasılsın nasıl gidiyo bebişle günler?
bende şimdiden işe başlama stresi başladı nasıl bırakıp giderim diye kaygılanıyorum
bebeklerinize bakıyo olmanın keyfini çıkarın kızlar çalışmak bi bakıma çok iyi ama insan kıyamıyo o bir lokmacık yavruyu bırakmaya
ohh ne güzel benim ev gelenden gidenden dolayı iyice battı nasıl temizliycem onuda bilmiyorum bizim kızda uyumuyo geceleri hiç dün bütün sabah bağırdı sanırım çok gazı vardı uzun bi sürede kakasını yapmadı oturduk sabaha kadar.dünde misafirim vardı zaten yorulmuştum üstüne bide uykusuzluk olunca ceset gibi geziyorum evde.annemlerde çok rahattım tabi yemek önümdeydi bebeklede ilgileniyolardı ben uyuyodum gündüzleri rahat şimdi ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz.bide bu sıralar boynu pişiyo ona canım sıkılıyo dünde parmağı dikkatimi çekti kıpkırmızı olmuş sanırım tırnağı kırılmış batıyo sizlerden böyle bi sorun yaşayan var mı?
valla uykusuzluğa alışmaya çalışıyorum nisa:)bu sıralar gaz problemimiz had safhada nazar mı değdi bilmiyorum daha emerken kendi kendine gazını çıkarıyodu omzuma bile koymaya gerek kalmıyodu herkes şaşırıyodu nazar değdi sanırım zavallım şimdi bağırıp duruyo geceleri tabi bende üşütmüş olabilirim sıcakta bebeği korumak çok zor bi bakıyorum burnu soğuk bi bakıyorum terlemiş kafası ıslak gün içinde bile evin sıcaklığı çok değişken olduğu için napacağımı şaşırdım.senin 2 .çocuk olduğu için daha tecrübelisindir sen napıyosun gaz sorunu olunca ben rezene verdim gece 3 çay kaşığı filan fayda etmedi pek.bu arada çalışcak olmana üzüldüm bende kpss tercihi yapmıştım kara kara düşünüyodum ya atanirsam naparım bebeğimi bırakamam diye çok zor bi durum olmalı senin için ücretsiz izin filan almayı düşünmüyomusun hiç?nerde çalışıyosun bu arada?
Cnm anlattigin beni yillar oncesine goturdu ceyda yaren modunda sana tavsiye edecegim zinco bitkisel gas damlasi kesinlikle cok ise yariyo
Tirnak olayi arastada oldu umit bey krem verdi biras aldi kirmiziligini col gomukse canininyakabilir
Cnm anne evibhazir yemege oturmak iyi geliyo degilmi arada annenden yardim alirsan iyinolut uykusuzluk sutunu tum ruh halini etkileyebilir bennim yarende oldugum gibi
hadi yaa doktora gidicez inşallah salı günü ümit beye ama randevu alamadım 5 te aramıştım sanırım h.sonu diye cevap veren olmadı umarım alabilrim onada sorucam tabi salıya kadar sorunumuz iyice artmassa bende çok dikkat etmiyorum kendime üşütme konusunda sıcak oluyo soyunuyorum sonra serin oluncada giyinmeye üşeniyorum birazda ondanda olabilir
yaren2007
Canım bu gün kk dan misafirlerin vardı sanırım nasıldı nasıl geçti çok merak ettim
Cnm cok guzeldi nillll i gecen sene bulusmustuk kendisi trabzonda oturuyo sakaryada ailesi var buraya gelmisti davet ettim bana sanki yillardir tanisiyor gibiyiz onunda bebegi var kalkana kadar hic susmadik:)
Cnm senin kontrol ne zaman
Benim kontrol bu ayın 17 sinde
Zaman gecmiyor degilmi
Evet canım ya daha büyüdü bu ay merak ediorum bide aklıma şey takıldı ayrıntılı usg yi yaptırmamız gerekiomu doktormu yaptırın dio önerio bi sorun gördüünde fln
hımmm kime yaptırmıştın ki canım bide gittiğin zmn doktor sadece ayrıntılı usg işine mi bakio sana bol vakit ayırıp bilgilendirio mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?