Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Mesai saatleri icinde tabi ulasilabilir fakat onun disinda direk dr a ulasilabilecek bi telefon olmali benim fikirimce
Bilmiyorun genelimi bu sekilde fakat bende sevgi hanimin cep tekefonu var rukiye ve wesranj da nese hanimin cep telefonu oldugunu hatirliyorum
Filiz hanim icib burdaki arkadaslar cok memnuh kalmadiklarini soylediler
En son svg gitmisti

Buradaki arkadaşlardan haberim yokta bnm çevremdeki arkadşaların gidip memnun kalmadığını hatırliorum bu gidişimizde bi şansımızı deneyip numarasını isteriz =) Neyse canım bn kaçayım iyi geceler sana görüşürz inş

Son düzenleme:

Cnm randacmvu ne zaman mutlaka yas bize
Bende yatiyorum yarin kadinlar kukubundeb tanistigim arkadasimi davet ettimm onunla gorusucem heyecanliyimmmm

Merhaba Princess, ben de iyiyim çok şükür.
Senin de dediğin gibi kilo almaya başladım. 2,7 kg aldım bugün itibariyle (18+2).
Ama acayip bir genişleme var vücudumda. Resmen irileştim. Ki ben ufak tefek biriyim
Her gün 1 saat yürüyorum o bana çok iyi geliyor. Yürümezsem bacaklarımda ödem oluyor.
Ağrılarım yok gibi bir şey çok şükür bu hafta.
Daha önce plates, esneme hareketleri yapıyor muydun bilmiyorum ama bacaklarını, kollarını,sırtını hamilelikte uygun görülen hareketlerle esnetirsen çok faydasını görürsün. Sami bey bel ağrılarını normal buluyor ve bol istirahat öneriyor.
Pazartesi günü randevum var inşallah aksilik olmazsa. Neler tavsiye etti yazarım buraya.

Bu yazdığını yeni gördüm.
Benim tavsiyelerim Senin için geçerli değil :)
Sen sakın yürüme rahmin aşağıdaysa.
Şu an fazladan yaptığın her hareket ileriki aylarda koltuktan kalkarken bile yardım almanı gerektirebilir.
Bebeği aşağıda taşımak gerçekten çok zor ablamdan biliyorum. Korkman için değil tedbir için söylüyorum.
Ayaklarının altına bir yastık al ve bol bol dinlen. Mecburiyetler 7. aya kadar beklesin. 6. aydan sonra bebek biraz biraz yukarı çıkmaya başlıyormuş. Ama fazla iş yapıp, ağır kaldıranlar doğuma kadar aşağıda taşıyabiliyorlarmış.
Sen zaten kilo almamışsın.
Katkılı gıdalardan,tuzdan, şekerden uzak durup 3-3,5 litre su içersen şişkinliklerin azalacaktır.

Sen hani irileştim diyorsun yaa aynen bende öyle işte=) oncedende dikkat ediorum kendiime şimdide ebru şallının hamile platesi var çok yormadan kendimi deniorum aradabi oradaki ayak hareketleri çok ii gelio rahatlatio ödem içinde iimiş

sağol Yarencim sonunda ortak noktada buluşabildik isim konusunda.
geceleri uyku pek yok bize ama olsun sağlık sıhhatleri yerinde olsunda

Insalla duzene girer cnm gazimi varki

Merhaba cnm bende yaz temizligi vardi sukur bitti bu arada misafirlerim var iyi yoruldum

Annenen dinus nasik oldu cnm nede olsa yardimci oluyolar

ohh ne güzel benim ev gelenden gidenden dolayı iyice battı nasıl temizliycem onuda bilmiyorum bizim kızda uyumuyo geceleri hiç dün bütün sabah bağırdı sanırım çok gazı vardı uzun bi sürede kakasını yapmadı oturduk sabaha kadar.dünde misafirim vardı zaten yorulmuştum üstüne bide uykusuzluk olunca ceset gibi geziyorum evde.annemlerde çok rahattım tabi yemek önümdeydi bebeklede ilgileniyolardı ben uyuyodum gündüzleri rahat şimdi ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz.bide bu sıralar boynu pişiyo ona canım sıkılıyo dünde parmağı dikkatimi çekti kıpkırmızı olmuş sanırım tırnağı kırılmış batıyo sizlerden böyle bi sorun yaşayan var mı?

