Ah benim elifim gebeymiste arkadadi cagirdi diye hemen gelmis buraya cnn ya bugunnokuyunca gercekten cok xok heyecanlandim bizik ikinciler nazli cikti ablamiz nasio cnm mutlumu bizim.yaren bildigin bilmis bi kucuk anne
Nurhan hanima gidiyosun demek cnm burda kizlar pek sevmedi
Nasil gidiyo gebelik
Hem de ne soğutma.
Eşim ayrı sinirlendi kimse randevuyu takmıyor ve doktor vaktinde gelmiyor diye.
Nasıl oldun nisa? Güzel kızın nasıl?
ah cnm ablamız geliyo gidiyo göbeğimi öpüyo cok mutlu ama kıskançlık olur heralde bilemiyorum ki ama herkes herkes çok mutlu şuan Rabbim sonuna kadar hayırlı sağlıklı şekilde ilerleyip sonunda kavuşmak nasip etsin inş...buarada ilgin alakn için çok tşk.ederim cnm yarenimizede maşallah 2.neydi cnm adı neydi unuttum kusura bakma
iyiyiz canım çok şükür.dün kızımın kimliğini çıkardım :) adını ECRİN koyduk.ama nisa daha alışamadı bazen ela diyo bazen elit (elif demek istiyo) bazende ecin diyo :))
kızlaar merhaba nasılsınız?biz hafta başından beri annemdeydik kızımla bugün geldik evimize merak ettim sizlerde ne var ne yok?
ah cnm ablamız geliyo gidiyo göbeğimi öpüyo cok mutlu ama kıskançlık olur heralde bilemiyorum ki ama herkes herkes çok mutlu şuan Rabbim sonuna kadar hayırlı sağlıklı şekilde ilerleyip sonunda kavuşmak nasip etsin inş...buarada ilgin alakn için çok tşk.ederim cnm yarenimizede maşallah 2.neydi cnm adı neydi unuttum kusura bakma
Aaaa ismibiz hayirli olsun cnm cok guzel o nisabin agzini yerim.ben ya kucuk abla bebegin huyu nasik cnm nasil gidiyo
kızlaar merhaba nasılsınız?biz hafta başından beri annemdeydik kızımla bugün geldik evimize merak ettim sizlerde ne var ne yok?
Merhaba...
yaren20007 Nasılsın canım çocuklarla çocuklarla nasıl gidio tatlı tontiş oğluşun nasıl?
nisa_nisa Nasıl oldun canım tatlı kızın nasıl?
ve
buzdevri Nasl gidio hamilelik canım bnm çok fazla bel ağrılarım oluo ve bu ara kilo almaya başladım o da beni geriyor biraz=) senin naısl kilo durumun fln
Merhaba...
yaren20007 Nasılsın canım çocuklarla çocuklarla nasıl gidio tatlı tontiş oğluşun nasıl?
nisa_nisa Nasıl oldun canım tatlı kızın nasıl?
ve
buzdevri Nasl gidio hamilelik canım bnm çok fazla bel ağrılarım oluo ve bu ara kilo almaya başladım o da beni geriyor biraz=) senin naısl kilo durumun fln
Ssgol tatlim benim.cok sukur iyiyiz gecinip gidiyoruz bebisin nasil bakalim
Bel agrilarin oldukca erken baslamis kac kg aldinnn
Benik dogum kg lerimin tumu gittiii
Geçen gittiğimde doktorm rahminn olması gerekenden aşşağıda buda daha çok baskı sağlar bel ve karın ağrısı çekersin fazla ayakta kalma yürüyüş çok fazla yapma dikkat et demişti bnde bişi olmaz ii hissediorum die birazda mecburuyetten biraaz fazla koşturdum sanırım malum ramazanda gelio kiiloya gelrsekte 54-55 kg de hamile kalmıştım biraz zayfladım 52 kg ye düştüm şimdi 55 geliorum ama kendimi çok fazla şiş hissediorum rahatsız edio buda beni bi ağırlık oluo bide kilo almak beni korkutuo
iyiyiz canım sağol benim dikiş yerleri sızlıyor hala biraz.minnoşum iyi çok şükür.
bu arada bende bi tartılamadım kaç kilo verdim kaç kilo kaldı çok merak ediyorum
herkes incecik kalmışsın diyo ama biraz göbek kaldı inşallah toparlar zamanla
Cnm yaz olmasininda buyuk etkisi var ondan olabikir sislik masalla iyi gidoyorsun
Bide bebegin ters ise o zamanda baski cok oluyo aras bi ara tersti ki her ay yer drgistirirdi o zaman malum bolgede baski cok vardi
Pozisyonu nasil
Ya bana zaten şu dr un mesai saatleri dışında douma girmiyorum demesi bana garip gelio neden o zmn dokuz ay bi dr gidiim ki bn doum anımda bnm yanımd aolmayacaksa her ay farklı dr a dagidebilirim o zmn hiç bi anlamı önemi kalmio yani kafamı karıştırıo bnm düşüncem böyleKizlar esimin kuzeninin eltisi sami beye gixiyordu bi iki kere sohpet ettik cokta memnundu gunu dolmus hatta gecmis iki hafta once cuma kontrole gitmis cati bebek musaot demis normal dogum icin haftasonuolmazsa sezeryan yapicam pazartesi diyerek gondermis pazartesi hastaneye gittiklerinde dr un izinde oldigunu ogrenmis cuma gununden randavu verip tatile gidicek olmasini soylemenesine oldukca kizmislr sonra filiz hanim devreye girmis tabi kadinin hastasi oldugundan hemen zaman ayiramamis fakat bebek bu zaman zarfinsa kakasini yutmus midesi yikanmis kuvezde kalmis bebekre soylenenin cok ustunde 4 kg den fazlaymis sukur bebek simdi iyiymis sikayet dilekcesi vermisker
pozisyon olarak ilk gördüğümüzde bizi güldürmüştü sırt üstü yatması gerekioken yüz üstü yatiodu dr da bu bebek ters duruo demişti ama bakarken kıpır kıpır hiç durmadıından sırt üstüne dönmüştü yine
Ya bana zaten şu dr un mesai saatleri dışında douma girmiyorum demesi bana garip gelio neden o zmn dokuz ay bi dr gidiim ki bn doum anımda bnm yanımd aolmayacaksa her ay farklı dr a dagidebilirim o zmn hiç bi anlamı önemi kalmio yani kafamı karıştırıo bnm düşüncem böyle
Haha bak yaramaza sen ay insan saatlerce izlese doymaz
Bilmiyorum burada kizlara verdimi bilmiyorum ama bahsetttigim.kiza cep telini vermemis
Bende ayni dusuncedeyom.ablam dogum.yaptigimda dr umuz sabaha karsi doguma geldi zaten dogum yapan anne on saat sanci cekiyorsa dr o kadar bulunmuyo belli acikliktan sonra geliyo ebelerle telwfin trafiginden sonra
Ablam dogum yapti sonra gitti odasinda yatti
Senin dr ersin bey di degilmi
Değil canım Bnde Samibeye gidiorum ama bu konudaki düşüncem bu yönde yani bize ilk söylediinde de söyledim bn eşime garip geldi bana
Aaaa neden benim aklimda o sekilde kaldi ki
Pekala size cep telwfonunu verdimi
He su var aslinda doguma gelmedigini acikca soyluyo bi yerde hani tercih hakki sunuyo bi bakima
Filiz haniminda 3oo tl karsiligi gelnesi gario gelmisti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?