valla uykusuzluğa alışmaya çalışıyorum nisa:)bu sıralar gaz problemimiz had safhada nazar mı değdi bilmiyorum daha emerken kendi kendine gazını çıkarıyodu omzuma bile koymaya gerek kalmıyodu herkes şaşırıyodu nazar değdi sanırım zavallım şimdi bağırıp duruyo geceleri tabi bende üşütmüş olabilirim sıcakta bebeği korumak çok zor bi bakıyorum burnu soğuk bi bakıyorum terlemiş kafası ıslak gün içinde bile evin sıcaklığı çok değişken olduğu için napacağımı şaşırdım.senin 2 .çocuk olduğu için daha tecrübelisindir sen napıyosun gaz sorunu olunca ben rezene verdim gece 3 çay kaşığı filan fayda etmedi pek.bu arada çalışcak olmana üzüldüm bende kpss tercihi yapmıştım kara kara düşünüyodum ya atanirsam naparım bebeğimi bırakamam diye çok zor bi durum olmalı senin için ücretsiz izin filan almayı düşünmüyomusun hiç?nerde çalışıyosun bu arada?

Cnm anlattigin beni yillar oncesine goturdu ceyda yaren modunda sana tavsiye edecegim zinco bitkisel gas damlasi kesinlikle cok ise yariyo
Tirnak olayi arastada oldu umit bey krem verdi biras aldi kirmiziligini col gomukse canininyakabilir
Cnm anne evibhazir yemege oturmak iyi geliyo degilmi arada annenden yardim alirsan iyinolut uykusuzluk sutunu tum ruh halini etkileyebilir bennim yarende oldugum gibi

hadi yaa doktora gidicez inşallah salı günü ümit beye ama randevu alamadım 5 te aramıştım sanırım h.sonu diye cevap veren olmadı umarım alabilrim onada sorucam tabi salıya kadar sorunumuz iyice artmassa bende çok dikkat etmiyorum kendime üşütme konusunda sıcak oluyo soyunuyorum sonra serin oluncada giyinmeye üşeniyorum birazda ondanda olabilir

cnm sen dıyınce baktım salı gnune randavu var netten al cnm hem saatı ıde ayarlayabılırsın rahatlıkla
ama her an bıtebılır

cnm yaren kıs bebegıydı aa gazı vardı hemde çıkartıyordu yavrucak çocuklara cok sıkıntı yapıyo malesef

yaren2007
Canım bu gün kk dan misafirlerin vardı sanırım nasıldı nasıl geçti çok merak ettim

Cnm cok guzeldi nillll i gecen sene bulusmustuk kendisi trabzonda oturuyo sakaryada ailesi var buraya gelmisti davet ettim bana sanki yillardir tanisiyor gibiyiz onunda bebegi var kalkana kadar hic susmadik:)

Cnm senin kontrol ne zaman

Evet canım ya daha büyüdü bu ay merak ediorum bide aklıma şey takıldı ayrıntılı usg yi yaptırmamız gerekiomu doktormu yaptırın dio önerio bi sorun gördüünde fln

Cnm mutlaka yaptir derim.ben yaptirdim yakin cevremdeki ornekten sonra
Bi arkadas girdi ve bebegin bobreklerinde sorun goruldu hemen dogumdan bi sure sonra ameliyat oldu sorun bitti ama usg ye girmese rahatsizlik sinsice yurur 9 yasindan once belirti veermez o zamana kadar bobregin islevi bitmis olurmus
Bu ornekten sonra dusunmedim bile adatip hastanesinde yaptirdim cnm

hımmm kime yaptırmıştın ki canım bide gittiğin zmn doktor sadece ayrıntılı usg işine mi bakio sana bol vakit ayırıp bilgilendirio mu

hımmm kime yaptırmıştın ki canım bide gittiğin zmn doktor sadece ayrıntılı usg işine mi bakio sana bol vakit ayırıp bilgilendirio mu

Cnm bu is icin radyologtan randavu aliyorsun 21 ile 24 hafta arasi olmali
Karanlik.sessiz bi odada tum organlarina tek tek bakiyo sayimlar yapiyo cok konsantre oluyo bisey soramiyosun acikcasi sadece benim.plesentam asagida oldugu icin sikayetin varmi diye sordu iki dosyada usg cekiyo sonra rapor yazoyo.kisa surede veriyorkar kadin dogum dr u yorumluyo
Ben 42 tl vermistim adam isinde cok iyi ama cok suratsiz ruhsuz bi tip
Bizede isi lasim dedik takilmadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…